Anunturi de Mica Publicitate
Abonament la editia electronica
Iasi Tv Life
TeleM
TVR Iasi Telejurnal
Abonament la editia tiparita

vineri, 29.03.2024

Patronul clubului Liverpool le-a cerut iertare fanilor din cauza episodului Superligii europene

GALERIE
John W Henry
  • John W Henry
- +

Patronul clubului Liverpool, John W Henry, le-a cerut iertare suporterilor pentru tulburările pe care le-a provocat prin aderarea la proiectul Superligii europene.

"Vreau să-mi cer scuze faţă de toţi fanii şi susţinătorii clubului de fotbal Liverpool pentru tulburarea pe care am provocat-o în ultimele 48 de ore. Este de la sine înţeles, dar ar trebui spus că proiectul propus nu va rezista niciodată fără sprijinul fanilor. Nimeni nu a gândit altfel în Anglia. În aceste 48 de ore, aţi fost foarte clari că nu va rezista. Noi v-am auzit. Te-am auzit. Şi vreau să-mi cer scuze faţă de Jürgen (Klopp), de Billy (Hogan), de jucători şi de toţi cei care lucrează atât de mult la LFC pentru a-i face mândri pe fanii noştri. Nu au absolut nicio responsabilitate pentru această tulburare. Au fost cei mai tulburaţi şi asta e nedrept.

Asta doare cel mai rău. Îşi iubesc clubul şi lucrează pentru a vă face mândri în fiecare zi. Ştiu că întreaga echipă LFC are expertiza, spritul de conducător şi pasiunea necesare pentru a reconstrui încrederea şi a ne ajuta să mergem mai departe. În urmă cu mai bine de un deceniu, când ne-am înscris pentru provocările asociate fotbalului, am visat la ceea ce aţi visat şi voi. Şi am muncit din greu pentru a vă îmbunătăţi clubul. Munca noastră nu este terminată. Şi sper să înţelegeţi că, şi atunci când greşim, încercăm să lucrăm în cel mai bun interes al clubului vostru. În acest efort v-am dezamăgit. Din nou, îmi pare rău şi eu singur sunt responsabil pentru inutilul spirit negativ din ultimele două zile. Este ceva ce nu voi uita. Şi arată puterea pe care fanii o au astăzi şi pe bună dreptate vor continua să o aibă.

Dacă există un lucru arătat clar de această oribilă pandemie, este cât de cruciali sunt fanii pentru sportul nostru şi pentru fiecare sport. Se vede în fiecare stadion gol. A fost un an incredibil de dur pentru noi toţi, practic nimeni nu a fost neafectat. Este important ca familia fotbalului de la Liverpool să rămână intactă, vitală şi angajată faţă de ceea ce am văzut de la voi, la nivel global, cu gesturi locale de bunătate şi sprijin. Vă pot promite că voi face tot ce pot pentru a continua acest lucru", a declarat Henry, într-o înregistrare video, conform mirror.co.uk.

Cititi si: Presa internaţională a luat peste picior aventura de 48 de ore a Superligii europene: “Super Ridicol”

Manchester City, Liverpool, Manchester United, Arsenal, Tottenham şi Chelsea s-au retras, în noaptea de marţi spre miercuri, din proiectul Superligii europene, care cuprindea 12 mari grupări de pe continent. Retragerile au venit ca urmare a unei reacţii furioase din partea fanilor, oficialilor şi politicienilor care au susţinut că Superliga este lacomă şi anticoncurenţială, deoarece echipelor li se garantează un loc în fiecare an.

 

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Cine profită de madam Şoşoacă

Pavel LUCESCU

Cine profită de madam Şoşoacă

Campania care urmează la Iaşi nu trebuie să devină un circ de tip Şoşoacă, decât dacă vrem să ne batem joc de viitorul acestui oraş. Nu vreau să spun că madam SOS România ar trebui ignorată, ci că n-ar fi rău dacă am încerca să înţelegem mai mult ce are în cap când vine vorba de viitorul oraşului şi mai puţin ce vrea ea să ne vândă, adică scandal.

opinii

Distrugerea statuilor

Alexandru CĂLINESCU

Distrugerea statuilor

Frenezia negatoare woke e urmarea obscurantismului, a fanatismului şi a inculturii. Ideologii woke au cale liberă în mass-media, au pătruns în universităţi şi în şcoli. Acţiunile lor n-au nimic comun cu adevărul istoric. Ei pretind că fac dreptate celor ai căror strămoşi au fost umiliţi şi exploataţi, în realitate manipulează istoria şi adâncesc fracturile sociale.

De ce este atât de aspru Postul Mare?

pr. Constantin STURZU

De ce este atât de aspru Postul Mare?

Faţă de celelalte posturi de peste an, Postul Mare (care precede Sfintele Paşti) este considerat unul aspru, atât din punct de vedere alimentar, cât şi din alte puncte de vedere. De ce este – sau ni se pare a fi – Postul Mare atât de aspru? De ce, în genere, ne este atât de greu să postim? Din mulţimea de posibile răspunsuri, să reflectăm azi la trei dintre ele.

Roboţi

Codrin Liviu CUȚITARU

Roboţi

Robotul a trecut, treptat, de la „plimbarea” convulsivă pe coridoarele Universităţii, la alergarea „profesionistă”. Se arăta capabil să sară şi peste obstacole, plăcerea sa supremă fiind „să evite” deliberat, în viteză, femeile de serviciu îngenuncheate pe ciment şi prinse în efortul răzuirii gumelor de mestecat aruncate iresponsabil. Îngrijitoarele se speriau îngrozitor şi ţipau injurios după Robogică (foarte des îl numeau „pocitania dracului”!).

pulspulspuls

Un mare mister la liberalii ieşeni: cine va primi de la Bucale pâinea şi cuţitul listelor din toamnă?

Un mare mister la liberalii ieşeni: cine va primi de la Bucale pâinea şi cuţitul listelor din toamnă?

Un mare mister tace şi face pe piaţa politichiei locale în această perioadă, stimaţi electori: cine va face listele de candidaturi de la parlamentarele din toamnă la liberalii ieşeni? 

Caricatura zilei

La reciclat pet-uri și doze

Când Sistemul Garantie Colectare te pune pe gânduri

Cumpara editia digitala

Vremea in Iasi

Curs valutar

Parteneri

Intrebarea zilei

Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, a declarant intr-un interviu dat jurnalistului american Tucker Carlson ca nu va ataca niciun stat NATO. Credeti ca isi va respecta cuvantul dat?

vezi raspunsuri