Anunturi de Mica Publicitate
Abonament la editia electronica
Iasi Tv Life
TeleM
TVR Iasi Telejurnal
Abonament la editia tiparita

Advertorial

Videochatul în România lui 2017

GALERIE
image004image001
  • image004
  • image001
- +

Într-o Românie a anului 2017, toată lumea aleargă după succes. Totuși, sunt oameni care nu reușesc să îl atingă niciodată. De teamă, de neșansă sau poate din comoditate. Nu reușesc să îl atingă și trăiesc apăsați de dorințe și mânați de întrebarea lui „Cum ar fi fost dacă...?”.

Atunci când sărăcia nuse moștenește, ea se dobândește în contextul unei Românii marcate de o cruntă inegalitate la șanse. Conform Institutului Național de Statistică, numarul total al elevilor și studenților continuă să scadă cu fiecare an care trece.

Ce legătură are videochatul cu toată introducerea asta?

Vom afla imediat...

Alte imagini, aceeași lume

Îndrăznesc să împart România în două: lumea celor care au și lumea celor care nu au. Lumea celor care își permit să își trimită copiii la școli scumpe, la pregătiri intense pentru a deveni Cineva și lumea celor pentru care „cartea” se termină în clasa a12a, iar asta cu puțin noroc. Studii recente au arătat că 6 din 10 fete care optează pentru facultate, aleg să fie modele de videochat în timpul liber care le rămâne. Motivul? Pentru că părinții lor nu au bani, pentru că vor să își ajute părinții, pentru că vor să își plătească facultatea sau pentru că vor să își deschidă propria afacere.

Ce face societatea?

Le arată cu degetul și le dă exemplu la „așa nu”.

Modelele de videochat au povești triste în spate, povești care ar dărâma până și un adult în toată firea. Am stat de vorba cu Mădălina, model de videochat la Charm Studios de mai bine de trei ani. Plecată la facultate cu inima îndoită, pentru că nu știa dacă va putea face față unui București aglomerat și prea scump pentru posibilitățile părinților ei, Mădălina a decis să „facă ceva cu viața ei”, așa cum singură mărturisește.

100 de lei pe lună

Atât avea Mădălina înainte de a deveni model de videochat. Era o studentă eminentă, nu lipsea la nici un curs și își ajuta întotdeauna colegii la proiecte.

Țin minte că de multe ori colegii mă invitau la film sau la un suc după cursuri și refuzam, spunându-le că am altceva de făcut. De fapt, nu aveam, dar lipsa banilor mă făcea să îi refuz. De videochat am auzit abia în anul doi de facultate, când am primit un pliant pe stradă. M-am documentat și am început să fac videochat cu un singur gând: să îmi pot cumpăra un laptop. Primele luni au fost pe cât de grele, pe atât de frumoase, pentru că am nimerit într-o echipă formată 100% din personal feminin, niște fete super de treabă, care m-au ajutat foarte mult să cresc”.


 
Mădălina este model la Charm Studios de trei ani. Ce a făcut în aștia trei ani?

„Mi-am cumpărat apartament în București, am reușit să îl achit integral. Am reușit să le fac părinților mei baie în casă, pentru că, stând la țară... Și, mai presus de lucrurile materiale pe care mi le-am cumpărat din banii câștigați, cred că este altceva: am reușit să termin facultatea, să îmi iau diploma de Licență și să mă înscriu și la Master. Am legat prietenii pe viața alături de niște oameni superbi...”.

Așadar, într-o Românie a anului 2017, toată lumea aleargă după succes. Mădălina a reușit să îl găsească, iar echipa Charm Studios, despre care ea spune „eu lucrez la cel mai bun studio de videochat din București”, a ajutat-o în îndeplinirea tuturor visurilor.

Dacă ești din București și vrei să îți îndeplinești și cele mai ascunse visuri, Charm Studios are un loc liber pentru tine! Angajează-te la Charm Studios și uită de grija banilor!

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Moştenirea toxică ce o vor lăsa rectorii ajunşi la al treilea sau al patrulea mandat

Dan CONSTANTIN

Moştenirea toxică ce o vor lăsa rectorii ajunşi la al treilea sau al patrulea mandat

Dacă distinsul profesor „X” sau remarcabilul „Z” au putut să treacă peste lege, eu de ce nu aş putea?

opinii

Roboţi

Codrin Liviu CUȚITARU

Roboţi

Robotul a trecut, treptat, de la „plimbarea” convulsivă pe coridoarele Universităţii, la alergarea „profesionistă”. Se arăta capabil să sară şi peste obstacole, plăcerea sa supremă fiind „să evite” deliberat, în viteză, femeile de serviciu îngenuncheate pe ciment şi prinse în efortul răzuirii gumelor de mestecat aruncate iresponsabil. Îngrijitoarele se speriau îngrozitor şi ţipau injurios după Robogică (foarte des îl numeau „pocitania dracului”!).

Despre discursul regionalist din Moldova (II)

George ŢURCĂNAŞU

Despre discursul regionalist din Moldova (II)

Delestaţi de centru şi captivi între statalismul teritoriului post-sovietic de la est de Prut şi desconsiderarea de la nivelul Bucureştiului, moldovenii din România aleg soluţia cea mai simplă: ştergerea sau renunţarea la identitate. Exemplele sunt multiple şi deseori invocate în scrieri mai vechi, de la divergenţele teritoriale bucovineană (în plin nucleu statal al Moldovei), vrânceană şi gălăţeană, la tendinţele actuale ale tinerilor de a migra pentru studii spre centrele universitare externe Moldovei, deseori mai prost cotate decât Iaşul în sistemul universitar. În aceste condiţii, să nu înţelegi necesitatea unor mişcări care militează pentru scoaterea Moldovei din izolarea impusă de către centru e cam prea mult!

Spărgătoarea de coduri

Bogdan ILIESCU

Spărgătoarea de coduri

Viaţa unui copil de acum 40 de ani (şi aproape sigur şi înainte) era absolut fascinantă pentru că era înmuiată din plin în toată istoria omenirii şi în tot ce avea mai valoros, adunat până atunci, în cărţi. Da, lucrurile alea cu un aer prozaic, mărturia perpetuă a unei invenţii seculare, care, prin natura lor de a păstra scris orice gând pe care i-l încredinţai, obligau la multă atenţie, şi mare responsabilitate şi scriitorul, şi cititorul.

pulspulspuls

Calcule matematice: am putea avea o premieră la locale la Iaşi de ne va durea mintea

Calcule matematice: am putea avea o premieră la locale la Iaşi de ne va durea mintea

Dacă tot v-am servit ieri aicea niscai aritmetică electorală de Bahlui, haideţi să continuăm şi azi cu olecuţă de analiză matematică plus geometrie diferenţială tot pe tema asta incitantă! Nu de alta, dar acuşi încep iar simulările de alegeri, şi măcar să fim pregătiţi.

Caricatura zilei

La reciclat pet-uri și doze

Când Sistemul Garantie Colectare te pune pe gânduri

Cumpara editia digitala

Vremea in Iasi

Curs valutar

Parteneri

Intrebarea zilei

Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, a declarant intr-un interviu dat jurnalistului american Tucker Carlson ca nu va ataca niciun stat NATO. Credeti ca isi va respecta cuvantul dat?

vezi raspunsuri