anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi

Ziarul de iasi > Abonamente > Aboneaza-te la editia DIGITALA

Aboneaza-te la editia DIGITALA

 

 

EDITIA COMPLETA ZIARUL DE IASI - IDENTICA CU CEA TIPARITA

 

Ziarul de Iasi este cel mai important ziar iesean si unul dintre cele mai respectate ziare locale din Romania. Continutul sau reflecta intr-un mod echilibrat realitatea cotidiana incluzind viata politica, afaceri, sport, divertisment etc. Ziarul de Iasi te ajuta sa ramai in contact cu tot ceea ce se intimpla in viata de zi cu zi.

 

Stim ca astazi, o parte dintre oameni prefera sa citesca  stirile intr-un format electronic. Site-ul Ziarul de Iasi este o solutie pentru acestia, dar una incompleta  deoarece nu contine toate stirile din editia tiparita, fotografiile, anunturile de mica publicitate, machetele de publicitate, programele de televiziune, sectiunile speciale, suplimentele gratuite etc.

 

Editia DIGITALA a Ziarului de Iasi vine in intimpinarea acestei dorinte si ofera cititorilor sai replica exacta a editiei tiparite, tot continutul  fiind prezentat  exact asa cum apare in print, incluzind fiecare articol, fotografie, anunt de mica publicitate . Singura diferenta este modul in care o poti citi.

 

Editia DIGITALA este disponibila pentru descarcare la prima ora a diminetii, incepind cu 05.00 AM.  Pentru a accesa editia PDF intrati pe e.ziaruldeiasi.ro si introduceti username-ul si parola furnizate la abonare. Abonamentul la editia DIGITALA rezolva si problema accesului la  acele articole si  stiri care nu sint  disponibile  pe editia online a Ziarului de Iasi.

 

5 argumente in favoarea editiei DIGITALE

 

1. Poti efectua cautari - Poti cauta prin toata editia dupa un subiect, eveniment sau cuvinte cheie

2. Este usor de citit - Poti mari, sublinia subiectele interesante si poti tipari articolele preferate si fotografiile

3. Este accesibila de oriunde - Poti citi ziarul la serviciu, acasa sau oriunde ai legatura Internet. Mai mult, poti salva continutul pe laptop pentru a-l accesa oriunde si oricind.

4. Poate fi arhivata - Poti reveni oricind la o editie mai veche pentru a revedea o stire, o fotografie sau un anunt publicitar

5. Este ecologica - Citind editia DIGITALA a Ziarului de Iasi contribui la un mediu mai curat

 

NU UITA! Cu un abonament la editia DIGITALA primesti intregul continut al editiei tiparite, la prima ora, oriunde in lume si fara taxe suplimentare de livrare. Update-ul se face la ora 05.00 AM.

 

CUM TE ABONEZI

 

Plata pentru numarul de luni dorit  (maxim 12 luni) se poate face la REDACTIE  sau prin BANCA, in unul dintre conturile precizate mai jos. Odata efectuata plata, va rugam sa trimiteti dovada pe adresa marketing@ziaruldeiasi.ro. Datele de autentificare (username si parola) vor fi  expediate pe adresa de e-mail de pe care s-a trimis confirmarea platii. 

 

GRUPUL DE PRESA MEDIANET SRL;  COD FISCAL: RO 13398286

 

 • PRET LEI - 25 lei/luna

BCR IASI - CONT  LEI: RO72 RNCB 0175 0336 0531 0001

 

 • PRET EURO - 6 euro/luna; 18 euro/trei luni; 36 euro/sase luni; 72 euro/un an

BANCA ROMANEASCA - CONT EURO: RO11 BRMA 0999100052942984. COD BIC: BRMAROBU

 

 • PRET DOLARI - 7 dolari/luna; 21 dolari/trei luni; 42 dolari/6 luni; 84 dolari/un an

BANCA ROMANEASCA - CONT USD: RO71 BRMA 0240024253030000. COD BIC: BRMAROBU

 

NOU! Cititorii din afara Romaniei pot achita abonamentul online, prin intermediul binecunoscutului serviciu PayPal (USD sau EUR).  Detalii AICI!

 

O versiune DEMO a abonamentului la editia DIGITALA este disponibila la adresa: e.ziaruldeiasi.ro.

 

Pentru orice problema legata de abonament, sunati la 0232.214.120 (L-V  9.00 - 16.00), sau scrieti-ne la marketing@ziaruldeiasi.ro

 

GALERIE FOTO

editia digitala ziarul de iasi

Ultima ora

editorial

Jurnalism în cheia „clarităţii morale”

Alexandru LĂZESCU

Jurnalism în cheia „clarităţii morale”

Jurnalismul nu poate fi niciodată matematic obiectiv, însă el ar trebui să fie, cel puţin în teorie, relativ nepărtinitor, să permită dezbaterea şi să găzduiască puncte de vedere diferite; nu şi în noua viziune radicală de stânga care câştigă teren în Occident, pentru care „adevărul propriu” trebuie să primeze.

Filmuletul zilei

opinii

Scaunele şi câinele Celsius

Nichita DANILOV

Scaunele şi câinele Celsius

Am ascultat cu glasurile stinse sunetele de chitară, am ascultat şi recitalurile. Am aplaudat. Apoi ne-am sculat de pe scaunele noastre, ne-am salutat de la distanţă, şi am plecat spre bârlogurile noastre risipite prin diferite colţuri ale oraşului. Ajunşi acasă, ne-am întins în pat, scrutând tavanul. Dar atât patul, cât şi tavanul semănau cu piaţa unde avusese loc recitatul. Şi atunci ne-am întrebat: la ce bună arta în vremea pandemiei?

Generații de drepturi, starea democrației și noile conflicte

Sorin CUCERAI

Generații de drepturi, starea democrației și noile conflicte

În societate lucrurile stau cam la fel ca în zona politică - excepția semnificativă fiind societatea urbană (mai ales din urbanul mare), care tinde să susțină din ce în ce mai puternic drepturile din a treia generație. De aici și respingerea masivă în urban a partidelor tradiționale (PSD și PNL), percepute ca rămase în urmă, când nu de-a dreptul retrograde (cam cum era perceput PCR în urbanul mare în anii '80).

O critică a criticii

Dana ȚABREA

O critică a criticii

Volumul semnat de Miruna Runcan, Teatrul în diorame. Discursul criticii de teatru în comunism. Fluctuantul dezgheţ 1956-1964 (Editura Tracus Arte, 2019) este pentru autoare, critic de teatru, profesor la Facultatea de Teatru şi Televiziune de la Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca, un prilej de reflecţie şi cercetare academică asupra fenomenului criticii de teatru în comunism, de analiză retorico-stilistică a unor fragmente din cronicile timpului, ceea ce-i permite să formuleze opinii cu privire la structura şi tipologia cronicilor, parte a unei critici a criticii, aspect neglijat de literatura de specialitate.

pulspulspuls

Iacătă politichia pe cai mari, cu sticla de whisky în mână

Iacătă politichia pe cai mari, cu sticla de whisky în mână

Să începem cu sfârşitul pe astăzi, stimaţi telespectatori, şi să vă oferim ceva de la Bucale, una bucată postare frumoasă a unui bun amic, abil cunoscător al sforăriilor din partidoi. 

Caricatura zilei

Răzbunarea mașinii

Editia PDF

Bancul zilei

Îi datoram multe coronavirusului. A reusit sa-i aduca pe români înapoi în tara si a putut sa le înve (...)

Linkuri

Alte ziare locale

  Intrebarea zilei

  Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.