anunturi
grandchef
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM

sambata, 21.05.2022

Ziarul de iasi > Abonamente > Abonează-te la ediția DIGITALĂ

Abonează-te la ediția DIGITALĂ

 

 

EDIȚIA COMPLETĂ ZIARUL DE IAȘI - IDENTICĂ CU CEA TIPĂRITĂ

 

Ziarul de Iași este cel mai important ziar ieșean și unul dintre cele mai respectate ziare locale din România. Conținutul său reflectă într-un mod echilibrat realitatea cotidiană incluzând viața politică, economică, știri din domeniul medical, sport, divertisment etc. Ziarul de Iași te ajută să rămâi în contact cu tot ceea ce se întâmplă în viața de zi cu zi.

 

Știm că astăzi, o parte dintre oameni preferă să citescă știrile într-un format electronic. Site-ul Ziarul de Iași este o soluție pentru aceștia, dar una incompletă, deoarece nu conține toate știrile din ediția tipărită, machetele de publicitate, programele de televiziune, secțiunile speciale, suplimentele gratuite etc.

 

Ediția DIGITALĂ a Ziarului de Iași vine în întâmpinarea acestei dorințe și oferă cititorilor săi replica exacta a ediției tipărite, tot conținutul  fiind prezentat  exact asa cum apare în print, incluzând fiecare articol, fotografie, secțiune specială . Singura diferență este modul în care o poți citi.

 

Ediția DIGITALĂ este disponibilă pentru descărcare la prima oră a dimineții, începând cu 05.00 AM.  Pentru a accesa ediția PDF intrați pe e.ziaruldeiasi.ro și introduceți username-ul și parola furnizate la abonare. Abonamentul la ediția DIGITALĂ rezolvă și problema accesului la  acele articole și știri care nu sunt  disponibile în ediția online a Ziarului de Iași.

 

5 argumente în favoarea ediției DIGITALE

 

1. Poți efectua căutări - Poți căuta prin toată ediția după un subiect, eveniment sau cuvinte cheie;

2. Este ușor de citit - Poți mări, sublinia subiectele interesante și poți tipări articolele preferate și fotografiile;

3. Este accesibilă de oriunde - Poți citi ziarul la serviciu, acasă, în concediu sau oriunde ai legătură Internet. Mai mult, poți salva conținutul pe laptop pentru a-l accesa oriunde și oricând;

4. Poate fi arhivată - Poți reveni oricând la o ediție mai veche pentru a revedea o știre, o fotografie sau un anunț publicitar;

5. Este ecologică - Citind ediția DIGITALĂ a Ziarului de Iași contribui la un mediu mai curat.

 

NU UITA! Cu un abonament la ediția DIGITALĂ primești întregul conținut al ediției tipărite, la prima oră, oriunde în lume și fără taxe suplimentare de livrare. Update-ul se face la ora 05.00 AM.

 

CUM TE ABONEZI

 

Plata pentru numărul de luni dorit  (maxim 12 luni) se poate face la sediul  REDACTIEI sau prin BANCĂ, în unul dintre conturile precizate mai jos. Odată efectuată plata, vă rugăm să trimiteți dovada pe adresa marketing@ziaruldeiasi.ro și pe adresa ciprian.isachi@ziaruldeiasi.ro. 

Datele de autentificare (username și parola) vor fi  expediate pe adresa de e-mail de pe care s-a trimis confirmarea plătii. 

 

GRUPUL DE PRESA MEDIANET SRL;  COD FISCAL: RO 13398286

 

 • PREȚ LEI - 30 lei/lună

BCR IASI - CONT  LEI: RO72 RNCB 0175 0336 0531 0001

 

 • PREȚ EURO - 8 euro/lună; 24 euro/trei luni; 48 euro/șase luni; 96 euro/un an

BANCA ROMANEASCA - CONT EURO: RO11 BRMA 0999100052942984. COD BIC: BRMAROBU

 

 • PREȚ DOLARI - 9 dolari/lună; 27 dolari/trei luni; 54 dolari/șase luni; 108 dolari/un an

BANCA ROMANEASCA - CONT USD: RO71 BRMA 0240024253030000. COD BIC: BRMAROBU

 

NOU! Cititorii din afara României pot achita abonamentul online, prin intermediul binecunoscutului serviciu PayPal (USD sau EUR).  Detalii AICI!

 

O versiune DEMO a abonamentului la ediția DIGITALĂ este disponibila la adresa: e.ziaruldeiasi.ro.

 

Pentru orice problemă legată de abonament, sunați la 0232.214.120 (L-V  9.00 - 16.00), sau scrieti-ne la marketing@ziaruldeiasi.ro

 

GALERIE FOTO

editia digitala ziarul de iasi

Ultima ora

editorial

Generaţia de AUR şi sporturile

Nicolae GRECU

Generaţia de AUR şi sporturile

Stimaţi iubitori de fotbal şi sporturi din spaţiul carpato-danubian-pontic, realizăm acum că noi, condeierii, pixarii şi tastatorii în domeniu am greşit în masă în aprecierile noastre.

opinii

Creşterea oraşului

arh. Ionel OANCEA

Creşterea oraşului

După reculul din anii postcomunişti, când falimentul industriei ieşene a distrus zeci de mii de locuri de muncă, dezvoltarea Iaşului a fost previzibilă. În fapt este marele pol de atracţie al regiunii Nord-Est şi unul dintre cele mai mari din ţară.

Lumina de la capătul Luminiţei

pr. Constantin STURZU

Lumina de la capătul Luminiţei

Aşa cum ni se relatează în pericopa evanghelică ce se citeşte mâine în bisericile ortodoxe (de la Ioan 4, 5-42), Iisus are un dialog deloc comod cu o femeie ce venise să scoată apă de la o fântână din Samaria, de lângă cetatea Sihar, acolo unde Domnul, ostenit de călătorie, se aşezase în aşteptarea ucenicilor plecaţi să cumpere de mâncare.

Identitate personală, identitate etnică, identitate naţională (IV)*

Eugen MUNTEANU

Identitate personală, identitate etnică, identitate naţională (IV)*

Articolul se referă pe scurt la apariţia componentei romanice a conştiinţei inaţionale a românilor.

pulspulspuls

Băieţii de la cumătrie, supăraţi pe sponsorii lui Maia Sandu

PULS

Băieţii de la cumătrie, supăraţi pe sponsorii lui Maia Sandu

Auzim prin zona băieţilor de la cumătrie că e mare agitaţie în zona acestora, cu tot sprijinul indirect de care beneficiază ei dinspre palatul cel roznovan, pe motiv că sunt prea şuntaţi de concurenţa pe bune care vine dinafara Iaşului cu bani tot mai mulţi de investit în cartiere întregi de blocuri.

Caricatura zilei

Cireșe, nu ruble

Editia PDF

Bancul zilei

Doi rechini : - Ce faci, ma? - Am fost bolnav... - Pai, ce-ai avut?  - Am mâncat un general rus si o saptamân (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.