Anunturi de Mica Publicitate
mineralia
Abonament la editia electronica
Iasi Tv Life
TeleM
TVR Iasi Telejurnal
Abonament la editia tiparita

vineri, 22.09.2023

Ziarul de iasi > Abonamente > Abonează-te la ediția DIGITALĂ

Abonează-te la ediția DIGITALĂ

 

 

EDIȚIA COMPLETĂ ZIARUL DE IAȘI - IDENTICĂ CU CEA TIPĂRITĂ

 

Ziarul de Iași este cel mai important ziar ieșean și unul dintre cele mai respectate ziare locale din România. Conținutul său reflectă într-un mod echilibrat realitatea cotidiană incluzând viața politică, economică, știri din domeniul medical, sport, divertisment etc. Ziarul de Iași te ajută să rămâi în contact cu tot ceea ce se întâmplă în viața de zi cu zi.

 

Știm că astăzi, o parte dintre oameni preferă să citescă știrile într-un format electronic. Site-ul Ziarul de Iași este o soluție pentru aceștia, dar una incompletă, deoarece nu conține toate știrile din ediția tipărită, machetele de publicitate, programele de televiziune, secțiunile speciale, suplimentele gratuite etc.

 

Ediția DIGITALĂ a Ziarului de Iași vine în întâmpinarea acestei dorințe și oferă cititorilor săi replica exacta a ediției tipărite, tot conținutul  fiind prezentat  exact asa cum apare în print, incluzând fiecare articol, fotografie, secțiune specială . Singura diferență este modul în care o poți citi.

 

Ediția DIGITALĂ este disponibilă pentru descărcare la prima oră a dimineții, începând cu 05.00 AM.  Pentru a accesa ediția PDF intrați pe e.ziaruldeiasi.ro și introduceți username-ul și parola furnizate la abonare. Abonamentul la ediția DIGITALĂ rezolvă și problema accesului la  acele articole și știri care nu sunt  disponibile în ediția online a Ziarului de Iași.

 

5 argumente în favoarea ediției DIGITALE

 

1. Poți efectua căutări - Poți căuta prin toată ediția după un subiect, eveniment sau cuvinte cheie;

2. Este ușor de citit - Poți mări, sublinia subiectele interesante și poți tipări articolele preferate și fotografiile;

3. Este accesibilă de oriunde - Poți citi ziarul la serviciu, acasă, în concediu sau oriunde ai legătură Internet. Mai mult, poți salva conținutul pe laptop pentru a-l accesa oriunde și oricând;

4. Poate fi arhivată - Poți reveni oricând la o ediție mai veche pentru a revedea o știre, o fotografie sau un anunț publicitar;

5. Este ecologică - Citind ediția DIGITALĂ a Ziarului de Iași contribui la un mediu mai curat.

 

NU UITA! Cu un abonament la ediția DIGITALĂ primești întregul conținut al ediției tipărite, la prima oră, oriunde în lume și fără taxe suplimentare de livrare. Update-ul se face la ora 05.00 AM.

 

CUM TE ABONEZI

 

Plata pentru numărul de luni dorit  (maxim 12 luni) se poate face la sediul  REDACTIEI sau prin BANCĂ, în unul dintre conturile precizate mai jos. Odată efectuată plata, vă rugăm să trimiteți dovada pe adresa  ciprian.isachi@ziaruldeiasi.ro. 

Datele de autentificare (username și parola) vor fi  expediate pe adresa de e-mail de pe care s-a trimis confirmarea plătii. 

 

SC NEW MEDIA GPM SRL;  COD FISCAL: RO 42446972

 

  • PREȚ LEI - 30 lei/lună

BANCA TRANSILVANIA IASI - CONT  LEI: RO46BTRLRONCRT0676270801

 

  • PREȚ EURO - 8 euro/lună; 24 euro/trei luni; 48 euro/șase luni; 96 euro/un an

BANCA TRANSILVANIA IASI - CONT EURO: RO93BTRLEURCRT0676270801. COD SWIFT:  BTRLRO22

  • PREȚ DOLARI - 9 dolari/lună; 27 dolari/trei luni; 54 dolari/șase luni; 108 dolari/un an

BANCA ROMANEASCA - CONT USD: RO97BTRLUSDCRT0676270801 COD SWIFT:  BTRLRO22

 

NOU! Cititorii din afara României pot achita abonamentul online, prin intermediul binecunoscutului serviciu PayPal (USD sau EUR).  Detalii AICI!

 

O versiune DEMO a abonamentului la ediția DIGITALĂ este disponibila la adresa: e.ziaruldeiasi.ro.

 

Pentru orice problemă legată de abonament, sunați la 0232.214.120 sau 0731-331.035 (L-V:  9.00 - 16.00), sau scrieti-ne la ciprian.isachi@ziaruldeiasi.ro

 

GALERIE FOTO

editia digitala ziarul de iasi

Ultima ora

editorial

Taxa pe Lăcomia Adăugată

Pavel LUCESCU

Taxa pe Lăcomia Adăugată

Pe termen lung, toată lumea ştie ce-i de făcut, cel puţin dacă te uiţi pe programele economice ale partidelor, cu toate diferenţele şi nuanţele de rigoare, dar pe termen scurt, nu prea ai loc de întors. Şi de unde să iei, când te arde buza, dacă nu de la cei care-şi permit mai mult, care, deşi afectaţi, poate unii chiar falimentaţi ca business, nu ajung să moară de foame, cum s-ar întâmpla cu cei cu venituri mici. E ceea ce ar face orice guvern cu spatele la zid, ar încerca să ia de la cei din straturile socio-economice superioare ale societăţii.

opinii

Migraţia şi apropiatele alegeri europene

Alexandru CĂLINESCU

Migraţia şi apropiatele alegeri europene

Nu e de mirare că migraţia a devenit în ţările occidentale o temă electorală. Specialiştii se aşteaptă, la alegerile pentru Parlamentul european, la o ofensivă a dreptei şi a extremei drepte. Bună parte din populaţie este excedată de criminalitatea în creştere, de sentimentul de nesiguranţă, fenomene a căror cauză e găsită şi în migraţia necontrolată.

Cum a fost la Festivalul George Enescu 2023

Neculai SEGHEDIN

Cum a fost la Festivalul George Enescu 2023

În ziua de 14 septembrie, de Ziua Inginerului, am fost la Festivalul George Enescu, la Ateneul Român.

O întâlnire cu Părintele Simeon Zaharia

pr. Constantin STURZU

O întâlnire cu Părintele Simeon Zaharia

De vreo trei săptămâni suntem mai săraci aici, pe pământ, şi mai bogaţi în Cer. Am pierdut un duhovnic, un rugător, un stâlp al Bisericii. Am câştigat, înaintea Tronului Preasfintei Treimi, un veghetor, un mijlocitor, un ajutor de nădejde. Părintele Ieroschimonah Simeon Zaharia a mers la Domnul, pe Care atât de mult L-a iubit şi slujit, în ziua de 2 septembrie 2023, după aproape 96 de ani de vieţuire în această lume.

pulspulspuls

Hopaa: Lapte - gros aurist pe Pietonal. Ori la bal, ori la spital

Hopaa: Lapte - gros aurist pe Pietonal. Ori la bal, ori la spital

Pentru că premăria nu i-a dat lui Simion de la AUR autorizaţie de miting politic la Iaşi pentru duminica asta, pe Pietonal, probabil de teamă să nu se oprească alaiul în faţa premăriei ca să scandeze anti-Chirica, cum se aude, ei bine, cică fostul amic politic al premarelui a anunţat că va chema membrii de partid la o “plimbare” pe Pietonalul ieşean. 

Caricatura zilei

1000 de km de autostradă în România

Cumpara editia digitala

Vremea in Iasi

Curs valutar

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Intrebarea zilei

Credeti ca fortele de ordine, care au asigurat masurile de siguranta pe plaja din Costinesti, au procedat corect in momentul in care s-au folosit de forta pentru ai linisti pe participantii la conflic

vezi raspunsuri