Aboneaza-te la editia DIGITALA
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

vineri, 23.04.2021

Ziarul de iasi > Abonamente > Aboneaza-te la editia DIGITALA

Aboneaza-te la editia DIGITALA

 

 

EDITIA COMPLETA ZIARUL DE IASI - IDENTICA CU CEA TIPARITA

 

Ziarul de Iasi este cel mai important ziar iesean si unul dintre cele mai respectate ziare locale din Romania. Continutul sau reflecta intr-un mod echilibrat realitatea cotidiana incluzind viata politica, afaceri, sport, divertisment etc. Ziarul de Iasi te ajuta sa ramai in contact cu tot ceea ce se intimpla in viata de zi cu zi.

 

Stim ca astazi, o parte dintre oameni prefera sa citesca  stirile intr-un format electronic. Site-ul Ziarul de Iasi este o solutie pentru acestia, dar una incompleta  deoarece nu contine toate stirile din editia tiparita, fotografiile, anunturile de mica publicitate, machetele de publicitate, programele de televiziune, sectiunile speciale, suplimentele gratuite etc.

 

Editia DIGITALA a Ziarului de Iasi vine in intimpinarea acestei dorinte si ofera cititorilor sai replica exacta a editiei tiparite, tot continutul  fiind prezentat  exact asa cum apare in print, incluzind fiecare articol, fotografie, anunt de mica publicitate . Singura diferenta este modul in care o poti citi.

 

Editia DIGITALA este disponibila pentru descarcare la prima ora a diminetii, incepind cu 05.00 AM.  Pentru a accesa editia PDF intrati pe e.ziaruldeiasi.ro si introduceti username-ul si parola furnizate la abonare. Abonamentul la editia DIGITALA rezolva si problema accesului la  acele articole si  stiri care nu sint  disponibile  pe editia online a Ziarului de Iasi.

 

5 argumente in favoarea editiei DIGITALE

 

1. Poti efectua cautari - Poti cauta prin toata editia dupa un subiect, eveniment sau cuvinte cheie

2. Este usor de citit - Poti mari, sublinia subiectele interesante si poti tipari articolele preferate si fotografiile

3. Este accesibila de oriunde - Poti citi ziarul la serviciu, acasa sau oriunde ai legatura Internet. Mai mult, poti salva continutul pe laptop pentru a-l accesa oriunde si oricind.

4. Poate fi arhivata - Poti reveni oricind la o editie mai veche pentru a revedea o stire, o fotografie sau un anunt publicitar

5. Este ecologica - Citind editia DIGITALA a Ziarului de Iasi contribui la un mediu mai curat

 

NU UITA! Cu un abonament la editia DIGITALA primesti intregul continut al editiei tiparite, la prima ora, oriunde in lume si fara taxe suplimentare de livrare. Update-ul se face la ora 05.00 AM.

 

CUM TE ABONEZI

 

Plata pentru numarul de luni dorit  (maxim 12 luni) se poate face la REDACTIE  sau prin BANCA, in unul dintre conturile precizate mai jos. Odata efectuata plata, va rugam sa trimiteti dovada pe adresa marketing@ziaruldeiasi.ro. Datele de autentificare (username si parola) vor fi  expediate pe adresa de e-mail de pe care s-a trimis confirmarea platii. 

 

GRUPUL DE PRESA MEDIANET SRL;  COD FISCAL: RO 13398286

 

 • PRET LEI - 25 lei/luna

BCR IASI - CONT  LEI: RO72 RNCB 0175 0336 0531 0001

 

 • PRET EURO - 6 euro/luna; 18 euro/trei luni; 36 euro/sase luni; 72 euro/un an

BANCA ROMANEASCA - CONT EURO: RO11 BRMA 0999100052942984. COD BIC: BRMAROBU

 

 • PRET DOLARI - 7 dolari/luna; 21 dolari/trei luni; 42 dolari/6 luni; 84 dolari/un an

BANCA ROMANEASCA - CONT USD: RO71 BRMA 0240024253030000. COD BIC: BRMAROBU

 

NOU! Cititorii din afara Romaniei pot achita abonamentul online, prin intermediul binecunoscutului serviciu PayPal (USD sau EUR).  Detalii AICI!

 

O versiune DEMO a abonamentului la editia DIGITALA este disponibila la adresa: e.ziaruldeiasi.ro.

 

Pentru orice problema legata de abonament, sunati la 0232.214.120 (L-V  9.00 - 16.00), sau scrieti-ne la marketing@ziaruldeiasi.ro

 

GALERIE FOTO

editia digitala ziarul de iasi

Ultima ora

editorial

Primăria nu are proiecte de anvergură, consilierii se încaieră pe margine

Florin NICULA

Primăria nu are proiecte de anvergură, consilierii se încaieră pe margine

Aceleaşi idei au fost rostogolite de la un buget la altul de Mihai Chirica, doar că acum nu a mai fost consensul de altădată.

Filmuletul zilei

opinii

New York şi Bucureşti în oglinzi paralele

Alexandru CĂLINESCU

New York şi Bucureşti în oglinzi paralele

Scrisă alert, fructificând o documentaţie impresionantă (studiul a avut o primă ediţie apărută în 2016 la editura americană Common Ground), exploatând inteligent o ipoteză de lucru ce se dovedeşte fertilă, cartea Marianei Neţ ne oferă o lectură pasionantă. Este, fără dublii, unul dintre evenimentele editoriale ale acestui an.

Vuia (III)

Neculai SEGHEDIN

Vuia (III)

Biograful oficial al lui Traian Vuia a fost inginerul George Lipovan (1905-1972). Acesta a studiat la Şcoala Politehnică din Timişoara, Universitatea din Paris, şcoala de jurnalişti din Paris şi la şcoala militară aeronautică din Bucureşti. În 1925, Lipovan pleacă la Paris, unde îl întâlneşte pe Vuia, de care îl va lega o puternică relaţie de prietenie, dovadă fiind îndelungata corespondenţă dintre cei doi. Lui Lipovan îi datorăm seria de cărţi dedicate lui Vuia, bazate pe mărturiile inventatorului şi pe propriile sale cercetări documentare.

Competiţia mare

Nicolae CREŢU

Competiţia mare

Viaţa însăşi este, desigur, şi competiţie: dar înţelegând prin asta, din perspectiva valorilor omului (care îl disting de animalitate), nu malthusiana sfâşiere de homo hominilupus, ci un spirit al emulaţiei meritocrate definit prin fair play. Metaforism sportiv, da: fără „dopaj”, nici blaturi sau „arbitri” părtinitori, corupţi, fără trucaje şi măsluiri. 

pulspulspuls

Oare va ajunge scaunul de la ales la 100 de mii de coco au ba?

Oare va ajunge scaunul de la ales la 100 de mii de coco au ba?

O boare de semne de îngrijorare cică ar fi trecut zilele asteape deasupra viilor politice româneşti şi ieşene, stimaţi telespectatori, după ce pe piaţă ar fi apărut datele singurului sondaj politic credibil de la alegeri încoace. Iar acolo curioşii au putut vedea, cu oarecare surprindere, evident, că AUR a trecut sesizabil peste USR. 

Caricatura zilei

A avea sau a nu avea amendamente

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

  Intrebarea zilei

  Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.