Aboneaza-te la editia DIGITALA
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

duminica, 24.01.2021

Ziarul de iasi > Abonamente > Aboneaza-te la editia DIGITALA

Aboneaza-te la editia DIGITALA

 

 

EDITIA COMPLETA ZIARUL DE IASI - IDENTICA CU CEA TIPARITA

 

Ziarul de Iasi este cel mai important ziar iesean si unul dintre cele mai respectate ziare locale din Romania. Continutul sau reflecta intr-un mod echilibrat realitatea cotidiana incluzind viata politica, afaceri, sport, divertisment etc. Ziarul de Iasi te ajuta sa ramai in contact cu tot ceea ce se intimpla in viata de zi cu zi.

 

Stim ca astazi, o parte dintre oameni prefera sa citesca  stirile intr-un format electronic. Site-ul Ziarul de Iasi este o solutie pentru acestia, dar una incompleta  deoarece nu contine toate stirile din editia tiparita, fotografiile, anunturile de mica publicitate, machetele de publicitate, programele de televiziune, sectiunile speciale, suplimentele gratuite etc.

 

Editia DIGITALA a Ziarului de Iasi vine in intimpinarea acestei dorinte si ofera cititorilor sai replica exacta a editiei tiparite, tot continutul  fiind prezentat  exact asa cum apare in print, incluzind fiecare articol, fotografie, anunt de mica publicitate . Singura diferenta este modul in care o poti citi.

 

Editia DIGITALA este disponibila pentru descarcare la prima ora a diminetii, incepind cu 05.00 AM.  Pentru a accesa editia PDF intrati pe e.ziaruldeiasi.ro si introduceti username-ul si parola furnizate la abonare. Abonamentul la editia DIGITALA rezolva si problema accesului la  acele articole si  stiri care nu sint  disponibile  pe editia online a Ziarului de Iasi.

 

5 argumente in favoarea editiei DIGITALE

 

1. Poti efectua cautari - Poti cauta prin toata editia dupa un subiect, eveniment sau cuvinte cheie

2. Este usor de citit - Poti mari, sublinia subiectele interesante si poti tipari articolele preferate si fotografiile

3. Este accesibila de oriunde - Poti citi ziarul la serviciu, acasa sau oriunde ai legatura Internet. Mai mult, poti salva continutul pe laptop pentru a-l accesa oriunde si oricind.

4. Poate fi arhivata - Poti reveni oricind la o editie mai veche pentru a revedea o stire, o fotografie sau un anunt publicitar

5. Este ecologica - Citind editia DIGITALA a Ziarului de Iasi contribui la un mediu mai curat

 

NU UITA! Cu un abonament la editia DIGITALA primesti intregul continut al editiei tiparite, la prima ora, oriunde in lume si fara taxe suplimentare de livrare. Update-ul se face la ora 05.00 AM.

 

CUM TE ABONEZI

 

Plata pentru numarul de luni dorit  (maxim 12 luni) se poate face la REDACTIE  sau prin BANCA, in unul dintre conturile precizate mai jos. Odata efectuata plata, va rugam sa trimiteti dovada pe adresa marketing@ziaruldeiasi.ro. Datele de autentificare (username si parola) vor fi  expediate pe adresa de e-mail de pe care s-a trimis confirmarea platii. 

 

GRUPUL DE PRESA MEDIANET SRL;  COD FISCAL: RO 13398286

 

 • PRET LEI - 25 lei/luna

BCR IASI - CONT  LEI: RO72 RNCB 0175 0336 0531 0001

 

 • PRET EURO - 6 euro/luna; 18 euro/trei luni; 36 euro/sase luni; 72 euro/un an

BANCA ROMANEASCA - CONT EURO: RO11 BRMA 0999100052942984. COD BIC: BRMAROBU

 

 • PRET DOLARI - 7 dolari/luna; 21 dolari/trei luni; 42 dolari/6 luni; 84 dolari/un an

BANCA ROMANEASCA - CONT USD: RO71 BRMA 0240024253030000. COD BIC: BRMAROBU

 

NOU! Cititorii din afara Romaniei pot achita abonamentul online, prin intermediul binecunoscutului serviciu PayPal (USD sau EUR).  Detalii AICI!

 

O versiune DEMO a abonamentului la editia DIGITALA este disponibila la adresa: e.ziaruldeiasi.ro.

 

Pentru orice problema legata de abonament, sunati la 0232.214.120 (L-V  9.00 - 16.00), sau scrieti-ne la marketing@ziaruldeiasi.ro

 

GALERIE FOTO

editia digitala ziarul de iasi

Ultima ora

editorial

Ce model alegem?

Nicolae GRECU

Ce model alegem?

În speranţa că sportul românesc va redeveni el însuşi un model în Europa, înclinăm spre Slovenia.

Filmuletul zilei

opinii

Un corifeu al „gândirii politice corecte”- Noam Chomsky (II)

Eugen MUNTEANU

Un corifeu al „gândirii politice corecte”- Noam Chomsky (II)

Sunt evidenţiate în continuare accentele antiamericane şi antioccidentale din discursul public al reputatului om de ştiinţă.

Prudenţi, nu fricoşi; blânzi, nu naivi

pr. Constantin STURZU

Prudenţi, nu fricoşi; blânzi, nu naivi

În contextul primei trimiteri a ucenicilor la propovăduire, Domnul le spune, între altele: "Iată, Eu vă trimit pe voi ca pe nişte oi în mijlocul lupilor; fiţi, dar, înţelepţi ca şerpii şi nevinovaţi ca porumbeii" (Matei 10, 16). Imaginea unei oi aflate în mijlocul lupilor stârneşte frisoane, mai ales printre credincioşii îngrijoraţi de mersul actual al lumii. Însă mesajul e mai degrabă sursa unei mari nădejdi. Căci nu ne cere Mântuitorul să acţionăm precum "lupii" - grupaţi în haite, agresivi, sălbatici -, ci să cultivăm ascultarea şi blândeţea specifice "turmei celei cuvântătoare".

O poveste sordidă

Alexandru CĂLINESCU

O poveste sordidă

Dezvăluirea a fost făcută prin intermediul unor cărţi, literatura, substituindu-se actului de justiţie, având aşadar - teoretic cel puţin - şi o funcţie terapeutică. Ceea ce nu-i absolvă pe cei care, din inconştienţă, din spirit de castă ori din dorinţa de a provoca au tolerat sau chiar au încurajat tot felul de aberaţii.

pulspulspuls

Pe senatoarea Baubau de la Iaşi ştim bine că o ştiţi. Dar pe mama ei?

Pe senatoarea Baubau de la Iaşi ştim bine că o ştiţi. Dar pe mama ei?

Câteva informaţii pe azi şi despre noii aleşi ai ieşenilor mai puţin cunoscuţi publicului în ce priveşte viaţa lor privată. 

Caricatura zilei

Cerere

Editia PDF

Bancul zilei

In Antarctica s-a inregistrat cea mai scazuta temperatura de pe glob: -93,2 grade ...prin urmare va propunem sa ne reami (...)

Parteneri

Alte ziare locale

  Intrebarea zilei

  Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.