Abonează-te la ediția DIGITALĂ
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi

duminica, 05.12.2021

Ziarul de iasi > Abonamente > Abonează-te la ediția DIGITALĂ

Abonează-te la ediția DIGITALĂ

 

 

EDIȚIA COMPLETĂ ZIARUL DE IAȘI - IDENTICĂ CU CEA TIPĂRITĂ

 

Ziarul de Iași este cel mai important ziar ieșean și unul dintre cele mai respectate ziare locale din România. Conținutul său reflectă într-un mod echilibrat realitatea cotidiană incluzând viața politică, economică, știri din domeniul medical, sport, divertisment etc. Ziarul de Iași te ajută să rămâi în contact cu tot ceea ce se întâmplă în viața de zi cu zi.

 

Știm că astăzi, o parte dintre oameni preferă să citescă știrile într-un format electronic. Site-ul Ziarul de Iași este o soluție pentru aceștia, dar una incompletă, deoarece nu conține toate știrile din ediția tipărită, machetele de publicitate, programele de televiziune, secțiunile speciale, suplimentele gratuite etc.

 

Ediția DIGITALĂ a Ziarului de Iași vine în întâmpinarea acestei dorințe și oferă cititorilor săi replica exacta a ediției tipărite, tot conținutul  fiind prezentat  exact asa cum apare în print, incluzând fiecare articol, fotografie, secțiune specială . Singura diferență este modul în care o poți citi.

 

Ediția DIGITALĂ este disponibilă pentru descărcare la prima oră a dimineții, începând cu 05.00 AM.  Pentru a accesa ediția PDF intrați pe e.ziaruldeiasi.ro și introduceți username-ul și parola furnizate la abonare. Abonamentul la ediția DIGITALĂ rezolvă și problema accesului la  acele articole și știri care nu sunt  disponibile în ediția online a Ziarului de Iași.

 

5 argumente în favoarea ediției DIGITALE

 

1. Poți efectua căutări - Poți căuta prin toată ediția după un subiect, eveniment sau cuvinte cheie;

2. Este ușor de citit - Poți mări, sublinia subiectele interesante și poți tipări articolele preferate și fotografiile;

3. Este accesibilă de oriunde - Poți citi ziarul la serviciu, acasă, în concediu sau oriunde ai legătură Internet. Mai mult, poți salva conținutul pe laptop pentru a-l accesa oriunde și oricând;

4. Poate fi arhivată - Poți reveni oricând la o ediție mai veche pentru a revedea o știre, o fotografie sau un anunț publicitar;

5. Este ecologică - Citind ediția DIGITALĂ a Ziarului de Iași contribui la un mediu mai curat.

 

NU UITA! Cu un abonament la ediția DIGITALĂ primești întregul conținut al ediției tipărite, la prima oră, oriunde în lume și fără taxe suplimentare de livrare. Update-ul se face la ora 05.00 AM.

 

CUM TE ABONEZI

 

Plata pentru numărul de luni dorit  (maxim 12 luni) se poate face la sediul  REDACTIEI sau prin BANCĂ, în unul dintre conturile precizate mai jos. Odată efectuată plata, vă rugăm să trimiteți dovada pe adresa marketing@ziaruldeiasi.ro și pe adresa ciprian.isachi@ziaruldeiasi.ro. 

Datele de autentificare (username și parola) vor fi  expediate pe adresa de e-mail de pe care s-a trimis confirmarea plătii. 

 

GRUPUL DE PRESA MEDIANET SRL;  COD FISCAL: RO 13398286

 

 • PREȚ LEI - 30 lei/lună

BCR IASI - CONT  LEI: RO72 RNCB 0175 0336 0531 0001

 

 • PREȚ EURO - 8 euro/lună; 24 euro/trei luni; 48 euro/șase luni; 96 euro/un an

BANCA ROMANEASCA - CONT EURO: RO11 BRMA 0999100052942984. COD BIC: BRMAROBU

 

 • PREȚ DOLARI - 9 dolari/lună; 27 dolari/trei luni; 54 dolari/șase luni; 108 dolari/un an

BANCA ROMANEASCA - CONT USD: RO71 BRMA 0240024253030000. COD BIC: BRMAROBU

 

NOU! Cititorii din afara României pot achita abonamentul online, prin intermediul binecunoscutului serviciu PayPal (USD sau EUR).  Detalii AICI!

 

O versiune DEMO a abonamentului la ediția DIGITALĂ este disponibila la adresa: e.ziaruldeiasi.ro.

 

Pentru orice problemă legată de abonament, sunați la 0232.214.120 (L-V  9.00 - 16.00), sau scrieti-ne la marketing@ziaruldeiasi.ro

 

GALERIE FOTO

editia digitala ziarul de iasi

Ultima ora

editorial

Ar fi prea frumos

Nicolae GRECU

Ar fi prea frumos

În noul format al Cupei Davis, extrem de ofertant, echipa României are o mică şansă de a participa la masa bogaţilor.

Filmuletul zilei

opinii

Conservarea textelor vechi între diortosire şi editare ştiinţifică* (IV)

Eugen MUNTEANU

Conservarea textelor vechi între diortosire şi editare ştiinţifică* (IV)

Autorul continuă seria distincţiilor între editarea ştiinţifică a textelor vechi şi diortosirea periodică a cărţilor întrebuinţate în serviciul liturgic.

O zi cu Părintele Florescu

pr. Constantin STURZU

O zi cu Părintele Florescu

Un eveniment editorial: publicarea volumului "Lumea ca o zi de vineri. Din jurnalul unui preot misionar" (Editura Doxologia, Iaşi, 2021). Nu e puţin lucru să publici azi o carte cu binecuvântarea Părintelui Mitropolit Teofan al Moldovei şi Bucovinei şi cu un cuvânt înainte entuziast al lui Andrei Pleşu, care constată că în paginile lucrării se împleteşte "cu atâta naturaleţe cateheza cu libertatea spirituală, cu surpriza (nearogantă) a interpretării, cu experienţa de viaţă şi, când e cazul, cu umorul" (p. 10). Dar, când este vorba de Părintele Ioan-Florin Florescu, pe mine - din 1997, de când l-am cunoscut - nu mă mai miră nimic. În sensul bun, curat. Precum sunt "uimirea şi cutremurul" (p. 55), cele care ne ţin vii în Biserică.

Altfel

arh. Ionel OANCEA

Altfel

Am reiterat în acest spaţiu povestea proiectelor publice de amploare pentru a releva complexitatea lor. Marele proiect de reabilitare a centrului istoric din Oradea a durat peste cincisprezece ani. Pentru ca un asemenea proiect public să aibă sorţi de izbândă este necesară punerea la punct în detaliu a mecanismelor economice, juridice şi tehnice. Ele înseamnă, între multe altele, negocieri dificile între partenerii implicaţi direct în proiect, dar şi acceptarea lui de comunitate.

pulspulspuls

Scenarii cu privire la desemnarea noului viceprimar din partea partidoiului la noi în târg

Scenarii cu privire la desemnarea noului viceprimar din partea partidoiului la noi în târg

Aventurile consilierului Balalaicu de la partidoiul ieşean, care caută un post bun pe la vreun minister, dar, desigur, s-ar mulţumi şi cu ceva pe plan local, dar care musai să producă caşcaval, aventuri pe care le-am povestit aici la gazetă exclusiv din dorinţa de a arăta cum merg lucrurile în politichia ieşeană, au stârnit un interes neaşteptat în rândul cititorilor noştri şi nu numai. 

Caricatura zilei

Moș (G)Ene

Editia PDF

Bancul zilei

- "Pentru o digestie buna beau bere. Daca nu am pofta de mâncare, beau vin alb. Daca am tensiunea scazuta, beau vin ros (...)

Parteneri

Alte publicatii

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.