anunturi
grandchef
mineralia
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

miercuri, 06.07.2022

Ziarul de iasi > Abonamente > Abonează-te la ediția TIPĂRITĂ

Abonează-te la ediția TIPĂRITĂ

 

PERSOANE FIZICE

 

Abonează-te la Ziarul de Iași și primești GRATUIT, alături de ziar  Suplimentul de Cultură - 16 pagini.  Apare în fiecare sâmbătă, format tabloid, alb-negru. În plus, în fiecare săptămână, ai secțiunile specializate incluse în corpul ziarului : Ghidul Auto - în fiecare luni; Ghidul pentru Sănătate - în fiecare miercuri; Ghidul Casei - în fiecare joi și Ghid TV - în fiecare vineri. Oferta este valabilă pentru toți abonații persoane fizice, cu livrare prin Curier Publicitar Press sau Poșta Română.

Abonează-te la Ziarul de Iași și primești  BONUS DE MICA PUBLICITATE. Abonează-te pe 3 luni, 6 luni sau 1 an și poți publica anunțuri de mica publicitate în ediția tiparită a Ziarul de Iasi în valoare de 50% din suma plătită, pe baza chitanței de abonament. 
 

PREȚURI ȘI TIPURI DE ABONAMENT

 

 • Prețul unui abonament lunar - 40 lei/lună (include TVA și taxa de distribuție)

 

 • Prețul unui abonament trimestrial: 120 lei (include TVA și taxa de distribuție)

 

 • Prețul unui abonament semestrial: 240 lei (include TVA și taxa de distribuție)

 

 • Prețul unui abonament anual: 480 lei (include TVA și taxa de distribuție)

 

CUM TE ABONEZI

- prin serviciul "La Prima Oră Acasă", sunând la 0232.214.120.

Livrarea ziarelor se face acasă, de luni până sâmbătă, până la ora 14.00, prin agenții firmei S.C. Curier Publicitar Press S.R.L.  Acest serviciu este disponibil numai pe raza orașului Iași!

 

- prin Poșta Română  

 

Abonamentele se pot contracta doar pentru luni calendaristice.

 

Pentru a primi abonamentul începând cu prima zi a lunii următoare trebuie să vă abonați până la data de 24 a lunii în curs. 

 

Pentru informatii suplimentare sunați la 0232 214.120, de luni pâna vineri între 9.00-16.00.

 

CUM PLĂTEȘTI

Plata pentru tipul dorit de abonament  se poate face la sediul  REDACTIEI, B-dul Nicolae iorga, nr. 35, Bl. N1, parter, PRIN MANDAT POȘTAL sau prin BANCĂ, în contul precizat mai jos. Odată efectuată plata, vă rugăm să trimiteți dovada pe adresa marketing@ziaruldeiasi.ro sau prin fax la 0232 214220.

 

S.C. GRUPUL DE PRESA MEDIANET SRL;  COD FISCAL: RO 13398286

Adresa: Iași,  Bd. N. Iorga 35, Bl. N1, parter (vis-a-vis de Gara Internațională)

BCR IASI - CONT  LEI: RO72 RNCB 0175 0336 0531 0001 

 

Pentru orice problema legată de abonament,  sunați la 0232.214.120

(L - V  9.00 - 16.00), sau scrieți-ne la marketing@ziaruldeiasi.ro.

 

PERSOANE JURIDICE

 

Abonează-te la Ziarul de Iași pe 6 luni sau 1 an și-ți oferim un pachet gratuit de publicitate în ediția tipărită și cea on-line, pe care îl poți folosi așa cum dorești. Această ofertă specială, care este disponibilă doar pentru partenerii noștri de afaceri, persoane juridice, își propune să vină în întâmpinarea nevoii de a fi informat, economisindu-vă timpul și banii.

 

PREȚURI ȘI TIPURI DE ABONAMENT

 

 • Prețul unui abonament lunar - 40 lei/lună (include TVA și taxa de distribuție)

 

 • Prețul unui abonament trimestrial: 120 lei (include TVA și taxa de distribuție)

 

 • Prețul unui abonament semestrial: 240 lei (include TVA și taxa de distribuție)

 

 • Prețul unui abonament anual: 480 lei (include TVA și taxa de distribuție)

 

Abonament 6 luni - BONUS: anunțuri de mica publicitate în valoare totală de 130 lei, utilizabile pe toată perioada derulării abonamentului și 15.000 afișări banner special (650 x 90pxl.) în ediția online a Ziarului de Iași, în valoare de 300 lei.

 

Abonament 12 luni - BONUS: anunțuri de mica publicitate în valoare totală de 130 lei, utilizabile pe toată perioada derulării abonamentului și 30.000 afișări banner special (650 x 90pxl.) în ediția online a Ziarului de Iași, în valoare de 600 lei.

GALERIE FOTO

ziar+supliment

Ultima ora

editorial

Despre cotele de gen

Despre cotele de gen

În principiu, nu ar trebui să ne iluzionăm că introducerea cotelor de gen ar perturba prea mult mecanismele clientelare care continuă să inspire, în România, recrutarea şi promovarea politică.

opinii

Noaptea de Sânziene

Florin CÎNTIC

Noaptea de Sânziene

Într-un răspuns adresat lui Şerban Cioculescu, care criticase Itinerariul său spiritual, Mircea Eliade spunea: „nu scriem un tratat asupra esenţei funcţiunilor spirituale; ci trasăm linii de orientare pe o hartă nelămurită”. Şi noi.

Visez, scriu... (I)

Radu PĂRPĂUȚĂ

Visez, scriu... (I)

Odată cu vârsta caut tot mai abitir lucrurile vechi, trecute şi aflate în derivă. Visez, scriu. Constat tot mai clar chestiunea asta. Mai bine zis, mai evident, mai pregnant, căci clar nu e nicidecum. Ba chiar înceţoşat, ca prin sită. 

Vacanţele muzicale de la Piatra Neamţ (I)

Alex VASILIU

Vacanţele muzicale de la Piatra Neamţ (I)

Însemnările de astăzi pot începe cu o întrebare: este bine că există pe meleagurile româneşti atâtea festivaluri? Răspunsul nu poate fi, în principiu, decât afirmativ. Deşi inflaţia acestor întâmplări (şi în domeniul artistic) poate slăbi interesul publicului, care nu mai percepe la adevăratele dimensiuni semnificaţiile de eveniment, există spaţiu de desfăşurare pentru oricine are idei interesante, originale.

pulspulspuls

Hopa: se conturează un tandem surpriză în politichia mâloasă de Bahlui!

Hopa: se conturează un tandem surpriză în politichia mâloasă de Bahlui!

Vă povesteam noi ieri aicea, stimaţi telespectatori, despre cum au apărut pe piaţa politichiei de Bahlui primele semne ale conturării unui viitor tandem de candidaturi Cejău-Premărie, în persoanele stimabililor Măricel-Mihăiţă. 

Caricatura zilei

Conferința lui Iohannis

Editia PDF

Bancul zilei

Doctorul, panicat de o spargere de teava, suna repede instalatorul: -Hai, te rog, urgent, toata pivnita e inundata din cauza un (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.