Aboneaza-te la Ziarul de Iasi pe 6 luni sau un an si-ti oferim un pachet gratuit de publicitate.
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

SERVICII

Altele-servicii

Oferta

Pret:

Aboneaza-te la Ziarul de Iasi pe 6 luni sau un an si-ti oferim un pachet gratuit de publicitate.

PROMOVEAZĂ-ŢI AFACEREA. GRATUIT! 

Abonează-te la Ziarul de Iaşi pe 6 luni sau un an şi-ţi oferim un pachet gratuit de publicitate pe care-l poţi folosi aşa cum doreşti.

Telefon: 0232/214120, e-mail: marketing@ziaruldeiasi.ro

 

Contact: persoana juridica

Judet: IASI

Telefon: 0232/214120

Contacteaza

  Informatii suplimentare

  Ultima ora

  editorial

  Summitul democraţiilor

  Lucian DÎRDALA

  Summitul democraţiilor

  Mai ales dacă summitul democraţiilor va prefaţa forme durabile de cooperare, singura modalitate de evitare a cacofoniei va fi aceea ca Washingtonul să recurgă la metode mai vechi şi mai puţin ortodoxe de obţinere a consensului, cum ar fi plăţile colaterale şi exprimările mai răstite.

  Filmuletul zilei

  opinii

  Moroii comunismului

  Florin CÎNTIC

  Moroii comunismului

  Mai mulţi prieteni de dreapta mi-au reproşat discret textul tăios despre Donald Trump spunându-mi că, astfel, dau apă la moară neomarxismului agresiv al stângii americane şi europene. Deşi resping cocoloşirea fostului preşedinte sub acest motiv fals şi inadecvat, m-am gândit totuşi să reiau un text publicat aici în urmă cu şapte ani în care deconstruiam „nostalghia” după nazismul roşu.

  Conferinţa

  Radu PĂRPĂUȚĂ

  Conferinţa

  Conferinţa se poate intitula cam aşa: Protuberanţele adâncurilor la clasicii moderni sau De la parabolicul inteligenţei prezumţioase la trăirea abisalului echivoc (jur că titlul e autentic). Cred că nu ar fi de lepădat nici Influenţa stâlpilor de telegraf asupra ciclului menstrual la raţe sau, şi mai bine, Influenţa paralelismului şinelor de cale ferată asupra ciclului menstrual la ciorile de pe traverse.

  Felicia Donceanu

  Alex VASILIU

  Felicia Donceanu

  Prezenţa sporadică a muzicii academice româneşti în repertoriile filarmonicilor şi teatrelor lirice din ţară este, din 1990 până acum, o realitate. Câte o aniversare sau comemorare, o întâmplare, prezenţa rară a unui compozitor la pupitrul orchestrei simfonice din ţară pentru a oferi publicului o lucrare proprie (Sabin Păutza) mai aduc aminte publicului că în România există o cultură muzicală de excepţională valoare. Un nume care ar merita cu prisosinţă să fie mai bine cunoscut este al Feliciei Donceanu.

  pulspulspuls

  Hopa: iată cine a mai ratat la mustaţă tratamentul cu chişleac din piaţă!

  Hopa: iată cine a mai ratat la mustaţă tratamentul cu chişleac din piaţă!

  Gata, încă una şi mă duc, vorba reclamei: azi am zis să închidem în sfârşit subiectul spumos al banalului chişleac de pe augusta persoană e lui Peni Hill, vorba unui amic, dar nu înainte de a vă mai spune una mică, prin ricoşeu, despre acest tratament lactat în zi festivă. 

  Caricatura zilei

  Ivermectină

  Editia PDF

  Bancul zilei

  In Antarctica s-a inregistrat cea mai scazuta temperatura de pe glob: -93,2 grade ...prin urmare va propunem sa ne reami (...)

  Parteneri

  Alte ziare locale

   Intrebarea zilei

   Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

   vezi raspunsuri

   Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.