Găsește bateria compatibilă cu mașina ta

Configurator

Sau caută manual

Autoturisme

Baterii dedicate autoturismelor convenționale, hibride și pentru cele cu sistemul Start/Stop.

Vezi bateriile >

Vehicule grele

Baterii dedicate camioanelor, utilajelor agricole și altor autovehicule de mare tonaj.

Vezi bateriile >

Motociclete

Baterii dedicate motocicletelor, moped-urilor, ATV-urilor și altor vehicule cu motoare mici.

Vezi bateriile >

Speciale

Baterii dedicate motostivuitoarelor, remorcilor și altor aplicații staționare.

Vezi bateriile >

Bateria făcută să te țină mai mult decât mașina.

Echipa noastră de cercetare şi dezvoltare lucrează permanent pentru a satisface cerinţele de ultimă oră ale tehnologiei auto: mai multă putere, mai multă siguranţă, durată de viaţă mai lungă!

Inovăm şi îmbunătăţim permanent produsele noastre, cu scopul de a oferi cea mai bună alegere pentru maşina ta!

Descoperă

Avantajele bateriilor Macht

Găsește locațiile partenere Macht

Certificările bateriilor Macht

ISO TS 16949

Este cel mai important standard de management al calității din industria auto la nivel mondial. Acesta combină o serie de standarde pentru producătorii auto şi pentru producătorii de echipamente de prim montaj (OEM) într-o singură certificare.

ISO 9001

Acest standard are în vedere o abordare bazată pe managementul proceselor organizației și implicit orientarea către client și evaluarea satisfacției acestuia, precum și angajamentul top managementului pentru o îmbunătățire continuă.

ISO 14001

Scopul standardului ISO 14001 este de a susține protecția mediului și de a preveni poluarea printr-un management sistematic de mediu cu privire la zonele și activitățile care au un impact asupra acestuia.

Gama de baterii Macht

Acumulatorii Macht acoperă o gamă largă de autoturisme, vehicule comerciale și industriale, motociclete și vehicule sportive și de agrement, precum și aplicații speciale variate în domenii industriale și de uz domestic.

Parteneri Autorizați Macht

Satisfacția utilizatorilor este importantă pentru noi! În acest sens, am dezvoltat o rețea națională de peste 160 de parteneri, care oferă servicii de consultanță în exploatare și întreținere dar și intervenții de service în perioada de garanție și post garanție.

Tehnologia Robot Power

Create cu ajutorul tehnologiei de ultimă generație, cu minimă interventie umană necesară atât în procesele de fabricație cât și în întreținerea lor pe parcursul duratei de utilizare, bateriile MACHT au ca misiune câștigarea încrederii depline a utilizatorilor în conceptul ROBOT POWER: putere mai mare, durata de viata extinsa, calitate garantata!