Despre Silk District

Silk District este un amplu proiect de regenerare urbană, de tip mixed-use*, dezvoltat de Prime Kapital într-o zonă în plină expansiune a orașului Iași.

Localizat excelent, proiectul are o conexiune directă cu centrul orașului și integrează apartamente spațioase, zone verzi extinse, clădiri de birouri Clasa A și spații comerciale dedicate rezidenților.

Componenta rezidențială a Silk District respectă standardele nZEB (va avea un consum optimizat de energie), iar clădirile de birouri sunt construite conform standardelor BREEAM Outstanding.

*Proiect cu funcțiuni multiple: rezidențial, comercial, birouri, spații de recreere.

Proiectul Silk District în cifre
40500 m2
Spații verzi, de promenadă și zone pentru biciclete
1549
Apartamente spațioase, eficient compartimentate
104400 m2
Birouri Clasa A, proiectate după standardul BREEAM Outstanding
10080 m2
Spații comerciale și servicii dedicate comunității
Pattern.png
Vrei să vezi în detaliu cum vor arăta pădurea urbană și interiorul apartamentelor din Silk District? Vezi tur virtual
Ce găsești în Silk District?
images Ce găsești în Silk District
Apartamente eficient compartimentate, în peste 40 de tipologii distincte
images Ce găsești în Silk District
Birouri Clasa A, construite conform standartelor de certificare BREEAM Outstanding
images Ce găsești în Silk District
Prima pădure urbană din Iași
images Ce găsești în Silk District
Facilități incluse: spații comerciale și servicii
Localizare

Silk District este un proiect al viitorului: inovativ, de calitate, sustenabil și durabil, dezvoltat responsabil, cu grijă față de natură și față de locuitorii săi.

Ansamblul se întinde pe o suprafață de 10,1 ha și se află la doar 15 minute* de mers pe jos de Campusul Studențesc „Tudor Vladimirescu” și 20 de minute* de mers pe jos de Palatul Culturii.

*Timp estimat de aplicația Google Maps.

map homepage

Amplasat pe Calea Chișinăului, ansamblul Silk District are o conexiune excelentă la mijloacele de transport în comun, stațiile de tramvai și autobuz fiind chiar în fața complexului.

VEZI LOCALIZARE

Tipuri de apartamente
images Ce găsești în Silk District
Studiouri
Studioul are un design versatil și este compartimentat eficient, permițând valorificarea spațiului la maximum.
images Ce găsești în Silk District
Apartamente 2 camere
Cu un design contemporan și eficientizat, acest tip de unitate este o alegere excelentă pentru tineri, dar și pentru cuplurile aflate la început de drum.
images Ce găsești în Silk District
Apartamente 3 camere
Cu plafoane înalte de 2.80 m și ferestre mari de 2.30 m, apartamentele cu 3 camere ți se potrivesc perfect dacă îți dorești mai mult spațiu sau plănuiești să îți extinzi familia.
images Ce găsești în Silk District
Duplex 3 camere
Dispus pe 2 niveluri, conectate printr-o scară interioară, acest tip de unitate oferă o separare eficientă a zonelor de zi și noapte și acces la terase spațioase de unde poți admira atât apusul, cât și răsăritul.
images Ce găsești în Silk District
Apartamente 4 camere
Cele mai spațioase din Iași, aceste unitati sunt perfect compartimentate pentru nevoile tuturor membrilor familiei tale.
images Ce găsești în Silk District
Duplex 4 camere
Situat la ultimele 2 niveluri, duplex-ul cu 4 camere oferă intimitate sporită și priveliști impresionante asupra orașului.
Cine este dezvoltatorul?

Prime Kapital este un investitor, dezvoltator și operator imobiliar cu o reputație solidă în Europa Centrală și de Est.

Compania se axează pe dezvoltarea de spații comerciale, rezidențiale și de birouri prin proiecte de regenerare urbană, care adaugă o valoare considerabilă comunităților prin calitatea, eficiența și sustenabilitatea lor pe termen lung, îmbinând de fiecare dată cu succes elementele funcționale cu cele estetice.

Află mai multe

Unic și excepțional, Silk District creează o comunitate nouă în inima orașului; un proiect mixed-use conceput cu atenție, pentru a se potrivi fiecărui stil de viață. Prin acest proiect de regenerare urbană, Prime Kapital își îndeplinește încă o dată promisiunea de a crea spații de locuit excepționale, după conceptul „cartierul 15 minute”. Atenția noastră la detalii se va evidenția la fiecare pas. Odată cu Silk District vom aduce în Iași și prima pădure urbană din oraș, aceasta fiind o dovadă suplimentară a atenției pe care o acordăm nevoilor comunităților noastre. Peste 40.000 m2 vor fi dedicați naturii, spațiilor verzi, locurilor de joacă, aleilor și teraselor.

Maggie Kitshoff
Partener Prime Kapital
images Echipa

Doriți să vă contactăm noi?

Completează formularul de mai jos.