breadcrumb.ecName

Europa în regiunea mea - Regiunea Nord-Est a României

Parte din campania „Europa în regiunea mea”, campaniile regionale de comunicare se axează pe locuri familiare și pun în lumină idei și inițiative susținute de UE, care au adus îmbunătățiri în viața localnicilor. Aceste campanii cu amprentă ultra-locală sunt create și derulate în parteneriat cu regiunile.

Iată locurile și proiectele promovate printr-o astfel de campanie în Regiunea Nord-Est a României, în perioada 21 septembrie-21 octombrie 2022:

  • Colegiul Tehnic Lațcu Vodă din Siret – construcția unor ateliere și laboratoare și a unui amfiteatru
  • Revitalizarea Străzii Sucevei din Siret și a zonei urbane din jurul lacului de acumulare Rogojești (Siret)
  • Grădinița Luminița din Siret

La noi acasă-i meserie! Orașul Siret se reinventează creând condiții pentru o viață mai bună locuitorilor săi. Noile oportunități de formare profesională în meserii de viitor pentru tinerii din întreaga regiune, educația timpurie la standarde europene și extinderea zonei urbane cu noi spații verzi cu facilități de recreere contribuie la crearea unui viitor modern aici, acasă. Regiunea Nord-Est a României intră într-o nouă etapă de dezvoltare, punând în prim-plan bunăstarea comunității, cu sprijinul Uniunii Europene.

Descărcați kitul de comunicare de pe această pagină pentru a accesa materialele de campanie - comunicat de presă, elemente vizuale, texte, materiale pentru rețelele sociale.

Campaign image

Descoperiți toate campaniile regionale din toate regiunile

Set de instrumente de comunicare

Campaign Toolkit