Fostul director al Antibiotice face precizari privind destituirea sa
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

duminica, 20.06.2021

Fostul director al Antibiotice face precizari privind destituirea sa

GALERIE
%PIC_TITLE%
  - +

  Dupa citeva zile de la demitere, fostul director al Antibiotice, Ioan Nani, incearca sa puna punct speculatiilor facute cu privire la schimbarea sa din functie. Dupa cum el sustine, motivele destituirii din functia de director general nu au nici o legatura cu mediul politic local.

  "Ca urmare a speculatiilor cu privire la motivele care au determinat schimbarea mea din functia de director general al Antibiotice, mentionez ca aceasta nu a avut un substrat politic. Incetarea contractului de mandat s-a realizat prin intelegerea partilor si este datorata exclusiv unei distantari fata de conducerea AVAS (Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului), mai ales in perioada derularii procesului de privatizare", a explicat Nani.

  Acesta a mai precizat ca nu a fost si nu este implicat politic si nici nu doreste ca pe viitor sa aiba legatura cu aceste dispute. "Evolutia mea ca manager s-a desfasurat independent de framintarile din mediul politic si am fost permanent orientat catre mediul de afaceri. Imi doresc sa fac performanta ca om de afaceri si sint convins ca in functia actuala de director general adjunct, imi voi continua activitatea in conditii normale si imi voi aduce contributia la dezvoltarea companiei. In aceste conditii, atit eu cit si colegii mei de la Antibiotice consideram inoportuna si nu dorim implicarea numelui meu si al companiei in disputele politice, mai ales in aceasta perioada electorala", a anuntat Nani.

  De asemenea, si in ceea ce priveste viitorul fabricii iesene, fostul director al Antibiotice a fost destul de ferm pe pozitie sustinind continuarea activitatii. "Sint convins ca Antibiotice va avea un viitor in lumea farmaceutica datorita potentialului dosebit pe care il are. Nu cred in destinul de afacere imobiliara care este vehiculat in mediul politic si in cel de afaceri. Totodata, doresc sa adresez mutumiri tuturor partenerilor pentru colaborarea fructuoasa pe care am avut-o in ultimii zece ani de activitate, in calitate de director genreal al Antibiotice", a incheiat Nani.


  © Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

  Ultima ora

  editorial

  Italia sau Finlanda?

  Nicolae GRECU

  Italia sau Finlanda?

  Ce cale se va alege pentru naţionala României în urma Euro2020?

  Filmuletul zilei

  opinii

  Seimeni (XIII). Ucenicia în meşteşugul pescuitului cu undiţa (2)

  Eugen MUNTEANU

  Seimeni (XIII). Ucenicia în meşteşugul pescuitului cu undiţa (2)

  Autorul serialului rememorează în continuare cu emoţie şi descrie amănunţit primele lecţii de pe parcursul iniţierii sale în umila sectă a pescuitorilor cu undiţa de la Dunăre.

  Îndemnuri de la Maica Siluana

  pr. Constantin STURZU

  Îndemnuri de la Maica Siluana

  Tot cu gândul la Maica Siluana (1944-2021). Şi la ceea ce ne-a învăţat. Nu atât din cărţi, cât din cele trăite, experiate. Deschid un volum al său care-mi este foarte aproape de inimă: "Uimiri, rostiri, pecetluiri". Cuprinde o sută de "capete de învăţătură", de folos celui ce caută ieşirea din starea de păcat şi intrarea în bucuria lui Dumnezeu. Împărtăşesc cu voi câteva sclipiri din îndemnurile şi încredinţările sale.

  Perspectivă inversă

  arh. Ionel OANCEA

  Perspectivă inversă

  O dată cu realizarea primului plan urbanistic general al Iaşului în anii 1996-1998, managerul de atunci al proiectului a propus informatizarea regulamentelor de urbanism aferente zonelor funcţionale şi situaţiei juridice ale terenurilor astfel încât acestea să poată fi extrase automat la întocmirea certificatelor de urbanism. 

  pulspulspuls

  Ce are firma de lactate a soacrei cu relaţiile de biznis ale lui dom’ premare? Ehe: are, şi încă foarte multe...

  Ce are firma de lactate a soacrei cu relaţiile de biznis ale lui dom’ premare? Ehe: are, şi încă foarte multe...

  Dacă tot auzim că unii cetitori se plictisesc în casă de la atâta ploaie pe afară, am zic că numai bine pe azi să vă servim la lectură ceva fain, uşurel, fără colesterol şi, evident, cu multă coenzima Q10, ca să meargă şi chircit la birou, dar şi lăfăit în fotoliu. 

  Caricatura zilei

  Asta zebră!

  Editia PDF

  Bancul zilei

  De acum, la internarea în spital pacientii sunt obligati sa aiba: extinctor, trusa de prim ajutor si lanterna (...)

  Parteneri

  Alte publicatii

   Intrebarea zilei

   Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

   vezi raspunsuri

   Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.