anunturi
grandchef
Bolta rece
anunturi
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional
TVR Iasi Telejurnal
anunturi

duminica, 02.04.2023

ziaruldeiasi > Galeriile foto > Concurs de desene la Ionel Teodoreanu, Iasi II

Concurs de desene la Ionel Teodoreanu, Iasi II

Cu ocazia Zilei Mondiale a Apei (22 martie 2015), ApaVital si Eptisa Romania au organizat un concurs de desene pe tema apei la Scoala Gimnaziala “Ionel Teodoreanu” din Iasi.

CITITI mai departe AICI

GALERIE FOTO

foto Dan Luca - ziua mondiala a apei elevi scoala Ionel Teodoreanu - 0275foto Dan Luca - ziua mondiala a apei elevi scoala Ionel Teodoreanu - 0276foto Dan Luca - ziua mondiala a apei elevi scoala Ionel Teodoreanu - 0277foto Dan Luca - ziua mondiala a apei elevi scoala Ionel Teodoreanu - 0278foto Dan Luca - ziua mondiala a apei elevi scoala Ionel Teodoreanu - 0280foto Dan Luca - ziua mondiala a apei elevi scoala Ionel Teodoreanu - 0281foto Dan Luca - ziua mondiala a apei elevi scoala Ionel Teodoreanu - 0282foto Dan Luca - ziua mondiala a apei elevi scoala Ionel Teodoreanu - 0283foto Dan Luca - ziua mondiala a apei elevi scoala Ionel Teodoreanu - 0284foto Dan Luca - ziua mondiala a apei elevi scoala Ionel Teodoreanu - 0285foto Dan Luca - ziua mondiala a apei elevi scoala Ionel Teodoreanu - 0286foto Dan Luca - ziua mondiala a apei elevi scoala Ionel Teodoreanu - 0287foto Dan Luca - ziua mondiala a apei elevi scoala Ionel Teodoreanu - 0288foto Dan Luca - ziua mondiala a apei elevi scoala Ionel Teodoreanu - 0289foto Dan Luca - ziua mondiala a apei elevi scoala Ionel Teodoreanu - 0290foto Dan Luca - ziua mondiala a apei elevi scoala Ionel Teodoreanu - 0291foto Dan Luca - ziua mondiala a apei elevi scoala Ionel Teodoreanu - 0292foto Dan Luca - ziua mondiala a apei elevi scoala Ionel Teodoreanu - 0293

Ultima ora

editorial

Greierii din capul „furnicuţei”

Nicolae GRECU

Greierii din capul „furnicuţei”

Cazul Dorinel Munteanu nu este izolat: climatul de scandal care domină fotbalul românesc, iniţiat de oameni de fotbal cu calităţi îndoielnice, este girat chiar de către zeii care au scos acum 30 de ani lumea în stradă.

opinii

Eufemismele (V)

Eugen MUNTEANU

Eufemismele (V)

Comentarea metamorfozelor mereu surprinzătoare ale fenomenului discursiv pe care îl numim eufemizare continuă pe marginea unor exemple din aria terminologiilor profesionale.

Unionismul ca perdea de fum pentru goarnele Moscovei

Dorin DOBRINCU

Unionismul ca perdea de fum pentru goarnele Moscovei

Tema unionismului – în mod explicit unirea României cu Republica Moldova (sau invers) – a fost destul de populară în ultimul deceniu, în mai mare măsură la vest de Prut, în creştere la est de râu. Nu este de mirare că mulţi politicieni de la Bucureşti sau Chişinău, activişti de diverse orientări, cetăţeni în căutare de notorietate s-au agăţat de subiect şi l-au rostogolit în media, pe reţelele sociale, la manifestaţii felurite, la adunări electorale, conferinţe, l-au inscripţionat pe clădiri publice sau pe marginea căilor de comunicaţii.

Constituţia de la 1923 şi posteritatea ei

Ioan STANOMIR

Constituţia de la 1923 şi posteritatea ei

La centenar, constituţia de la 1923 întruchipează paradoxurile epocii interbelice: mai mult decât oricare alt text, ea ilustrează reuşitele şi imperfecţiunile sistemului de guvernare al României Mari. Lichidată în 1938 de lovitura de stat carlistă, repusă în vigoare parţial la 1944, înlocuită cu ordinea totalitară comunistă, spre a fi invocată mai apoi în anii de după 1989, constituţia de la 1923 devine, o dată cu trecerea timpului, imaginea libertăţii pe care noile tiranii o înlătură. În posteritate, constituţia de la 1923 este mai elocventă şi memorabilă decât în intervalul ei de aplicare concretă. În lupta cu dictaturile secolului XX, legea fundamentală de la 1923 este mobilizată ca un semn al moderaţiei şi al domniei legii.

pulspulspuls

O fi ea mare, dar nici la pensie nu-i tihneşte lui dom’colonel. Cine i-a stricat tihna şi de ce?

PULS

O fi ea mare, dar nici la pensie nu-i tihneşte lui dom’colonel. Cine i-a stricat tihna şi de ce?

Dacă e uichend, haideţi pe astăzi să fie una fără politicieni, că aşa ne-am şoptit în barbă acuma ceva vreme: măcar sâmbăta să nu-i mai vedem prin faţa ochilor pe aici pe la rubricuţă! Aşadar, să fie una cu „Bă, tu iar n-ai şapcă?”. Adicătelea cu ţaigheri şefi, foşti sau actuali. Iar pe astăzi avem veşti noi despre unul fost, actualmente pensionar baban. 

Caricatura zilei

România - Belarus

Editia PDF

Bancul zilei

Doi prieteni se întâlnesc dupa multa vreme: - Ei, prietene, cum e viata de barbat însurat? - Excelenta! Am reu (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Credeti ca blocurile ridicate dupa anii 2000 in Iasi si in tara sunt sigure in cazul unui cutremur major?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.