Sfinţii Trei Ierarhi, o coliva uriaşă
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

ziaruldeiasi > Galeriile foto > Sfinţii Trei Ierarhi, o coliva uriaşă

Sfinţii Trei Ierarhi, o coliva uriaşă

GALERIE FOTO

foto DAN LUCA - coliva cu Sfintii Trei Ierarhi in basorelief - 8701foto DAN LUCA - coliva cu Sfintii Trei Ierarhi in basorelief - 8702foto DAN LUCA - coliva cu Sfintii Trei Ierarhi in basorelief - 8703foto DAN LUCA - coliva cu Sfintii Trei Ierarhi in basorelief - 8704foto DAN LUCA - coliva cu Sfintii Trei Ierarhi in basorelief - 8705foto DAN LUCA - coliva cu Sfintii Trei Ierarhi in basorelief - 8706foto DAN LUCA - coliva cu Sfintii Trei Ierarhi in basorelief - 8708foto DAN LUCA - coliva cu Sfintii Trei Ierarhi in basorelief - 8709foto DAN LUCA - coliva cu Sfintii Trei Ierarhi in basorelief - 8710foto DAN LUCA - coliva cu Sfintii Trei Ierarhi in basorelief - 8714foto DAN LUCA - coliva cu Sfintii Trei Ierarhi in basorelief - 8715foto DAN LUCA - coliva cu Sfintii Trei Ierarhi in basorelief - 8718foto DAN LUCA - coliva cu Sfintii Trei Ierarhi in basorelief - 8719foto DAN LUCA - coliva cu Sfintii Trei Ierarhi in basorelief - 8721foto DAN LUCA - coliva cu Sfintii Trei Ierarhi in basorelief - 8724foto DAN LUCA - coliva cu Sfintii Trei Ierarhi in basorelief - 8725foto DAN LUCA - coliva cu Sfintii Trei Ierarhi in basorelief - 8726foto DAN LUCA - coliva cu Sfintii Trei Ierarhi in basorelief - 8729foto DAN LUCA - coliva cu Sfintii Trei Ierarhi in basorelief - 8730foto DAN LUCA - coliva cu Sfintii Trei Ierarhi in basorelief - 8732

Ultima ora

editorial

Temă

Cătălin ONOFREI

Temă

Test de reflecţie cognitivă: deliberare versus intuiţie.

Filmuletul zilei

opinii

Epilare inghinală

Briscan ZARA

Epilare inghinală

Sunt multe studii despre cum afectează psihologia omului ceea ce vedem, auzim, simţim din exterior. La fiecare întindere de coardă are loc o excitare a neuronilor care provoacă senzaţii neplăcute persoanei, dar dacă lucrurile se repetă, neplăcerea dispare încetul cu încetul şi apare o oarecare toleranţă la acea senzaţie, poate chiar e înlocuită cu plăcere. Nu mai eşti afectat, nu te mai impresionează în sens rău. Asta nu înseamnă că devii mai puternic, ci mai nesimţit, mai rigid, mai greu impresionabil.

Ocupare, şomaj şi câştiguri salariale în judeţul Iaşi

Ciprian IFTIMOAEI

Ocupare, şomaj şi câştiguri salariale în judeţul Iaşi

Articolul din această săptămână, ceva mai tehnic decât precedentele, demonstrează cu date statistice că, înainte de declanşarea pandemiei de COVID-19, nu a existat o criză a forţei de muncă în judeţul Iaşi.

New York, metropola vizionară

Mihai DORIN

New York, metropola vizionară

Conduita americană în raport cu celelalte civilizaţii ale lumii are şi o inevitabilă dimensiune imperială, însă felul în care ei au înţeles să valorifice cultura, rafinamentul, patriotismul, şi, nu în ultimul rând banii cetăţenilor în serviciul public, mărturiseşte despre măreţia naţiunii şi despre spirit vizionar. Pentru că în niciun alt loc din lume, patrimoniul cultural nu s-a îmbogăţit precum în America, prin râvna şi voinţa liberă a cetăţenilor educaţi şi prosperi. Statul este doar managerul acestui concept cultural.

pulspulspuls

Costel l-a bătut pe Măricel ca pe fasole. Iacătă ce scor de maidan: 11 la 6!

Costel l-a bătut pe Măricel ca pe fasole. Iacătă ce scor de maidan: 11 la 6!

Băbăetee băă, pfiu, pfiuu, pfiuuuu.... Ia’n fiţi atenţi aicea la băiatu’ pe ce se mai cheltuie bănuţul ieşenilor, că poate pe asta nu o ştiaţi! 

Caricatura zilei

Urna

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.