Lucrare de doctorat copiata din sapte carti
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco
agri.shop

Lucrare de doctorat copiata din sapte carti

GALERIE
%PIC_TITLE%
  - +
  Dupa ce a analizat mai bine de o treime din lucrarea de doctorat a lectorului Vasile Atudorei, comisia care examineaza cazul a constatat ca aceasta nu are nici macar un rind care sa ii apartina autorului. "Am analizat in amanunt peste trei capitole din teza de doctorat. Nici un rind din acestea nu ii apartine lectorului Vasile Atudorei. Am descoperit ca toate pasajele sint copiate din vreo sase sau sapte lucrari de specialitate. Este un record absolut", a afirmat prof. dr. Alexandru Tacu, de la Facultatea de Economie si Administrarea Afacerilor, membru al comisiei de ancheta. Reamintim ca, in urma cu citeva saptamini, membrii Catedrei de Statistica de la Facultatea de Economie si Administrarea Afacerilor au constatat ca teza de doctorat a lectorului Vasile Atudorei, intitulata "Contributii la modelarea cresterii economice", are pagini copiate cuvint cu cuvint din lucrari de specialitate, publicate cu mai multi ani in urma. Copierea s-a facut prin decuparea mai multor pasaje din cartea prof. dr. Neculai Clipa "Fenomenul si teoria cresterii economice in capitalism" si din cursul universitar "Economie politica", semnat de un colectiv de profesori, printre care figureaza acelasi prof. dr. Neculai Clipa si prof. dr. Ion Ignat. Ambii sint colegi de serviciu cu lector Vasile Atudorei. Acesta s-a inscris la doctorat cu aproximativ opt ani in urma; daca nu si-ar fi finalizat teza pina in decembrie 1998, ar fi fost practic exmatriculat, potrivit unui ordin al Ministerului Educatiei Nationale. Ironia soartei a facut ca dupa ce lectorul V. Atudorei s-a chinuit sa finalizeze teza pentru a o sustine public, termenul de predare a tezelor celor aflati in situatia sa sa se prelungeasca, pentru inca un an de zile. (Emilia CHISCOP)
  top Local news    

  © Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

  Ultima ora

  editorial

  „Câtă populaţie din oraş poate să vorbească cu un robot?”

  Cosmin PAȘCA

  „Câtă populaţie din oraş poate să vorbească cu un robot?”

  De la o vreme, nu există discurs public (de obicei, agramat) în care Chirica să nu folosească în sens peiorativ „progresul” şi „progresiştii”. Iar mesajul său prinde, pentru că cei mai mulţi ieşeni, care au înlocuit relativ de curând căruţa cu maşina, se simt inconfortabili cu traiul într-un oraş la început de secol 21.

  Filmuletul zilei

  opinii

  Experimentalism

  Codrin Liviu CUȚITARU

  Experimentalism

  „Am compulsia irepresibilă a ordinii perfecte, a alinierii simetrice a lucrurilor. Câtă vreme ea, obsesia, mă tulbura strict în zona domestică - pantaloni puşi la dungă, haine încadrate morbid de simetric în şifonier, tablouri aşezate perfect pe pereţi, mobilier rânduit milimetric-infinitezimal, precum soldaţii la paradele militare din Piaţa Roşie moscovită, şi alimente puse în frigider pe categorii şi sub-categorii draconic delimitate -, viaţa mea mai era cum mai era, dar, brusc, nebunia mi-a infectat şi munca de cercetare şi, mai ales, de scris academic.”

  Farfuria care nu e niciodată fierbinte - Capcana Facebook (II)

  Bogdan ILIESCU

  Farfuria care nu e niciodată fierbinte - Capcana Facebook (II)

  „The single biggest problem in communication is the illusion that it has taken place./ Cea mai mare problemă în comunicare este iluzia că a avut loc.” George Bernard Shaw

  Reţeaua urbană a Moldovei între 1774 şi 1859 (ultima parte)

  George ŢURCĂNAŞU

  Reţeaua urbană a Moldovei între 1774 şi 1859 (ultima parte)

  Repertoriul creării inegalităţilor e unul vast, atât timp cât fiecare structură teritorială se găseşte într-o situaţie particulară, dar dincolo de fiecare acţiune luată separat a ingineriei teritoriale la care a fost supusă Moldova, acumularea şi cronicizarea acestora a creat spaţiul marginal de astăzi, arhetipul teritoriilor interstiţiale.

  pulspulspuls

  Pod de lemne politice între Iaşi, Suceava şi Neamţ: iaca filiera!

  Pod de lemne politice între Iaşi, Suceava şi Neamţ: iaca filiera!

  Că tot încă mai avem salate beof prin frigidere unii dintre noi, iacătă ca să vedeţi cum se mai leagă câteodată maioneza asta nu numai în bucătăriile gospodinelor din Iaşi, dar şi prin laboratoarele politichiei de Bahlui sau din judeţele vecine, conectate la Iaşi! 

  Caricatura zilei

  Două măști

  Editia PDF

  Bancul zilei

  Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

  Parteneri

  Alte publicatii

   Intrebarea zilei

   Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

   vezi raspunsuri

   Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.