anunturi
grandchef
Bolta rece
anunturi
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional
TVR Iasi Telejurnal
anunturi

"Sa privesti acolo unde altii nu se uita si sa inovezi"

GALERIE
%PIC_TITLE%
  - +

  Grupul elvetian Goldbach Media a devenit, prin subsidiara din Romania, cea mai mare casa de vinzari de publicitate pentru media locala din Romania. Recent, compania a finalizat procedurile anuntate acum trei ani de dezvoltare pe piata publicitatii tv si de stabilire a partenerilor pentru presa scrisa. In urma acestora au avut loc schimbari in actionariatul firmelor locale la care Goldbach Media detinea pachetul majoritar, printre care si compania care editeaza "Ziarul de Iasi".

  Domnule Alin Alecu, ce inseamna sa te dezvolti pe o piata aflata in criza?

  Alin Alecu, director general Goldbach Media Romania

  Inseamna sa privesti acolo unde altii nu se uita si sa inovezi. Piata locala a presei din Romania a fost neglijata multa vreme de marile agentii de publicitate. Noi, cei de la ARBOmedia, care de la 1 ianuarie ne vom numi Goldbach Media Romania, am fost cei care am format un consortiu de 40 de ziare locale din toata tara pe care l-am reprezentat cu succes in fata marilor cumparatori de publicitate. Apoi am alcatuit o retea publicitara formata din 33 de radiouri locale si, in plina criza, am triplat cifra de afaceri a acesteia. Acum am infiintat parteneriate cu 30 de televiziuni locale si, in primul an de proiect, ne-am impus considerabil pe segmental publicitatii tv. Toate acestea, impreuna cu pozitia importanta pe piata on-line pe care o detinem prin Goldbach Audience Romania (fosta ARBOinteractive) fac din Goldbach Group una dintre cele mai puternice companii de pe piata de advertising din Romania.

  Ce schimbari ati adoptat in companiile locale pe care le detineati?

  Este un proces pe care l-am anuntat acum trei ani, atunci cind am intrat pe piata romaneasca. Noi consideram ca activitatea de publishing trebuie coordonata, la nivel de proprietate si de management, de acele persoane din companie care stiu cel mai bine piata locala, care au un comportament etic ireprosabil si sint in afara intereselor politice. Asa am procedat peste tot unde am detinut ziare. Aici, la Iasi, a contat mult in tranzactia incheiata experienta domnului Toni Hritac si reputatia sa, faptul ca reprezinta ziarul de mai bine de 20 de ani. A contat si conteaza parteneriatul pe care il avem cu ziarul, la nivel de publicitate pentru piata nationala, parteneriat pe care l-am extins in aceste zile spre beneficiul ambelor parti.

  In noua structura a actionariatului la "Grupul de presa Medianet", editorul "Ziarului de Iasi", se regasesc, alaturi de Toni Hritac, actionarul majoritar, colegii sai Alexandru Lazescu, Cezar Caluschi, Dan Radu si Gabriel Rusu. Toni Hritac, redactorul sef al ziarului, crede ca important acum, ca si inainte, este lucrul in echipa: "Sintem o echipa care lucreaza impreuna de foarte multa vreme. Impreuna, actionari si angajati, am fost colegi in proiecte care s-au intins pe mai bine de 20 ani. Acum, tot impreuna, trebuie sa facem fata provocarilor new media, esentiale pentru viitorul nostru profesional".


  © Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

  Ultima ora

  editorial

  L-am întrebat pe robotul Ion cine va câştiga alegerile la Iaşi în 2024

  Cosmin PAȘCA

  L-am întrebat pe robotul Ion cine va câştiga alegerile la Iaşi în 2024

  A se consemna pentru istorie că până şi versiunile primitive de roboţi plângeau de milă Moldovei.

  opinii

  Libertate sau siguranţă?

  Briscan ZARA

  Libertate sau siguranţă?

  Dacă ne uităm în urmă, constatăm că ne-am îndepărtat foarte mult de sentimentul autentic, de fericirea de la început, deşi suntem mai în siguranţă ca niciodată. Vom găsi oare într-o zi un echilibru între cele două, sau vom ceda complet uneia dintre ele? Ce e de făcut?

  Ringelmann şi cartofii

  Cristina DANILOV

  Ringelmann şi cartofii

  Mulțimea, așa cum spune la carte, este o „colecție” aleatorie sau aproape aleatorie de oameni uniți într-un spațiu dat de un interes temporar și trecător. Sau o simplă multitudine de oameni lipsiți de conexiune organică și unitate - un întreg haotic, de regulă, lipsit de orice organizare internă clară, uneori chiar această organizare este vagă și haotică. Din punct de vedere al psihologiei, mulțimea se distinge printr-o slăbire accentuată a controlului comportamentului său. 

  Pe urmele incaşilor (III)

  Mihai DORIN

  Pe urmele incaşilor (III)

  Templele le-au fost distruse, zeii au fost exileţi, aurul le-a fost jefuit. Dar un lucru nu au putut distruge conchistadorii: puterea incaşilor de a supravieţui. Cu alte cuvinte, incaşii au ieşit din istorie pentru a rămâne în istorie. Iar aici, la Cuzco, ei reprezintă azi 90% din populaţie. Dar nici zeii nu au fost întru totul exilaţi, aşa cum au crezut spaniolii, probă că aceştia sunt mai tari decât vremurile, iar memoria mai profundă decât istoria.

  pulspulspuls

  Doamne fereşte: iaca, citiţi şi vă cruciţi, dragi alegători, cu cine negociază premarele!

  Doamne fereşte: iaca, citiţi şi vă cruciţi, dragi alegători, cu cine negociază premarele!

  Vai de capul şi de zilele noastre, dragi ieşeni, dacă am ajuns să trăim noi aceste vremuri! Iacătă: cetiţi şi vă cruciţi, nu alta! 

  Caricatura zilei

  Una din vremea pandemiei

  Editia PDF

  Bancul zilei

  Doi prieteni se întâlnesc dupa multa vreme: - Ei, prietene, cum e viata de barbat însurat? - Excelenta! Am reu (...)

  Linkuri sponsorizate

  Parteneri

  Alte publicatii

   Fotografia zilei

   Intrebarea zilei

   Credeti ca blocurile ridicate dupa anii 2000 in Iasi si in tara sunt sigure in cazul unui cutremur major?

   vezi raspunsuri

   Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.