anunturi
grandchef
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

Ce este tehnica Prananadi?

In alte dimensiuni

GALERIE
%PIC_TITLE%
  - +

  Este stiinta conexiunii si a utilizearii energiei universale inteligente in beneficiul propriu si al celorlalti. La fel ca celelalte tehnici de lucru cu enregiile din jurul nostru, Prananadi poatea duce practicantului vindecare si dezvoltare spirituala.

  "Tehnica este impartita in 27 de grade, astfel incit oricine poate participa la aceste cursuri si gradat, primeste tehnici si metode de vindecare tot mai puternice. Practicate consecvent, acestea duc la vindecare si dezvoltare spirituala. Conducatorii acestei scoli spirituale primesc si acum initieri si invataturi direct din Tibet" spune Cristian Weber, mare maestru in aceasta tehnica therapeutica.

  "Este o metoda prin care va puteti acoperi un eventual deficit de energie, dar totodata si un sistem filozofic complet, care ofera raspunsuri clare si precise la toate problemele vietii, compatibil cu societatea moderna si cu orice sistem de credinta sau religios" a mai adaugat el. Prin initiere se poate accesa Energia Inteligenta iar miiinile pot transmite aceasta energie care poate crea armonie si vindeca toate planurile existentie.

  Asemanator ca tehnica cu Reiki, tratamentul Prananadi este compatibil cu orice tratament marindu-i eficienta. "Sint multi oameni care doresc sa se dezvolte spiritual si din acest motiv se intereseaza de diverse tehnici. Putem progresa spiritual doar concentrindu-ne asupra noastra si corectandu-ne defectele. Astfel se va corecta si atitudinea semenilor nostri fata de noi, traind in pace cu lumea care ne inconjoara. SI aceasta terapie poate aduce in viata lumena si iubire" a mai declarat Cristian Weber.

  Ce efecte are tratamentul?

  * Mareste potentialul de energie vitala, tonifica sI vitalizeaza.

  * Neutralizeaza sau diminueaza durerile fizice sI sufletesti.

  * Detoxifica si stimuleaza procesele de autovindecare ale organismului.

  * Ajuta la regenerarea celulelor si tesuturilor dupa fracturi, intervenetii chirurgicale, traumatisme.

  * Are efect de vindecare la nivel emotional.

  * Atenueaza stresul si linisteste.

  * Aduce functionarea organismului la parametrii optimi.

  * Corecteaza sabloanele comportamentale negative, atit mentale, cit si emotionale.

  * Ajuta la dezvoltarea si manifestarea ampla a personalitatii.

  * Corecteaza eventualele asimetrii ale cimpului energetic uman.

  * Stimuleaza si echilibreaza functionarea centrilor energetici (chakrelor).

  * Ajuta la manifestarea calitatilor umane fundamentale.


  © Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

  Ultima ora

  editorial

  Un profesor universitar explică de ce Iaşul nu merită autostradă

  Cosmin PAȘCA

  Un profesor universitar explică de ce Iaşul nu merită autostradă

  A se observa formularea în context a profesorului: autostrada „este un mijloc ca EU să ajung undeva”. Cu alte cuvinte, pentru Bulai şoseaua rapidă are un singur sens, spre Iaşi. Oraşul e văzut ca o grădină zoologică, oamenii stau aici într-un ţarc, din care n-au voie să iasă. Pot fi însă vizitaţi, ideal când începe bâlciul de Sfânta Parascheva.

  opinii

  New York şi Alabama. Un circuit epic

  Codrin Liviu CUȚITARU

  New York şi Alabama. Un circuit epic

  Prin povestirile lui, Capote a avut, în mod evident, o influenţă hotărâtoare asupra a ceea ce s-a numit proza minimalistă americană din ultima jumătate a secolului XX. Acest tip de epic se concentrează pe frânturi din existenţa imediată, pe care le explorează nesofisticat şi totuşi artistic. Viziunea naratorului minimalist e pragmatică, evitând, din start, construcţiile monumentale ale romanului tradiţional, căutarea adevărurilor majore ale lumii sau elucidarea codurilor absconse şi derutante din istorie.

  Miticilectualii ca Alfred Bulai şi disursul discriminatoriu la adresa moldovenilor

  George ŢURCĂNAŞU

  Miticilectualii ca Alfred Bulai şi disursul discriminatoriu la adresa moldovenilor

  Când ai într-o regiune devenită fundătură prin proiectarea şi construcţia statului naţional, respectiv o aglomeraţie urbană de 400-450 mii de locuitori, ce ar fi singura capabilă să gestioneze fluxuri importante la nivel regional şi să polarizeze cât de cât regiunea, atât cât să-i creeze o minimă stabilitate şi coeziune teritorială, nu o izolezi din cauză că nu i-ar fi Bucureştiului de folos nu ştiu ce autostradă, ci faci eforturi să o deschizi către lume.

  Întâmplările lui Nobel (I)

  Bogdan ILIESCU

  Întâmplările lui Nobel (I)

  „All things are ready, if our mind be so.” (Toate lucrurile sunt pregătite, dacă şi mintea noastra este.) - William Shakespeare, Henry V

  pulspulspuls

  Iarăşi s-a făcut mişto de pârlipca lui Tudorel din Sărărie. Iată cu ce ocazie!

  Iarăşi s-a făcut mişto de pârlipca lui Tudorel din Sărărie. Iată cu ce ocazie!

  Două vorbe mai relaxate pe astăzi, dacă tot e joi, despre unul din evenimentele notabile care au loc în aceste zile în târg, stimaţi telespectatori şi drăguţe telespectatoriţe: selecta adunarea arhitecţilor de pe tot rotogolul ţării şi, de ce nu, chiar al Evropii şi al planetei. 

  Caricatura zilei

  Băsescu a pocnit, de data asta, o mașină

  Editia PDF

  Bancul zilei

  La farmacie: - Un prezervativ, va rog. - Doar unul? - Da. Incerc sa ma las.

  Linkuri sponsorizate

  Parteneri

  Alte publicatii

   Fotografia zilei

   Intrebarea zilei

   Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

   vezi raspunsuri

   Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.