Anunturi de Mica Publicitate
Abonament la editia electronica
Iasi Tv Life
TeleM
TVR Iasi Telejurnal
Abonament la editia tiparita

vineri, 29.03.2024

Alte stiri

GALERIE
%PIC_TITLE%
    - +
    Fostul fotbalist Cosmin Olaroiu a declarat a discutat cu presedintele clubului FC National, Gino Iorgulescu, si cu presedintele Consiliului de Administratie, Vlad Soare, in vederea preluarii postului de antrenor principal al echipei bancare. "Am discutat, dar nu am semnat deocamdata nici un contract. Nu am decis inca daca voi prelua conducerea formatiei FC National", a spus Olaroiu. Fostul fotbalist a precizat ca antrenorul Gheorghe Constantin va fi numit director tehnic al gruparii FC National. Olaroiu a adaugat ca nu stie ce se va intimpla cu actualul antrenor al echipei, Marius Lacauts. "Nu stiu care sint conditiile contractului semnat de Lacatus si nici ce se va decide in cazul lui", a spus Olaroiu. Cosmin Olaroiu, nascut pe 10 iunie 1969, a evoluat la echipele Progresul, care din 1994 a devenit FC National, Universitatea Craiova, Samsung Blue Wings (Coreea de Sud) si JEF United Ichihara (Japonia).
    Voinea s-a oprit in sferturi
    Jucatorul roman Adrian Voinea s-a calificat in sferturile de finala ale turneului de tenis de la Madras, dupa ce tenismanul francez Jerome Golmard, cap de serie numarul cinci, a abandonat meciul la scorul de 1-2, din cauza unor dureri la spate. In sferturi, el a fost invins de danezul Kristian Pless, cu scorul de 1-6, 5-7. In celelalte meciuri din sferturile de finala, s-au inregistrat rezultatele: Michal Tabara (Cehia) - Cedric Pioline (Franta, nr.3) 6-4, 6-1; Tommy Robredo (Spania) - Cyril Saulnier (Franta) 6-2, 6-1; Andrei Stoliarov (Rusia) - Peter Wessels (Olanda) 1-6, 6-3, 6-2.
    Casa lui Sabin Ilie a fost sparta
    Casa fotbalistului Sabin Ilie, situata in Bulevardul Pache Protopopescu, la numarul 31, a fost sparta, in cursul zilei de joi, informeaza surse din Politie. Membrii familiei fotbalistului au descoperit spargerea in jurul orei 18.00. Dupa primele cercetari, se pare ca hotii au intrat in casa escaladind o copertina aflata sub un geam. Politistii au declansat o ancheta pentru identificarea autorilor, iar paguba urmeaza a fi evaluata. Sursele citate au precizat ca hotii au furat bijuterii si alte bunuri. Sabin Ilie este jucatorul formatiei spaniole Valencia si a fost imprumutat pina la finalul sezonului echipei Rapid.
    Zoli Kadar - antrenor in Elvetia
    Fostul fotbalist al formatiei Universitatea Cluj, Zoltan Kadar, a devenit, la sfirsitul anului 2000, antrenor-jucator la echipa elvetiana din liga a patra FC Frauenfeld. Zoltan Kadar are 34 de ani si evolueaza de patru ani in Elvetia. El si-a petrecut sarbatorile de iarna la Cluj si la Brasov, iar vineri s-a intors la Frauenfeld. Fostul fotbalist ar putea reveni la Cluj definitiv in vara acestui an, cind isi incheie contractul cu formatia elvetiana.Zoltan Kadar a jucat la "U"Cluj in perioada 1987-1991, apoi, timp de cinci ani, a jucat sub culorile clubului Dinamo. In 1996, Kadar a revenit pentru un retur la Universitatea, iar mai tirziu s-a transferat in Elvetia, la Scaffhausen, o echipa de liga a doua. La echipa Frauenfeld s-a transferat in vara anului trecut.
    Amical cu Croatia la nivelul echipelor B
    Selectionata de fotbal B a Romaniei va intilni, pe 30 ianuarie, in cadrul unui meci amical, reprezentativa similara a Croatiei. Organizarea acestei partide, care se va desfasura in localitatea croata Pula, a fost stabilita in cadrul discutiilor purtate intre presedintele FRF, Mircea Sandu, si omologul sau croat. Echipa nationala B a Romaniei va efectua, in perioada 22-28 ianuarie, in Portugalia, un turneu de pregatire. Dupa incheierea acestui turneu, jucatorii romani se vor deplasa direct in Croatia, fara a reveni in tara.
    Doi clujeni in India?
    Clubul de fotbal Universitatea Cluj a primit o oferta din partea gruparii East Bengal Club din Calcutta pentru transferul mijlocasului Gabriel Pop si al atacantului Marius Popescu. Oferta a fost facuta de unul dintre actionarii formatiei East Bengal, aflata pe locul al saselea in campionatul Indiei. Responsabilii clubului indian i-au invitat pe fotbalistii echipei clujene la Calcutta, la sfirsitul lunii ianuarie, dar antrenorul Ioan Ovidiu Sabau a considerat ca o deplasare atit de lunga ar fi prea obositoare pentru jucatorii sai. In schimb, East Bengal ar putea veni la Cluj pentru un turneu, in vara acestui an. "Ar fi o aventura pentru noi sa plecam in India, tinind cont ca am fi primii romani care ar ajunge acolo. Cred ca ar fi interesant", a spus Gabriel Pop.

    © Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

    Ultima ora

    editorial

    Cine profită de madam Şoşoacă

    Pavel LUCESCU

    Cine profită de madam Şoşoacă

    Campania care urmează la Iaşi nu trebuie să devină un circ de tip Şoşoacă, decât dacă vrem să ne batem joc de viitorul acestui oraş. Nu vreau să spun că madam SOS România ar trebui ignorată, ci că n-ar fi rău dacă am încerca să înţelegem mai mult ce are în cap când vine vorba de viitorul oraşului şi mai puţin ce vrea ea să ne vândă, adică scandal.

    opinii

    Distrugerea statuilor

    Alexandru CĂLINESCU

    Distrugerea statuilor

    Frenezia negatoare woke e urmarea obscurantismului, a fanatismului şi a inculturii. Ideologii woke au cale liberă în mass-media, au pătruns în universităţi şi în şcoli. Acţiunile lor n-au nimic comun cu adevărul istoric. Ei pretind că fac dreptate celor ai căror strămoşi au fost umiliţi şi exploataţi, în realitate manipulează istoria şi adâncesc fracturile sociale.

    De ce este atât de aspru Postul Mare?

    pr. Constantin STURZU

    De ce este atât de aspru Postul Mare?

    Faţă de celelalte posturi de peste an, Postul Mare (care precede Sfintele Paşti) este considerat unul aspru, atât din punct de vedere alimentar, cât şi din alte puncte de vedere. De ce este – sau ni se pare a fi – Postul Mare atât de aspru? De ce, în genere, ne este atât de greu să postim? Din mulţimea de posibile răspunsuri, să reflectăm azi la trei dintre ele.

    Roboţi

    Codrin Liviu CUȚITARU

    Roboţi

    Robotul a trecut, treptat, de la „plimbarea” convulsivă pe coridoarele Universităţii, la alergarea „profesionistă”. Se arăta capabil să sară şi peste obstacole, plăcerea sa supremă fiind „să evite” deliberat, în viteză, femeile de serviciu îngenuncheate pe ciment şi prinse în efortul răzuirii gumelor de mestecat aruncate iresponsabil. Îngrijitoarele se speriau îngrozitor şi ţipau injurios după Robogică (foarte des îl numeau „pocitania dracului”!).

    pulspulspuls

    Un mare mister la liberalii ieşeni: cine va primi de la Bucale pâinea şi cuţitul listelor din toamnă?

    Un mare mister la liberalii ieşeni: cine va primi de la Bucale pâinea şi cuţitul listelor din toamnă?

    Un mare mister tace şi face pe piaţa politichiei locale în această perioadă, stimaţi electori: cine va face listele de candidaturi de la parlamentarele din toamnă la liberalii ieşeni? 

    Caricatura zilei

    La reciclat pet-uri și doze

    Când Sistemul Garantie Colectare te pune pe gânduri

    Cumpara editia digitala

    Vremea in Iasi

    Curs valutar

    Parteneri

    Intrebarea zilei

    Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, a declarant intr-un interviu dat jurnalistului american Tucker Carlson ca nu va ataca niciun stat NATO. Credeti ca isi va respecta cuvantul dat?

    vezi raspunsuri