Anunturi de Mica Publicitate
Abonament la editia electronica
Iasi Tv Life
TeleM
TVR Iasi Telejurnal
Abonament la editia tiparita

vineri, 29.03.2024

Curatenie generala

GALERIE
%PIC_TITLE%
    - +


    Pe 18 mai, cu doua etape inainte de incheierea sezonului trecut, "Ziarul de Iasi" prezenta ciorna mutarilor ce se doresc a fi facute in aceasta vara la Politehnica Iasi, dupa citeva zile aparind si primele adaugiri, legate de jucatorii de liga secunda doriti. La circa o luna dupa publicarea articolului, conducerea FC Politehnica a recunoscut ca lista era reala. "La acel moment, gindurile noastre erau cele prezentate de «Ziarul de Iasi». De altfel, mari modificari fata de acea lista nu au aparut nici acum" a declarat presedintele Sorin Boca.
    El a anuntat, ieri, oficial jucatorii la care Poli va renunta in sezonul viitor. "Silvasan si Saric sint la final de contract si nu vom prelungi colaborarea cu ei. Pentru a-l retine pe Mitrovic trebuie sa platim o suma consistenta, lucru pe care nu-l vom face. Tarlea si Iurisniti si-au exprimat intentia sa joace la alte echipe, lucru cu care sintem de acord, urmind a incerca sa ne recuperam investitiile facute. O modificare fata de lista initiala este rocada intre Irinel Ionescu si Bernard in ceea ce priveste mentinerea in lot, cu ultimul urmind sa prelungim contractul ce era scadent in aceasta vara, asa cum vom proceda si cu Onut si Ciobanu. Irinel are unda verde sa plece la o echipa unde sa fie titular, pentru a putea sa-si revina la forma pe care o avea inainte de accidentare. O alta noutate este posibila plecare a lui Marc, care si el are nevoie sa joace dupa doi ani in care a fost rezerva". Boca a mai spus ca si jucatorii ce au fost imprumutati in acest sezon, Claudiu Ionescu si Ciubancan, ce au evoluat la Buzau, respectiv Resita, la care se adauga Cata, la care Prefab Modelu a renuntat, au unda verde de a evolua la alte echipe.


    Miza pe tineri
    In ceea ce priveste sosirile, lista este mai putin generoasa. In afara lui Cristi Munteanu, care a fost o mutare aparuta peste noapte, datorita racirii relatiilor dintre patronul Marius Vizer si clubul maghiar Sopron, pistele pe care s-a mers au fost cele anuntate de "Ziarul de Iasi". "Intr-adevar, am dorit intii citiva jucatori cunoscuti, de la Steaua si Rapid, insa nu ne-am putut apropia de ei. Mai mult, nici pe tulcenii Ciju, Nanu si Ciobanu, nu i-am putut aduce, ei fiind deja acontati de alte echipe. S-au mai purtat discutii pentru M. Oprea (Poli Timisoara), Homei (Dinamo), Cornea (Vaslui), Roman (Suceava), Itu (Minerul Lupeni) si Milea (Dunarea Galati). Nici una din aceste variante nu e definitiv inchisa, insa sansele de a transfera pe cineva in Copou sint minime, motivele fiind financiare. In cazul in care raminem cu achizitiile de pina acum, Cr. Munteanu si Kalai, ultimul fiind unul din jucatorii vizati de mai mult timp, vom promova mai multi jucatori de la echipa a doua, Buhusi, Cososchi sau Stiubei fiind in vizor. Pe de alta parte, e posibil sa apara si alte surprize de moment, asa cum fost si cu Munteanu" a declarat Boca, ce a adaugat ca alte variante vehiculate prin mass-media au fost departe de realitate.

    Popa vine cu Touareg-ul
    Poli se va reuni lunea viitoare, in Copou, insa antrenorul Ionut Popa va face jonctiunea cu echipa direct in cantonamentul de la Cimpulung Moldovenesc, ce incepe miercuri. Tehnicianul iesean va veni la munte cu noul sau automobil, un VW Touareg. "E o masina pe care mi-am dorit-o mult si pe care am cumparat-o de circa o luna. Am vindut doua masini, am obtinut si o reducere consistenta si am reusit sa-mi iau un model mai mic de Touareg, cu un pret de catalog de 39 000 euro" a spus Popa, ce a anuntat ca, la aceasta ora, e sigur doar de un joc amical, pe 30 iunie, la Bistrita, cu Gloria. Foarte probabil, Poli va mai disputa un test si cu U Cluj, noua promovata in Liga I pregatindu-se tot la Cimpulung la sfirsitul lunii in curs.


    © Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

    Ultima ora

    editorial

    Cine profită de madam Şoşoacă

    Pavel LUCESCU

    Cine profită de madam Şoşoacă

    Campania care urmează la Iaşi nu trebuie să devină un circ de tip Şoşoacă, decât dacă vrem să ne batem joc de viitorul acestui oraş. Nu vreau să spun că madam SOS România ar trebui ignorată, ci că n-ar fi rău dacă am încerca să înţelegem mai mult ce are în cap când vine vorba de viitorul oraşului şi mai puţin ce vrea ea să ne vândă, adică scandal.

    opinii

    Distrugerea statuilor

    Alexandru CĂLINESCU

    Distrugerea statuilor

    Frenezia negatoare woke e urmarea obscurantismului, a fanatismului şi a inculturii. Ideologii woke au cale liberă în mass-media, au pătruns în universităţi şi în şcoli. Acţiunile lor n-au nimic comun cu adevărul istoric. Ei pretind că fac dreptate celor ai căror strămoşi au fost umiliţi şi exploataţi, în realitate manipulează istoria şi adâncesc fracturile sociale.

    De ce este atât de aspru Postul Mare?

    pr. Constantin STURZU

    De ce este atât de aspru Postul Mare?

    Faţă de celelalte posturi de peste an, Postul Mare (care precede Sfintele Paşti) este considerat unul aspru, atât din punct de vedere alimentar, cât şi din alte puncte de vedere. De ce este – sau ni se pare a fi – Postul Mare atât de aspru? De ce, în genere, ne este atât de greu să postim? Din mulţimea de posibile răspunsuri, să reflectăm azi la trei dintre ele.

    Roboţi

    Codrin Liviu CUȚITARU

    Roboţi

    Robotul a trecut, treptat, de la „plimbarea” convulsivă pe coridoarele Universităţii, la alergarea „profesionistă”. Se arăta capabil să sară şi peste obstacole, plăcerea sa supremă fiind „să evite” deliberat, în viteză, femeile de serviciu îngenuncheate pe ciment şi prinse în efortul răzuirii gumelor de mestecat aruncate iresponsabil. Îngrijitoarele se speriau îngrozitor şi ţipau injurios după Robogică (foarte des îl numeau „pocitania dracului”!).

    pulspulspuls

    Un mare mister la liberalii ieşeni: cine va primi de la Bucale pâinea şi cuţitul listelor din toamnă?

    Un mare mister la liberalii ieşeni: cine va primi de la Bucale pâinea şi cuţitul listelor din toamnă?

    Un mare mister tace şi face pe piaţa politichiei locale în această perioadă, stimaţi electori: cine va face listele de candidaturi de la parlamentarele din toamnă la liberalii ieşeni? 

    Caricatura zilei

    La reciclat pet-uri și doze

    Când Sistemul Garantie Colectare te pune pe gânduri

    Cumpara editia digitala

    Vremea in Iasi

    Curs valutar

    Parteneri

      Intrebarea zilei

      Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, a declarant intr-un interviu dat jurnalistului american Tucker Carlson ca nu va ataca niciun stat NATO. Credeti ca isi va respecta cuvantul dat?

      vezi raspunsuri