Anunturi de Mica Publicitate
Abonament la editia electronica
Iasi Tv Life
TeleM
TVR Iasi Telejurnal
Abonament la editia tiparita

vineri, 29.03.2024

FLASH

GALERIE
%PIC_TITLE%
    - +
    "Gurita" a dus greul
    Cosmin Contra (Atletico Madrid) a fost cel mai folosit jucator de catre antrenorul Luis Aragones in sezonul 2002-2003, informeaza "Mundo Deportivo". Fundasul roman a evoluat 2.460 de minute, el nefiind utilizat in ultimele doua partide, cu Real Madrid si Real Sociedad. In primul meci "Gurita" nu a jucat deoarece era suspendat, iar in a doua partida antrenorul Aragones nu a considerat oportuna utilizarea sa. Pe locul al doilea se afla argentinianul Fabrizio Coloccini, care a evoluat cu 30 de minute mai putin decit Contra. Vedeta echipei, jucatorul Fernando Torres se situeaza pe locul al cincilea si ar fi putut ocupa prima pozitie daca nu s-ar fi accidentat in meciul cu Espanyol, din etapa a XXIX-a. Atletico a terminat campionatul pe locul al 12-lea, cu 47 p.
    Nimic concret pentru Mutu
    Agentul FIFA Andrea Pretti, colaboratorul din Italia al impresarului Ioan Becali, a declarat ca, pina in prezent, nici un club nu a facut vreo oferta concreta pentru Adrian Mutu (Parma). Pretti a subliniat, insa, ca acest lucru nu inseamna ca internationalul roman nu se afla in atentia anumitor cluburi. "Nu este nimic. In orice caz, acest lucru nu inseamna ca de jucator nu sint interesate unele cluburi, dar probabil ca acestea se misca incet. Daca as spune ca am fost contactati de Lazio, as minti. Adrian a spus tot timpul ca, daca i se va oferi sansa de a evolua la un club de prestigiu, nu o va rata. In caz contrar, va ramine la Parma", a spus Pretti. Conducerea clubului AC Parma nu doreste insa sa-l cedeze pe roman si a fixat pretul de transfer la suma de 25 milioane de euro. Responsabilii gruparii italiene au mentionat insa ca numai anuntul ca nu il vor vinde pe Mutu i-a impiedicat pe cei de la Manchester United, Lazio Roma si FC Barcelona sa faca oferte concrete. Ioan Becali spune ca "exista o oferta de la o mare echipa, iar Parma trebuie sa decida daca il cedeaza. Daca Mutu nu va pleca, ii vom face un contract «mai frumos» la Parma, prelungit cu un an".
    Curt trece la Steaua
    Fundasul Tiberiu Curt (FC National) a semnat un contract pe trei ani cu Steaua Bucuresti, a declarat ieri actionarul majoritar al gruparii din bulevardul Ghencea, Gigi Becali. FC Steaua nu a platit nici o suma de transfer gruparii bancare, deoarece Curt (28 de ani) se afla in postura de jucator liber. Fotbalistul va intra de azi sub comanda antrenorului Victor Piturca, "ros-albastrii" aflindu-se in cantonament la Forban. Si portarul Tiberiu Lung va relua azi antrenamentele, dupa ce, la vizita medicala efectuata saptamina trecuta, ii fusese depistata o raceala. Atunci, in urma unui control medical la Institutul National de Medicina Sportiva, medicul stelist Romeo Popescu a decis sa-l opreasca de la efort. Mijocasul Sorin Ghionea, care si-a reluat de curind antrenamentele dupa ce in returul editiei trecute de campionat a fost indisponibil din cauza unei hepatite de tip B, va reveni in Bucuresti miine seara. El se va prezenta a doua zi la spital pentru a-si continua ultima parte a tratamentului, dupa care, in cursul dupa-amiezii de vineri, se va intoarce la Forban.
    Romancele si-au aflat adversarele
    Reprezentativa Romaniei va intilni selectionatele Turciei, Slovaciei, Germaniei, Serbiei-Muntenegru si Rusiei, in grupa I a turneului final al CE de volei feminin, care se va desfasura in perioada 20-28 septembrie, s-a stabilit ieri, in urma tragerii la sorti efectuate la Ankara. Turneul final se va disputa in Turcia. Din grupa a II-a vor face parte echipele Bulgariei, Cehiei,Poloniei, Ucrainei, Olandei si Italiei. Meciurile din grupa I vor avea loc la Ankara, iar cele din grupa a II-a la Antalya. Echipele clasate pe primele doua locuri in fiecare grupa vor disputa semifinalele "in crucis" (locul 1 din grupa I cu locul 2 in grupa a II-a si, respectiv, locul 1 din grupa a II-a cu locul secund din grupa I).
    Vlad Munteanu in probe la FC N?rnberg
    Mijlocasul dinamovist Vlad Munteanu va da probe de joc la formatia germana de divizie secunda FC N?rnberg. Munteanu, care a plecat, luni, in Germania, va fi testat la patru antrenamente ale gruparii FC Nurnberg. Munteanu s-a aflat, in ianuarie, in probe la Ajax Amsterdam, alaturi de Ovidiu Petre (FC National).
    Cernat - pe locul 9
    Mijlocasul echipei Dinamo Kiev, Florin Cernat, ocupa locul 9 in clasamentul celor mai buni jucatori din Ucraina, in urma notelor primite din partea site-ului "ukrainiansoccer.net". Cernat, care are o medie de 6,27 (24 partide), se afla la egalitate cu coechipierul sau Goran Gavrancic si cu atacantul Ghenadi Zubov (Sahtior Donetk). Prima pozitie este ocupata de Bialkevici (Dinamo Kiev) - 6,50, urmat de Timosciuk (Sahtior Donetk) si Venhlinski (Dnepr Dnepropetrovsk), ambii cu 6,37.
    Patru meciuri acasa
    Selectionata de rugby a Romaniei va disputa pe teren propriu patru meciuri din cadrul editiei viitoare a Cupei Europene a Natiunilor (CEN). Astfel, Romania va intilni pe teren propriu Cehia (14 februarie 2004), Portugalia (21 februarie), Spania (6 martie) si Georgia (27 martie). Partida cu Rusia, programata pe 20 martie, se va disputa in deplasare. Romania a fost reprezentata la Congresul FIRA-AER de presedintele de onoare al FRR), Viorel Morariu, si de directorul de comunicare al forului, Radu Constantin.

    © Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

    Ultima ora

    editorial

    Cine profită de madam Şoşoacă

    Pavel LUCESCU

    Cine profită de madam Şoşoacă

    Campania care urmează la Iaşi nu trebuie să devină un circ de tip Şoşoacă, decât dacă vrem să ne batem joc de viitorul acestui oraş. Nu vreau să spun că madam SOS România ar trebui ignorată, ci că n-ar fi rău dacă am încerca să înţelegem mai mult ce are în cap când vine vorba de viitorul oraşului şi mai puţin ce vrea ea să ne vândă, adică scandal.

    opinii

    Distrugerea statuilor

    Alexandru CĂLINESCU

    Distrugerea statuilor

    Frenezia negatoare woke e urmarea obscurantismului, a fanatismului şi a inculturii. Ideologii woke au cale liberă în mass-media, au pătruns în universităţi şi în şcoli. Acţiunile lor n-au nimic comun cu adevărul istoric. Ei pretind că fac dreptate celor ai căror strămoşi au fost umiliţi şi exploataţi, în realitate manipulează istoria şi adâncesc fracturile sociale.

    De ce este atât de aspru Postul Mare?

    pr. Constantin STURZU

    De ce este atât de aspru Postul Mare?

    Faţă de celelalte posturi de peste an, Postul Mare (care precede Sfintele Paşti) este considerat unul aspru, atât din punct de vedere alimentar, cât şi din alte puncte de vedere. De ce este – sau ni se pare a fi – Postul Mare atât de aspru? De ce, în genere, ne este atât de greu să postim? Din mulţimea de posibile răspunsuri, să reflectăm azi la trei dintre ele.

    Roboţi

    Codrin Liviu CUȚITARU

    Roboţi

    Robotul a trecut, treptat, de la „plimbarea” convulsivă pe coridoarele Universităţii, la alergarea „profesionistă”. Se arăta capabil să sară şi peste obstacole, plăcerea sa supremă fiind „să evite” deliberat, în viteză, femeile de serviciu îngenuncheate pe ciment şi prinse în efortul răzuirii gumelor de mestecat aruncate iresponsabil. Îngrijitoarele se speriau îngrozitor şi ţipau injurios după Robogică (foarte des îl numeau „pocitania dracului”!).

    pulspulspuls

    Un mare mister la liberalii ieşeni: cine va primi de la Bucale pâinea şi cuţitul listelor din toamnă?

    Un mare mister la liberalii ieşeni: cine va primi de la Bucale pâinea şi cuţitul listelor din toamnă?

    Un mare mister tace şi face pe piaţa politichiei locale în această perioadă, stimaţi electori: cine va face listele de candidaturi de la parlamentarele din toamnă la liberalii ieşeni? 

    Caricatura zilei

    La reciclat pet-uri și doze

    Când Sistemul Garantie Colectare te pune pe gânduri

    Cumpara editia digitala

    Vremea in Iasi

    Curs valutar

    Parteneri

    Intrebarea zilei

    Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, a declarant intr-un interviu dat jurnalistului american Tucker Carlson ca nu va ataca niciun stat NATO. Credeti ca isi va respecta cuvantul dat?

    vezi raspunsuri