Anunturi de Mica Publicitate
Abonament la editia electronica
Iasi Tv Life
TeleM
TVR Iasi Telejurnal
Abonament la editia tiparita

vineri, 29.03.2024

Flash

GALERIE
%PIC_TITLE%
    - +

    Raducioiu a parasit Dinamo
    Managerul sportiv al echipei Dinamo, Florin Raducioiu a demisionat, ieri, din functie, fiind deranjat de faptul ca a aflat de transferul lui Daniel Oprita din presa. "Aparusera multe divergente intre el si unii actionari, dar transferul lui Oprita la Dinamo a fost picatura care a umplut paharul. Era nervos pentru ca habar nu avea de acest transfer, despre care a aflat din presa. Astazi dimineata si-a depus demisia. A avut o discutie cu domnul presedinte Badea, care, in cele din urma, i-a aprobat demisia, dupa ce a incercat sa-l faca sa se razgindeasca", au spus surse din conducerea clubului Dinamo.

    Timisoara - Rapid, in Giulesti
    Partida Poli Timisoara - Steaua Bucuresti, programata miercuri, de la ora 20.45, in semifinalele Cupei Romaniei - Timisoreana, se va disputa pe stadionul Giulesti - Valentin Stanescu si nu la Piatra Neamt, cum era stabilit initial. Dupa ce orasul Piatra Neamt a fost anuntat ca loc de desfasurare a partidei, presedintele gruparii timisorene, Marian Iancu, a propus ca meciul sa se joace pe terenul echipei Rapid, iar finantatorul stelist Gigi Becali a acceptat. Cealalta intilnire din semifinalele Cupei Romaniei, Pandurii Tirgu Jiu - Rapid Bucuresti, se va disputa conform programarii initiale: joi, de la ora 20.45, pe stadionul Dan Paltinisanu din Timisoara.

    Gigi a fost suspendat
    Presedintele CA al FC Steaua, Gigi Becali, a fost suspendat sase luni de catre Comisia de Disciplina a FRF si amendat cu 3.500 RON, dupa ce arbitrul Sorin Corpodean a depus un memoriu impotriva sa, deoarece oficialul stelist l-a numit "tilhar". "De aia nu mai pot eu sa dorm la noapte ca m-au suspendat ei. Nici nu ma intereseaza. Corpodean este ce am spus eu ca este", a declarat Becali dupa aflarea deciziei.
    Arbitrul Sorin Corpodean a depus la Comisia de Disciplina a FRF un memoriu impotriva lui Gigi Becali, dupa ce acesta din urma l-a numit "tilhar" in urma cu citeva saptamini. Memoriul lui Corpodean a fost analizat initial in cadrul sedintei de miercuri, in care a fost audiat si arbitrul. Comisia de Disciplina s-a reunit din nou, vineri, la ora 11.00.
    In cadrul unei conferinte de presa sustinute la 21 martie, Becali a spus ca vrea sa nu mai fie "circ si balamuc" in arbitraj si l-a facut "tilhar" pe arbitrul Sorin Corpodean.

    Nazdravaniile lui Tweety 
    Suporterul care l-a lovit cu lantul peste picioare pe cameramanul postului public de televiziune, Catalin Iordan, zis "Tweety", va fi cercetat si pentru fals privind identitatea, dupa ce jandarmii au constatat ca, in urma cu doi ani, le-a furnizat datele fratelui sau pentru a nu primi o amenda. Potrivit unui comunicat de vineri al Jandarmeriei Romane, in data de 3 aprilie 2005, cu ocazia meciului de fotbal Unirea Alba Iulia - Steaua Bucuresti, un suporter al echipei Steaua, care a pretins ca se numeste Mihai Iordan, a patruns pe suprafata de joc, iar jandarmii, dupa ce au verificat telefonic datele personale, l-au amendat cu 150 de lei (1.500.000 de lei vechi).

    De dragul lui Militaru
    Antrenorul echipei Jiul Petrosani, Gheorghe Poenaru, a afirmat ca il va ajuta pe Damian Militaru sa ajunga la 200 de meciuri in prima liga, promitindu-i ca il va introduce titular in partida cu Steaua, din ultima etapa a Ligii I. "Nu am stiut ca Militaru mai are nevoie de un singur joc, dar daca e asa voi face tot posibilul sa-l ajut pentru ca este un simbol pentru fotbalul din Vale. Il voi  introduce titular in meciul cu Steaua, din ultima etapa", a spus Poenaru.
    Militaru a afirmat ca la vara contractul sau de fotbalist ii va expira si ca se va axa doar pe cariera de antrenor. "Cred ca o voi lua de jos in aceasta meserie pentru ca vreau sa-i cunosc toate tainele. Mi-ar fi placut ca retragerea mea din fotbal sa fi coincis cu salvarea echipei de al retrogradare, dar din pacate acest lucru nu mai este posibil", a spus Militaru


    © Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

    Ultima ora

    editorial

    Cine profită de madam Şoşoacă

    Pavel LUCESCU

    Cine profită de madam Şoşoacă

    Campania care urmează la Iaşi nu trebuie să devină un circ de tip Şoşoacă, decât dacă vrem să ne batem joc de viitorul acestui oraş. Nu vreau să spun că madam SOS România ar trebui ignorată, ci că n-ar fi rău dacă am încerca să înţelegem mai mult ce are în cap când vine vorba de viitorul oraşului şi mai puţin ce vrea ea să ne vândă, adică scandal.

    opinii

    Distrugerea statuilor

    Alexandru CĂLINESCU

    Distrugerea statuilor

    Frenezia negatoare woke e urmarea obscurantismului, a fanatismului şi a inculturii. Ideologii woke au cale liberă în mass-media, au pătruns în universităţi şi în şcoli. Acţiunile lor n-au nimic comun cu adevărul istoric. Ei pretind că fac dreptate celor ai căror strămoşi au fost umiliţi şi exploataţi, în realitate manipulează istoria şi adâncesc fracturile sociale.

    De ce este atât de aspru Postul Mare?

    pr. Constantin STURZU

    De ce este atât de aspru Postul Mare?

    Faţă de celelalte posturi de peste an, Postul Mare (care precede Sfintele Paşti) este considerat unul aspru, atât din punct de vedere alimentar, cât şi din alte puncte de vedere. De ce este – sau ni se pare a fi – Postul Mare atât de aspru? De ce, în genere, ne este atât de greu să postim? Din mulţimea de posibile răspunsuri, să reflectăm azi la trei dintre ele.

    Roboţi

    Codrin Liviu CUȚITARU

    Roboţi

    Robotul a trecut, treptat, de la „plimbarea” convulsivă pe coridoarele Universităţii, la alergarea „profesionistă”. Se arăta capabil să sară şi peste obstacole, plăcerea sa supremă fiind „să evite” deliberat, în viteză, femeile de serviciu îngenuncheate pe ciment şi prinse în efortul răzuirii gumelor de mestecat aruncate iresponsabil. Îngrijitoarele se speriau îngrozitor şi ţipau injurios după Robogică (foarte des îl numeau „pocitania dracului”!).

    pulspulspuls

    Un mare mister la liberalii ieşeni: cine va primi de la Bucale pâinea şi cuţitul listelor din toamnă?

    Un mare mister la liberalii ieşeni: cine va primi de la Bucale pâinea şi cuţitul listelor din toamnă?

    Un mare mister tace şi face pe piaţa politichiei locale în această perioadă, stimaţi electori: cine va face listele de candidaturi de la parlamentarele din toamnă la liberalii ieşeni? 

    Caricatura zilei

    La reciclat pet-uri și doze

    Când Sistemul Garantie Colectare te pune pe gânduri

    Cumpara editia digitala

    Vremea in Iasi

    Curs valutar

    Parteneri

    Intrebarea zilei

    Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, a declarant intr-un interviu dat jurnalistului american Tucker Carlson ca nu va ataca niciun stat NATO. Credeti ca isi va respecta cuvantul dat?

    vezi raspunsuri