Anunturi de Mica Publicitate
Abonament la editia electronica
Iasi Tv Life
TeleM
TVR Iasi Telejurnal
Abonament la editia tiparita

Iordanescu a semnat contractul cu FRF

GALERIE
%PIC_TITLE%
    - +
    Selectionerul Anghel Iordanescu a semnat, ieri, contractul cu Federatia Romana de Fotbal (FRF), care este valabil pina pe data de 31 iulie 2004, avind ca obiectiv calificarea nationalei la turneul final al Campionatului European din Portugalia.
    Iordanescu a declarat ca problema "secunzilor" se va rezolva dupa turneul care va fi intreprins in Portugalia, intre 20 si 30 ianuarie. Selectionerul a mentionat ca lotul pentru aceasta actiune a primei reprezentative va fi facut public miercuri si va cuprinde 21 de jucatori din campionatul intern, precizind ca nu va fi convocat nici un fotbalist care joaca in strainatate. "Poate doar sa-l chemam pe Loti Boloni (n.r. - fostul selectioner al echipei nationale a Romaniei) de la Sporting Lisabona" , a adaugat in gluma selectionerul roman
    Jucatorii se vor prezenta, simbata, la Bucuresti si vor fi cazati la Hotelul "Turist", plecarea fiind programata pentru duminica, la ora 16.15. "Sint ceva probleme medicale la Steaua cu jucatorii Mirel Radoi si Florentin Dumitr u", a spus selectionerul.
    Iordanescu a precizat ca a "mostenit" efectuarea turneului din Portugalia, desi nu i se pare potrivit efectuarea acestuia in aceasta perioada a anului. "Conditiile meteorologice nu ne permit sa facem un program de pregatire corespunzator, iar unele echipe au inceput antrenamentele tirziu" , a declarat antrenorul. Selectionerul s-a intilnit in cursul diminetii de ieri cu fostul secund Gabi Balint, care a afirmat ca a sosit timpul sa profeseze ca antrenor principal.
    $ Parchetul din Brasov se face ca ploua in cazul Dossey
    Parchetul de pe linga Tribunalul Brasov a decis neinceperea urmaririi penale in cazul portarului echipei FC Brasov, Ibrahim Dossey, care a afirmat, in luna decembrie 2001, ca jucatorilor brasoveni li s-a cerut sa cedeze meciul disputat pe teren propriu cu FCM Bacau, din editia trecuta a campionatului Diviziei A. " In urma cercetarilor facute de Politie si de Parchet, s-a hotarit neinceperea urmarii penale in cazul fotbalistului Dossey. Astazi (n.r. - ieri) au avut loc audieriile finale. Au fost chestionate conducerile ambelor cluburi si arbitrii intilnirii respective si toti au negat ca ar fi existat in aceea partida un <blat>. Pentru ca nu exista probe concludente si pentru ca aranjamentul nu poate fi dovedit Parchetul de pe linga Tribunalul Brasov nu poate trimite in judecata acest caz", a declarat prim-procurorul parchetului de pe linga Tribunalul Brasov, Camelia Petrescu.
    Biroul anti-coruptie din cadrul Inspectoratului Judetean de Politie a trimis, saptamina trecuta, dosarul lui Dossey la Parchetul de pe linga Tribunalul Brasov. Comitetul Executiv al Federatiei Romane de Fotbal va analiza, joi, cazul portarului echipei brasovene.
    Ibrahim Dossey a declarat pentru Pro TV ca jucatorilor brasoveni li s-a cerut sa cedeze meciul disputat cu FCM Bacau, pe teren propriu, in editia trecuta a campionatului Diviziei A. Portarul ghanez nu a dorit sa precizeze numele oficialului care le-a cerut acest lucru, dupa care a adaugat ca antrenorul Andrei Santa l-a sfatuit sa apere bine. Ulterior, Dossey a retractat declaratiile facute. Meciul FC Brasov - FCM Bacau s-a incheiat cu victoria gazdelor, cu scorul de 2-0.

    © Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

    Ultima ora

    editorial

    Moştenirea toxică ce o vor lăsa rectorii ajunşi la al treilea sau al patrulea mandat

    Dan CONSTANTIN

    Moştenirea toxică ce o vor lăsa rectorii ajunşi la al treilea sau al patrulea mandat

    Dacă distinsul profesor „X” sau remarcabilul „Z” au putut să treacă peste lege, eu de ce nu aş putea?

    opinii

    Roboţi

    Codrin Liviu CUȚITARU

    Roboţi

    Robotul a trecut, treptat, de la „plimbarea” convulsivă pe coridoarele Universităţii, la alergarea „profesionistă”. Se arăta capabil să sară şi peste obstacole, plăcerea sa supremă fiind „să evite” deliberat, în viteză, femeile de serviciu îngenuncheate pe ciment şi prinse în efortul răzuirii gumelor de mestecat aruncate iresponsabil. Îngrijitoarele se speriau îngrozitor şi ţipau injurios după Robogică (foarte des îl numeau „pocitania dracului”!).

    Despre discursul regionalist din Moldova (II)

    George ŢURCĂNAŞU

    Despre discursul regionalist din Moldova (II)

    Delestaţi de centru şi captivi între statalismul teritoriului post-sovietic de la est de Prut şi desconsiderarea de la nivelul Bucureştiului, moldovenii din România aleg soluţia cea mai simplă: ştergerea sau renunţarea la identitate. Exemplele sunt multiple şi deseori invocate în scrieri mai vechi, de la divergenţele teritoriale bucovineană (în plin nucleu statal al Moldovei), vrânceană şi gălăţeană, la tendinţele actuale ale tinerilor de a migra pentru studii spre centrele universitare externe Moldovei, deseori mai prost cotate decât Iaşul în sistemul universitar. În aceste condiţii, să nu înţelegi necesitatea unor mişcări care militează pentru scoaterea Moldovei din izolarea impusă de către centru e cam prea mult!

    Spărgătoarea de coduri

    Bogdan ILIESCU

    Spărgătoarea de coduri

    Viaţa unui copil de acum 40 de ani (şi aproape sigur şi înainte) era absolut fascinantă pentru că era înmuiată din plin în toată istoria omenirii şi în tot ce avea mai valoros, adunat până atunci, în cărţi. Da, lucrurile alea cu un aer prozaic, mărturia perpetuă a unei invenţii seculare, care, prin natura lor de a păstra scris orice gând pe care i-l încredinţai, obligau la multă atenţie, şi mare responsabilitate şi scriitorul, şi cititorul.

    pulspulspuls

    Calcule matematice: am putea avea o premieră la locale la Iaşi de ne va durea mintea

    Calcule matematice: am putea avea o premieră la locale la Iaşi de ne va durea mintea

    Dacă tot v-am servit ieri aicea niscai aritmetică electorală de Bahlui, haideţi să continuăm şi azi cu olecuţă de analiză matematică plus geometrie diferenţială tot pe tema asta incitantă! Nu de alta, dar acuşi încep iar simulările de alegeri, şi măcar să fim pregătiţi.

    Caricatura zilei

    La reciclat pet-uri și doze

    Când Sistemul Garantie Colectare te pune pe gânduri

    Cumpara editia digitala

    Vremea in Iasi

    Curs valutar

    Parteneri

    Intrebarea zilei

    Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, a declarant intr-un interviu dat jurnalistului american Tucker Carlson ca nu va ataca niciun stat NATO. Credeti ca isi va respecta cuvantul dat?

    vezi raspunsuri