Anunturi de Mica Publicitate
Abonament la editia electronica
Iasi Tv Life
TeleM
TVR Iasi Telejurnal
Abonament la editia tiparita

Jucatori duium in Copou

GALERIE
%PIC_TITLE%
    - +
    Poli-Unirea. La antrenamentul de ieri au participat in premiera in acest an jucatorii Victor Medeleanu, revenit in Copou dupa zilele de invoire primite de la conducere, si Adrian Ancuta (CFR Pascani) a carui intoarcere la gruparea care l-a format este dorita de ambele parti. Miine este asteptat virful lui Faur Bucuresti, Petcu, iar vineri Zavate, fostul jucator al lui Apemin Borsec apartinind acum de Ceahlaul Piatra Neamt. Urmatoarea venire asteptata in Copou - atacantul botosanean Todirenciu - este prevazuta pentru lunea viitoare. Toti acesti jucatori precum si altii care sint curtati, vor fi mai intii testati inainte de a se demara tratativele de transfer. Eventualele renuntari la jucatorii din lotul actual se vor petrece abia dupa clarificarea numelor noilor veniti.
    Conform declaratiei presedintelui Pavel Hodea s-au batut in cuie alte citeva date pentru disputarea unor meciuri amicale. Saptamina viitoare, in Copou, Poli va primi replica concitadinelor RATC CFR Moldova (miercuri) si Telecom (simbata). Pe 9 februarie, la intoarcerea din cantonamentul de la Vatra Dornei (ce va debuta pe 28 ianuarie) se va disputa un test cu Ceahlaul, la Piatra Neamt apoi o dubla, pe 13 si 15 februarie cu Laminorul Roman.
    Telecom. Principala noutate din tabara "telefonistilor" este cooptarea fostului jucator si antrenor al lui Poli, Narcis Ciocirlan, in conducerea tehnica. Presedintele Dumitru Boncu, care s-a deplasat la Bucuresti pentru discutii cu conducerea centrala a Romtelecom in vederea sponsorizarii echipei in acest an, a declarat: " Eu le-am propus domnilor Costachescu si Ciocirlan, care se cunosc de atita timp, sa se inteleaga asupra titulaturii functiilor lor pentru ca important este sa lucreze impreuna, indiferent de postul pe care-l ocupa. Cred ca se va merge pe varianta Costachescu director tehnic si Ciocirlan antrenor. Daca va fi nevoie, fiecare va prelua citeva din atributiile fostului nostru colaborator, Romeo Zlavog". Revenit acasa dupa un an si jumatate petrecut la Foresta Suceava (un sezon ca secund al lui Marin Barbu in divizia A si turul actual in B in care a alternat postul de secund cu cel de principal), Ciocirlan a spus: "Sper ca Poli sa promoveze in B si Telecom sa reuseasca un parcurs macar la fel de bun ca in turul campionatului". Dupa plecarea lui Chiper la Poli, "telefonistii" l-au pierdut si pe Scinteie, ajuns la Radauti, probleme putind aparea si in legatura cu Dascalu, care apartine de CFR Pascani. Telecom a obtinut in schimb acceptul de la Poli ca Sinescu si Cabalau sa ramina pe loc si asteapta lista jucatorilor care nu vor prinde lotul gruparii din Copou in retur pentru a incerca o eventuala compensare a plecarilor anuntate.
    RATC CFR Moldova. Echipa a demarat tratativele pentru aducerea lui Etcu si Badarau de la Citadin si asteapta jucatorii care nu vor mai incape la Poli in conditiile in care Emanuel Lungu va fi operat de ligamente, iar Tuluc s-a intors la Resita. Antrenorul Dan Cananau a spus ca isi doreste sa dispute pina la inceperea campionatului foarte multe jocuri amicale, confirmind totodata ca pe 27 ianuarie elevii sai vor intra in cantonament la Muncel. (Ovidiu MINEA)

    © Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

    Ultima ora

    editorial

    Moştenirea toxică ce o vor lăsa rectorii ajunşi la al treilea sau al patrulea mandat

    Dan CONSTANTIN

    Moştenirea toxică ce o vor lăsa rectorii ajunşi la al treilea sau al patrulea mandat

    Dacă distinsul profesor „X” sau remarcabilul „Z” au putut să treacă peste lege, eu de ce nu aş putea?

    opinii

    Roboţi

    Codrin Liviu CUȚITARU

    Roboţi

    Robotul a trecut, treptat, de la „plimbarea” convulsivă pe coridoarele Universităţii, la alergarea „profesionistă”. Se arăta capabil să sară şi peste obstacole, plăcerea sa supremă fiind „să evite” deliberat, în viteză, femeile de serviciu îngenuncheate pe ciment şi prinse în efortul răzuirii gumelor de mestecat aruncate iresponsabil. Îngrijitoarele se speriau îngrozitor şi ţipau injurios după Robogică (foarte des îl numeau „pocitania dracului”!).

    Despre discursul regionalist din Moldova (II)

    George ŢURCĂNAŞU

    Despre discursul regionalist din Moldova (II)

    Delestaţi de centru şi captivi între statalismul teritoriului post-sovietic de la est de Prut şi desconsiderarea de la nivelul Bucureştiului, moldovenii din România aleg soluţia cea mai simplă: ştergerea sau renunţarea la identitate. Exemplele sunt multiple şi deseori invocate în scrieri mai vechi, de la divergenţele teritoriale bucovineană (în plin nucleu statal al Moldovei), vrânceană şi gălăţeană, la tendinţele actuale ale tinerilor de a migra pentru studii spre centrele universitare externe Moldovei, deseori mai prost cotate decât Iaşul în sistemul universitar. În aceste condiţii, să nu înţelegi necesitatea unor mişcări care militează pentru scoaterea Moldovei din izolarea impusă de către centru e cam prea mult!

    Spărgătoarea de coduri

    Bogdan ILIESCU

    Spărgătoarea de coduri

    Viaţa unui copil de acum 40 de ani (şi aproape sigur şi înainte) era absolut fascinantă pentru că era înmuiată din plin în toată istoria omenirii şi în tot ce avea mai valoros, adunat până atunci, în cărţi. Da, lucrurile alea cu un aer prozaic, mărturia perpetuă a unei invenţii seculare, care, prin natura lor de a păstra scris orice gând pe care i-l încredinţai, obligau la multă atenţie, şi mare responsabilitate şi scriitorul, şi cititorul.

    pulspulspuls

    Calcule matematice: am putea avea o premieră la locale la Iaşi de ne va durea mintea

    Calcule matematice: am putea avea o premieră la locale la Iaşi de ne va durea mintea

    Dacă tot v-am servit ieri aicea niscai aritmetică electorală de Bahlui, haideţi să continuăm şi azi cu olecuţă de analiză matematică plus geometrie diferenţială tot pe tema asta incitantă! Nu de alta, dar acuşi încep iar simulările de alegeri, şi măcar să fim pregătiţi.

    Caricatura zilei

    La reciclat pet-uri și doze

    Când Sistemul Garantie Colectare te pune pe gânduri

    Cumpara editia digitala

    Vremea in Iasi

    Curs valutar

    Parteneri

    Intrebarea zilei

    Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, a declarant intr-un interviu dat jurnalistului american Tucker Carlson ca nu va ataca niciun stat NATO. Credeti ca isi va respecta cuvantul dat?

    vezi raspunsuri