Anunturi de Mica Publicitate
Abonament la editia electronica
Iasi Tv Life
TeleM
TVR Iasi Telejurnal
Abonament la editia tiparita

Lucescu isi pregateste razbunarea

GALERIE
%PIC_TITLE%
    - +
    "Salveaza-ne, Luce" a titrat cotidianul turc "Fanatik", potrivit caruia tehnicianul roman, in cazul in care va semna un contract cu gruparea Besiktas, ii va aduce de la Galatasaray si pe fotbalistii Sergen Yalcin, Radu Niculescu, Sebastien Perez, Andres Fleurquin si Capone.
    "Daca voi prelua echipa Besiktas, voi face si din aceasta campioana a Turciei. In aceasta privinta nu am nici o dubiu. As dori sa-i iau cu mine, acolo unde voi pleca, in afara de Sergen, care oricum este dispus sa-mi fie alaturi, si pe Ergun si Hasan, dar acest lucru pare, pentru moment, imposibil", a spus Lucescu.
    Cotidianul "Hurriyet" noteaza ca presedintele clubului Besiktas, Serdar Bilgili, doreste ca Lucescu sa antreneze aceasta echipa, insa ii este teama de faptul ca iubitorii formatiei din Istanbul vor spune ca un antrenor care a fost demis de la Galatasaray nu va fi bun la Besiktas. Conducerea clubului Besiktas considera insa avantaje faptul ca Lucescu se gindeste intotdeauna la binele echipei sale si ca stie foarte bine sa-l foloseasca pe Radu Niculescu, pe care l-ar putea aduce la formatia turca.
    Cotidianul "Fanatik" a notat ca oficialii clubului Galatasaray i-au propus lui Fatih Terim un contract pe o perioada de trei ani, urmind la tehnicianul turc sa primeasca 2.250.000 de dolari anual, suma care nu include si primele, in timp ce cotidianul "Hurriyet" mentioneaza ca presedintele clubului din Istanbul, Ozhan Canaydin, a ajuns deja la un acord cu Terim, contractul urmind sa fie semnat pina joi. Potrivit publicatiei "Fanatik", odata cu revenirea lui Fatih Terim, de la Galatasaray vor pleca jucatorii Victoria, Perez, Fleurquin, Capone, Gonzales si Niculescu.
    Potrivit cotidianului "Turkiye" insa, sase dintre membrii din conducerea clubului din Istanbul, printre care se afla vicepresedintele Ali Durust, precum si Burak Elmas si Ozer Saracoglu, intentioneaza sa renunte la functiile lor daca Fatih Terim va reveni la Galatasaray. Cei sase considera ca tehnicianul turc a afectat gruparea din Istanbul atunci cind a plecat in Italia.
    Cotidianul "Aksam" considera drept rusinos faptul ca presedintele clubului Galatasaray, Ozhan Canaydin, doreste sa-l demita pe Mircea Lucescu din functia de antrenor principal al echipei din Istanbul . "Galatasaray, care traieste bucuria cistigarii campionatului Turciei, este multumita de Lucescu, iubitorii acestei echipe considerindu-l un antrenor de performanta si demn de respect. Daca va pleca, vor exista foarte multi care se vor intrista. Va fi rusinos pentru Galatasaray ca Lucescu sa fie demis, dupa ce a obtinut performante, in ciuda resurselor limitate de care a dispus", se mentioneaza in "Aksam".
    Potrivit cotidianului turc, numeroase persoane cu care Canaydin a discutat, duminica, in timpul unei deplasari la Ankara, i-au spus acestuia ca Lucescu ar trebui sa ramina la Galatasaray. " Baza piramidei, adica membrii fondatori ai clubului, sint de partea tehnicianului roman. Insa toata lumea tace, inclusiv Canaydin...Galatasaray este in impas. In ciuda a ceea ce spune toata lumea in suflete se afla Lucescu, iar in minti Terim", se precizeaza in "Aksam".
    Radu nu vrea sa plece de la Galata
    Atacantul roman al echipei Galatasaray, Radu Niculescu, a spus responsabililor clubului din Istanbul ca nu vrea sa plece de la aceasta grupare, a anuntat cotidianul "Hurriyet". " Garantie din partea lui Radu" a titrat cotidianul citat, care noteaza ca Niculescu a avut o intrevedere cu oficialii clubului Galatasaray, in cursul careia le-a spus acestora ca este dispus sa semneze chiar si un contract in alb pentru a ramine la gruparea din Istanbul. Atacantul roman a inscris un gol in minutul 35 al meciului cu Yimpas Yozgatspor (scor, 5-0 pentru Galata), ultimul din editia 2001-2002 a campionatului Turciei. Galatasaray, sub conducerea lui Lucescu, a cistigat titlul, cu 78 de puncte, urmata de Fenerbahce (75) si Besiktas (72 p).

    © Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

    Ultima ora

    editorial

    Moştenirea toxică ce o vor lăsa rectorii ajunşi la al treilea sau al patrulea mandat

    Dan CONSTANTIN

    Moştenirea toxică ce o vor lăsa rectorii ajunşi la al treilea sau al patrulea mandat

    Dacă distinsul profesor „X” sau remarcabilul „Z” au putut să treacă peste lege, eu de ce nu aş putea?

    opinii

    Roboţi

    Codrin Liviu CUȚITARU

    Roboţi

    Robotul a trecut, treptat, de la „plimbarea” convulsivă pe coridoarele Universităţii, la alergarea „profesionistă”. Se arăta capabil să sară şi peste obstacole, plăcerea sa supremă fiind „să evite” deliberat, în viteză, femeile de serviciu îngenuncheate pe ciment şi prinse în efortul răzuirii gumelor de mestecat aruncate iresponsabil. Îngrijitoarele se speriau îngrozitor şi ţipau injurios după Robogică (foarte des îl numeau „pocitania dracului”!).

    Despre discursul regionalist din Moldova (II)

    George ŢURCĂNAŞU

    Despre discursul regionalist din Moldova (II)

    Delestaţi de centru şi captivi între statalismul teritoriului post-sovietic de la est de Prut şi desconsiderarea de la nivelul Bucureştiului, moldovenii din România aleg soluţia cea mai simplă: ştergerea sau renunţarea la identitate. Exemplele sunt multiple şi deseori invocate în scrieri mai vechi, de la divergenţele teritoriale bucovineană (în plin nucleu statal al Moldovei), vrânceană şi gălăţeană, la tendinţele actuale ale tinerilor de a migra pentru studii spre centrele universitare externe Moldovei, deseori mai prost cotate decât Iaşul în sistemul universitar. În aceste condiţii, să nu înţelegi necesitatea unor mişcări care militează pentru scoaterea Moldovei din izolarea impusă de către centru e cam prea mult!

    Spărgătoarea de coduri

    Bogdan ILIESCU

    Spărgătoarea de coduri

    Viaţa unui copil de acum 40 de ani (şi aproape sigur şi înainte) era absolut fascinantă pentru că era înmuiată din plin în toată istoria omenirii şi în tot ce avea mai valoros, adunat până atunci, în cărţi. Da, lucrurile alea cu un aer prozaic, mărturia perpetuă a unei invenţii seculare, care, prin natura lor de a păstra scris orice gând pe care i-l încredinţai, obligau la multă atenţie, şi mare responsabilitate şi scriitorul, şi cititorul.

    pulspulspuls

    Calcule matematice: am putea avea o premieră la locale la Iaşi de ne va durea mintea

    Calcule matematice: am putea avea o premieră la locale la Iaşi de ne va durea mintea

    Dacă tot v-am servit ieri aicea niscai aritmetică electorală de Bahlui, haideţi să continuăm şi azi cu olecuţă de analiză matematică plus geometrie diferenţială tot pe tema asta incitantă! Nu de alta, dar acuşi încep iar simulările de alegeri, şi măcar să fim pregătiţi.

    Caricatura zilei

    Liste electorale

    Cumpara editia digitala

    Vremea in Iasi

    Curs valutar

    Linkuri sponsorizate

    Parteneri

    Intrebarea zilei

    Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, a declarant intr-un interviu dat jurnalistului american Tucker Carlson ca nu va ataca niciun stat NATO. Credeti ca isi va respecta cuvantul dat?

    vezi raspunsuri