Anunturi de Mica Publicitate
Abonament la editia electronica
Iasi Tv Life
TeleM
TVR Iasi Telejurnal
Abonament la editia tiparita

vineri, 29.03.2024

Milosovici a fost infrinta

GALERIE
%PIC_TITLE%
    - +
    Departamentul de control al Ministerului Tineretului si Sportului nu a descoperit nereguli in urma verificarii financiare efectuata, in cursul acestei saptamini, la Federatia Romana de Gimnastica, a declarat directorul Departamentului de control, Aurel Mircioiu. Ministrul Tineretului si Sportului, Crin Antonescu, a hotarit, la inceputul lunii martie, in urma sesizarilor facute prin intermediul mass-media de fosta gimnasta Lavinia Milosovici, ca Departamentul de Control din MTS sa efectueze o ancheta la Federatia Romana de Gimnastica, cu privire la sumele provenite din concursurile demonstrative. Milosovici i-a acuzat pe reprezentantii federatiei de faptul ca gimnastele care au participat la diverse turnee demonstrative, dupa Jocurile Olimpice de la Atlanta, nu si-au primit drepturile banesti care li s-ar fi cuvenit.
    "In urma controlului efectuat la FRG s-a dovedit ca acuzatiile au fost nefondate. Nimeni nu a luat nici un cent din banii gimnastelor. Mai mult, nici la controlul financiar de fond nu au fost descoperite nereguli relevante. Totul este explicat pina la ultimul cent", a spus Aurel Mircioiu, care a prezentat ministrului Crin Antonescu raportul acestui control in cursul zilei de ieri.
    Mircioiu a precizat ca Lavinia Milosovici nu a facut distinctie intre gala laureatilor de la Jocurile Olimpice, unde nu se acorda premii pentru sportivi si celelalte turnee demonstrative, in urma carora gimnastele si-au primit drepturile banesti. Directorul Departamentului de Control din MTS a adaugat ca suma de 40.500 de dolari intrata in contul federatiei, dupa JO de la Atlanta, provenind de la federatia internationala de specialitate, este justificata in actele contabile ale federatiei romane.
    "Eu cred ca nici Lavinia Milosovici nu poate fi acuzata de rea vointa, pentru ca ea a relatat numai ceea ce a auzit. Tot acest scandal, preluat si de mass-media internationala, a fost de natura sa afecteze imaginea oamenilor din conducerea federatiei de gimnastica", a mentionat Mircioiu.
    Secretarul general al FRG, Adrian Stoica, a spus ca nu doreste sa-si precizeze pozitia pina in momentul in care nu primeste, in mod oficial, concluziile raportului Departamentului de Control. "Totusi, personal cred ca Lavinia Milosovici ori a fost tirita de cineva in acest scandal ori i s-au rastalmacit unele afirmatii", a precizat Stoica.
    Lavinia Milosovici a declarat, in momentul in care a aflat concluziile raportului Departamentului de Control al MTS: "Nu mai vreau sa continui acest scandal. Toata lumea e la fel. Nimeni nu recunoaste nimic".

    © Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

    Ultima ora

    editorial

    Cine profită de madam Şoşoacă

    Pavel LUCESCU

    Cine profită de madam Şoşoacă

    Campania care urmează la Iaşi nu trebuie să devină un circ de tip Şoşoacă, decât dacă vrem să ne batem joc de viitorul acestui oraş. Nu vreau să spun că madam SOS România ar trebui ignorată, ci că n-ar fi rău dacă am încerca să înţelegem mai mult ce are în cap când vine vorba de viitorul oraşului şi mai puţin ce vrea ea să ne vândă, adică scandal.

    opinii

    Distrugerea statuilor

    Alexandru CĂLINESCU

    Distrugerea statuilor

    Frenezia negatoare woke e urmarea obscurantismului, a fanatismului şi a inculturii. Ideologii woke au cale liberă în mass-media, au pătruns în universităţi şi în şcoli. Acţiunile lor n-au nimic comun cu adevărul istoric. Ei pretind că fac dreptate celor ai căror strămoşi au fost umiliţi şi exploataţi, în realitate manipulează istoria şi adâncesc fracturile sociale.

    De ce este atât de aspru Postul Mare?

    pr. Constantin STURZU

    De ce este atât de aspru Postul Mare?

    Faţă de celelalte posturi de peste an, Postul Mare (care precede Sfintele Paşti) este considerat unul aspru, atât din punct de vedere alimentar, cât şi din alte puncte de vedere. De ce este – sau ni se pare a fi – Postul Mare atât de aspru? De ce, în genere, ne este atât de greu să postim? Din mulţimea de posibile răspunsuri, să reflectăm azi la trei dintre ele.

    Roboţi

    Codrin Liviu CUȚITARU

    Roboţi

    Robotul a trecut, treptat, de la „plimbarea” convulsivă pe coridoarele Universităţii, la alergarea „profesionistă”. Se arăta capabil să sară şi peste obstacole, plăcerea sa supremă fiind „să evite” deliberat, în viteză, femeile de serviciu îngenuncheate pe ciment şi prinse în efortul răzuirii gumelor de mestecat aruncate iresponsabil. Îngrijitoarele se speriau îngrozitor şi ţipau injurios după Robogică (foarte des îl numeau „pocitania dracului”!).

    pulspulspuls

    Un mare mister la liberalii ieşeni: cine va primi de la Bucale pâinea şi cuţitul listelor din toamnă?

    Un mare mister la liberalii ieşeni: cine va primi de la Bucale pâinea şi cuţitul listelor din toamnă?

    Un mare mister tace şi face pe piaţa politichiei locale în această perioadă, stimaţi electori: cine va face listele de candidaturi de la parlamentarele din toamnă la liberalii ieşeni? 

    Caricatura zilei

    La reciclat pet-uri și doze

    Când Sistemul Garantie Colectare te pune pe gânduri

    Cumpara editia digitala

    Vremea in Iasi

    Curs valutar

    Parteneri

    Intrebarea zilei

    Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, a declarant intr-un interviu dat jurnalistului american Tucker Carlson ca nu va ataca niciun stat NATO. Credeti ca isi va respecta cuvantul dat?

    vezi raspunsuri