Anunturi de Mica Publicitate
Abonament la editia electronica
Iasi Tv Life
TeleM
TVR Iasi Telejurnal
Abonament la editia tiparita

vineri, 29.03.2024

"Galatasaray este mai valoroasa decit FC Porto"

GALERIE
%PIC_TITLE%
    - +
    Antrenorul Mircea Lucescu a declarat, intr-un interviu aparut in cotidianul turc "Fotomac", ca formatia Galatasaray este mai valoroasa decit FC Porto. "Este adevarat ca am primit o oferta de la FC Porto, insa nu m-am intilnit cu conducerea acestui club si nu am incheiat nici un acord. Poate ca nu reusim sa explicam foarte bine unora ca Galatasaray este intr-adevar o echipa cu o viziune europeana. Nu pot sa parasesc un asemenea club pentru clubul din Porto, caci Galatasaray este un model in Europa", a afirmat tehnicianul roman, adaugind ca nu a incheiat nici un contract cu gruparea Rapid.
    Lucescu a precizat ca echipa pe care o pregateste nu va cunoaste, in viitorul sezon, o scadere valorica. "O echipa care a cistigat Cupa UEFA si Supercupa Europei nu poate suferi o scadere de valoare. Din aceasta cauza, fie cu conducerea actuala a clubului, fie cu o noua conducere, Galatasaray nu se va restringe niciodata si am decis, din acest motiv, sa antrenez aceasta formatie si in viitorul sezon. Anul acesta, ne-am calificat in sferturile de finala ale Ligii Campionilor, dar sint convins ca vom ajunge mult mai departe", a spus antrenorul roman.
    Lucescu a mentionat ca nu a operat schimbari in formatie in sezonul care s-a incheiat, deoarece nu cunostea indeajuns echipa si fotbalul din Turcia. "Stiu care sint jucatorii turci care trebuie achizitionati, stiu ce fotbalisti trebuie sa fie transferati. Cunosc foarte bine acest lucru si am inminat raportul referitor la transferuri si achizitii conducerii clubului", a declarat Lucescu.
    Antrenorul roman a estimat ca una dintre cele mai mari greseli pe care le-a facut in sezonul trecut a fost faptul ca nu a folosit indeajuns jucatorii de rezerva. "In viitorul sezon, lucrurile se vor schimba. Ii voi scapa pe acesti fotbalisti de complexul jucatorului de rezerva si le voi acorda mai multe sanse de a evolua in lotul de baza", a spus Lucescu.
    El a precizat ca Galatasaray trece printr-o perioada in care fiecare persoana legata de club trebuie sa faca sacrificii. "Este adevarat ca, in sezonul care s-a incheiat, ne-am confruntat cu mari probleme financiare. Acum este perioada transferurilor si din nou avem probleme. Dar nu rezolvam nimic daca ne plingem de acest lucru. Stiu ca responsabilii clubului au parte de nopti albe, in care cauta o solutie pentru rezolvarea acestei situatii", a mentionat Lucescu.
    Romanul a mai precizat ca echipa pe care o pregateste va avea, in viitorul sezon, o alta componenta si o alta conceptie de joc. "Intentionez sa folosesc trei jucatori in aparare. Am incheiat pregatirea tactica si, in functie de jucatorii pe care ii vom achizitiona, voi folosi in linia de mijloc patru sau cinci fotbalisti. Baza echipei o vor constitui, ca si pina in prezent, jucatorii turci. Pentru ca important este sa fim o echipa si acest lucru poate fi asigurat prin priceperea si daruirea jucatorilor turci. Si jucatorii straini sint importanti, dar este extrem de dificil sa mai gasim un fotbalist ca Hagi, care sa se daruiasca total echipei", a spus tehnicianul roman.

    © Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

    Ultima ora

    editorial

    Cine profită de madam Şoşoacă

    Pavel LUCESCU

    Cine profită de madam Şoşoacă

    Campania care urmează la Iaşi nu trebuie să devină un circ de tip Şoşoacă, decât dacă vrem să ne batem joc de viitorul acestui oraş. Nu vreau să spun că madam SOS România ar trebui ignorată, ci că n-ar fi rău dacă am încerca să înţelegem mai mult ce are în cap când vine vorba de viitorul oraşului şi mai puţin ce vrea ea să ne vândă, adică scandal.

    opinii

    Distrugerea statuilor

    Alexandru CĂLINESCU

    Distrugerea statuilor

    Frenezia negatoare woke e urmarea obscurantismului, a fanatismului şi a inculturii. Ideologii woke au cale liberă în mass-media, au pătruns în universităţi şi în şcoli. Acţiunile lor n-au nimic comun cu adevărul istoric. Ei pretind că fac dreptate celor ai căror strămoşi au fost umiliţi şi exploataţi, în realitate manipulează istoria şi adâncesc fracturile sociale.

    De ce este atât de aspru Postul Mare?

    pr. Constantin STURZU

    De ce este atât de aspru Postul Mare?

    Faţă de celelalte posturi de peste an, Postul Mare (care precede Sfintele Paşti) este considerat unul aspru, atât din punct de vedere alimentar, cât şi din alte puncte de vedere. De ce este – sau ni se pare a fi – Postul Mare atât de aspru? De ce, în genere, ne este atât de greu să postim? Din mulţimea de posibile răspunsuri, să reflectăm azi la trei dintre ele.

    Roboţi

    Codrin Liviu CUȚITARU

    Roboţi

    Robotul a trecut, treptat, de la „plimbarea” convulsivă pe coridoarele Universităţii, la alergarea „profesionistă”. Se arăta capabil să sară şi peste obstacole, plăcerea sa supremă fiind „să evite” deliberat, în viteză, femeile de serviciu îngenuncheate pe ciment şi prinse în efortul răzuirii gumelor de mestecat aruncate iresponsabil. Îngrijitoarele se speriau îngrozitor şi ţipau injurios după Robogică (foarte des îl numeau „pocitania dracului”!).

    pulspulspuls

    Un mare mister la liberalii ieşeni: cine va primi de la Bucale pâinea şi cuţitul listelor din toamnă?

    Un mare mister la liberalii ieşeni: cine va primi de la Bucale pâinea şi cuţitul listelor din toamnă?

    Un mare mister tace şi face pe piaţa politichiei locale în această perioadă, stimaţi electori: cine va face listele de candidaturi de la parlamentarele din toamnă la liberalii ieşeni? 

    Caricatura zilei

    La reciclat pet-uri și doze

    Când Sistemul Garantie Colectare te pune pe gânduri

    Cumpara editia digitala

    Vremea in Iasi

    Curs valutar

    Parteneri

    Intrebarea zilei

    Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, a declarant intr-un interviu dat jurnalistului american Tucker Carlson ca nu va ataca niciun stat NATO. Credeti ca isi va respecta cuvantul dat?

    vezi raspunsuri