Anunturi de Mica Publicitate
Abonament la editia electronica
Iasi Tv Life
TeleM
TVR Iasi Telejurnal
Abonament la editia tiparita

vineri, 29.03.2024

Scapa cine poate

GALERIE
%PIC_TITLE%
    - +
    De regula, vacanta de iarna este o perioada pe care fotbalistii o asteapta ca pe un dar divin, unii prelungind-o chiar cu riscul unor amenzi. Nu este cazul celor de la FCM Poli Iasi, fotbalistii cu cea mai lunga perioada de pauza dintre cei care activeaza in primele doua esaloane. Cu buzunarele goale, avind pe retina clasamentul seriei I care, practic, este un certificat de condamnare la retrogradare, auzind tot felul de zvonuri privind viitorul echipei, jucatorii gruparii din Copou abia asteapta reluarea pregatirilor. Bineinteles, majoritatea au ginduri de plecare spre zari mai calde.
    Mihai Alexa, membru in Consiliul de Administratie al FCM Poli, s-a tinut de cuvint si nu a vindut pina in iarna nici unul din cei 4 jucatori pe care-i are in proprietate, Matinca, Gavrilescu, Ionescu si Andries. De acum insa, orice oferta convenabila in ceea ce-i priveste pe jucatorii amintiti poate fi transpusa in practica.
    Costel Radeanu si Ovidiu Fotea, alti patroni care au jucatori in coproprietate nu au oferte decit pentru Victor Medeleanu, dorit de FC Vilcea. "Impresarul lui, Cezar Rasuceanu ne-a sunat si ne-a oferit 15 000 $ pentru o cedare definitiva. Am vorbit cu Gelu Padurariu, care are si el 25 de procente din drepturile asupra jucatorului si am cazut de acord ca fara minimum 20 000 $ nu ii dam transferul. Ramine de vazut ce va spune si domnul Olteanu pentru ca si Iasi XXI are 25% din drepturi. Noi am dat 10 000 $ numai pentru cumpararea lui, plus banii din contracte, salarii si prime cred ca depasesc 15 000 $, asa ca fara sa ne scoatem macasr banii nu cred ca vom fi de acord cu transferul jucatorului" a spus Costel Radeanu. Mult mai transant a fost Romeo Olteanu, presedinte al CA si administrator al Iasi XXI, care a declarat: "Pentru Medeleanu negocierile incep de la 50 000 $". Pozitia jucatorului ne-a fost oferita telefonic: "Mie mi-a convenit oferta facuta de vilceni, insa, in primul rind trebuie sa se inteleaga cluburile". Un alt jucator aflat in proprietatea tandemului Radeanu-Fotea, George Serban are o situatie foarte delicata. Proaspat operat de menisc, Serban nu intra in vederile lui Lita Dumitru, el fiind sfatuit sa-si caute echipa, lucru foarte greu de realizat. Nici ceilalti fotbalisti care se pare ca vor intra pe lista neagra nu au prea multe variante la ora actuala, Cimpeanu datorita virstei, Constantin datorita pretului ridicat. In ceea ce-l priveste pe Murgu, acesta ar putea reveni la CFR Citadin.
    Si portarul Antonio Stoian incearca sa plece de la Poli. "Prin intermediul preparatorului nostru fizic, Nikos Koudounis am obtinut o viza de o luna pentru Grecia, viza ce expira pe 4 februarie. Pina atunci Nikos mi-a spus ca va incerca sa-mi gaseasca o echipa de liga a treia. Daca insa nu se va concretiza nimic ramin la Poli. Oricum, pe 10 sint la Iasi la reunirea lotului" a spus Stoian.
    Oricum, mai multe raspunsuri privind viitorul echipei vom afla incepind de saptamina viitoare. Pe 9 va fi programata o sedinta a CA, iar pe 10 se va reuni lotul, golurile imense ce se preconizeaza sa apara trebuind a fi acoperite intr-un fel. (Ovidiu MINEA)

    © Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

    Ultima ora

    editorial

    Cine profită de madam Şoşoacă

    Pavel LUCESCU

    Cine profită de madam Şoşoacă

    Campania care urmează la Iaşi nu trebuie să devină un circ de tip Şoşoacă, decât dacă vrem să ne batem joc de viitorul acestui oraş. Nu vreau să spun că madam SOS România ar trebui ignorată, ci că n-ar fi rău dacă am încerca să înţelegem mai mult ce are în cap când vine vorba de viitorul oraşului şi mai puţin ce vrea ea să ne vândă, adică scandal.

    opinii

    Distrugerea statuilor

    Alexandru CĂLINESCU

    Distrugerea statuilor

    Frenezia negatoare woke e urmarea obscurantismului, a fanatismului şi a inculturii. Ideologii woke au cale liberă în mass-media, au pătruns în universităţi şi în şcoli. Acţiunile lor n-au nimic comun cu adevărul istoric. Ei pretind că fac dreptate celor ai căror strămoşi au fost umiliţi şi exploataţi, în realitate manipulează istoria şi adâncesc fracturile sociale.

    De ce este atât de aspru Postul Mare?

    pr. Constantin STURZU

    De ce este atât de aspru Postul Mare?

    Faţă de celelalte posturi de peste an, Postul Mare (care precede Sfintele Paşti) este considerat unul aspru, atât din punct de vedere alimentar, cât şi din alte puncte de vedere. De ce este – sau ni se pare a fi – Postul Mare atât de aspru? De ce, în genere, ne este atât de greu să postim? Din mulţimea de posibile răspunsuri, să reflectăm azi la trei dintre ele.

    Roboţi

    Codrin Liviu CUȚITARU

    Roboţi

    Robotul a trecut, treptat, de la „plimbarea” convulsivă pe coridoarele Universităţii, la alergarea „profesionistă”. Se arăta capabil să sară şi peste obstacole, plăcerea sa supremă fiind „să evite” deliberat, în viteză, femeile de serviciu îngenuncheate pe ciment şi prinse în efortul răzuirii gumelor de mestecat aruncate iresponsabil. Îngrijitoarele se speriau îngrozitor şi ţipau injurios după Robogică (foarte des îl numeau „pocitania dracului”!).

    pulspulspuls

    Un mare mister la liberalii ieşeni: cine va primi de la Bucale pâinea şi cuţitul listelor din toamnă?

    Un mare mister la liberalii ieşeni: cine va primi de la Bucale pâinea şi cuţitul listelor din toamnă?

    Un mare mister tace şi face pe piaţa politichiei locale în această perioadă, stimaţi electori: cine va face listele de candidaturi de la parlamentarele din toamnă la liberalii ieşeni? 

    Caricatura zilei

    La reciclat pet-uri și doze

    Când Sistemul Garantie Colectare te pune pe gânduri

    Cumpara editia digitala

    Vremea in Iasi

    Curs valutar

    Parteneri

    Intrebarea zilei

    Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, a declarant intr-un interviu dat jurnalistului american Tucker Carlson ca nu va ataca niciun stat NATO. Credeti ca isi va respecta cuvantul dat?

    vezi raspunsuri