Anunturi de Mica Publicitate
Abonament la editia electronica
Iasi Tv Life
TeleM
TVR Iasi Telejurnal
Abonament la editia tiparita

vineri, 29.03.2024

Steaua castiga din ofsaid

GALERIE
%PIC_TITLE%
    - +

    * Viitorul Constanta - FC Brasov 2-2 (1-1). Rusu ('32), Cristea ('74) / Buga ('1, '48). Meciul de pe Litoral a inceput cu o lovitura de teatru pentru suporterii echipei debutante constantene, Mugurel Buga deschizand scorul in primul minut, dintr-o lovitura libera de la o distanta de peste 25 de metri, cu un sut care l-a "electrocutat" pe portarul Vatca. "Carlanii" lui Hagi au atacat sustinut si au reusit egalarea, pe o patrundere a lui Rusu, urmata de un lob peste  Taborda, in urma unei gafe a apararii brasovene. Insa repriza secunda a inceput tot nefast pentru Viitorul, acelasi Buga finalizand un contraatac. Tot Buga a fost aproape sa inchida meciul, dar cu o pasa pentru Menassel, insa Vatca a fost la post. Si cand se credea ca experienta ardelenilor isi va spune cuvantul, Larie a gasit un culoar pentru Cristea, care il lobeaza pe Taborda de la 30 metri. Finalul apartine Viitorului, care a fortat victoria, dar nici Bejan, nici Cirstocea, n-au nimerit poarta.

    * Steaua - Concordia Chiajna 1-0 (0-0). Rusescu ('50). Fostul antrenor al Stelei, Ilie Stan, l-a incurcat serios pe fostul antrenor al Concordiei, Laurentiu Reghecampf, in prima repriza, prin aparare aglomerata si presing. Cu toate acestea, Steaua a avut doua imense ocazii pana la pauza, prin Florin Costea si Adi Rocha (bara!). Introducerea lui Raul Rusescu a fost inspirata, insa golul marcat din minutul 50 este suspect de ofsaid, la pasa primita de la Tanase. Dominarea Stelei a continuat, Concordia nepunand prea mari probleme. In min. 90, Latovlevici (S) a primit al doilea cartonas galben, pentru oprirea mingii cu mana, iar in timpul aditional a patit acelasi lucru si Cretu (C).

    Celelalte rezultate ale primei etape: Pandurii Targu Jiu - "U" Cluj 6-2; CS Turnu Severin - Dinamo 1-2; Petrolul Ploiesti - Ceahlaul Piatra Neamt 5-0; CFR Cluj - Gaz Metan Medias 1-1; CSMS Iasi - Otelul Galati 1-2; Gloria Bistrita - Astra Ploiesti 1-2; Rapid - FC Vaslui 2-2.

    Schimbari in etapa a II-a

    Liga Profesionista de Fotbal (LPF) a anuntat, ieri, ca programul etapei a II-a a Ligii I a fost modificat, meciurile Gaz Metan Medias - Pandurii Targu Jiu si Ceahlaul Piatra Neamt - CFR Cluj fiind cele care se vor disputa in alte zile decat cele anuntate initial. Astfel, programat vineri meciul de la Medias se va disputa sambata, de la ora 19:00, iar meciul Ceahlaul - CFR Cluj va avea loc vineri, cu o zi mai devreme fata de programarea initiala, la ora 21:30. Reamintim ca partida Dinamo Bucuresti - CSMS Iasi se va juca duminica, de la ora 21:30 si va fi transmisa in direct de DigiSport. In alta ordine de idei, meciul pe care iesenii il vor disputa in etapa a III-a pe terenul Rapidului va incepe luni, 6 august, de la ora 19:00 si va fi televizat de DolceSport.


    © Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

    Ultima ora

    editorial

    Cine profită de madam Şoşoacă

    Pavel LUCESCU

    Cine profită de madam Şoşoacă

    Campania care urmează la Iaşi nu trebuie să devină un circ de tip Şoşoacă, decât dacă vrem să ne batem joc de viitorul acestui oraş. Nu vreau să spun că madam SOS România ar trebui ignorată, ci că n-ar fi rău dacă am încerca să înţelegem mai mult ce are în cap când vine vorba de viitorul oraşului şi mai puţin ce vrea ea să ne vândă, adică scandal.

    opinii

    Distrugerea statuilor

    Alexandru CĂLINESCU

    Distrugerea statuilor

    Frenezia negatoare woke e urmarea obscurantismului, a fanatismului şi a inculturii. Ideologii woke au cale liberă în mass-media, au pătruns în universităţi şi în şcoli. Acţiunile lor n-au nimic comun cu adevărul istoric. Ei pretind că fac dreptate celor ai căror strămoşi au fost umiliţi şi exploataţi, în realitate manipulează istoria şi adâncesc fracturile sociale.

    De ce este atât de aspru Postul Mare?

    pr. Constantin STURZU

    De ce este atât de aspru Postul Mare?

    Faţă de celelalte posturi de peste an, Postul Mare (care precede Sfintele Paşti) este considerat unul aspru, atât din punct de vedere alimentar, cât şi din alte puncte de vedere. De ce este – sau ni se pare a fi – Postul Mare atât de aspru? De ce, în genere, ne este atât de greu să postim? Din mulţimea de posibile răspunsuri, să reflectăm azi la trei dintre ele.

    Roboţi

    Codrin Liviu CUȚITARU

    Roboţi

    Robotul a trecut, treptat, de la „plimbarea” convulsivă pe coridoarele Universităţii, la alergarea „profesionistă”. Se arăta capabil să sară şi peste obstacole, plăcerea sa supremă fiind „să evite” deliberat, în viteză, femeile de serviciu îngenuncheate pe ciment şi prinse în efortul răzuirii gumelor de mestecat aruncate iresponsabil. Îngrijitoarele se speriau îngrozitor şi ţipau injurios după Robogică (foarte des îl numeau „pocitania dracului”!).

    pulspulspuls

    Un mare mister la liberalii ieşeni: cine va primi de la Bucale pâinea şi cuţitul listelor din toamnă?

    Un mare mister la liberalii ieşeni: cine va primi de la Bucale pâinea şi cuţitul listelor din toamnă?

    Un mare mister tace şi face pe piaţa politichiei locale în această perioadă, stimaţi electori: cine va face listele de candidaturi de la parlamentarele din toamnă la liberalii ieşeni? 

    Caricatura zilei

    La reciclat pet-uri și doze

    Când Sistemul Garantie Colectare te pune pe gânduri

    Cumpara editia digitala

    Vremea in Iasi

    Curs valutar

    Parteneri

    Intrebarea zilei

    Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, a declarant intr-un interviu dat jurnalistului american Tucker Carlson ca nu va ataca niciun stat NATO. Credeti ca isi va respecta cuvantul dat?

    vezi raspunsuri