anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

sambata, 19.09.2020

Stela si Ovidiu Olteanu au primit cite un avertisment

GALERIE
%PIC_TITLE%
  - +
  Atletii Stela si Ovidiu Olteanu, care au concurat in Franta fara a instiinta Federatia Rom?na de Atletism (FRA) au primit din partea forului de specialitate un avertisment. "Conform regulamentului IAAF, orice participare a unui sportiv la o competitie trebuie aprobata de federatia nationala. Asta nu inseamna ca noi ingradim posibilitatile sportivilor, dar numai FRA stie cind poate un sportiv sa participe la o competitie. Daca in timpul Cupei Europei, de exemplu, atletii sint invitati la concursuri la Amsterdam, Londra sau Paris, putem ramine fara echipa, ceea ce este nepermis, deci numai federatia nationala poate decide, conform unui plan anual, cui da drumul si la care concursuri. De aceea, sotii Olteanu, care au concurat in Franta fara a instiinta FRA, au primit ca prima sanctiune disciplinara un avertisment. Daca ei gresesc in continuare, vom lua masuri mai drastice, respectiv suspendari pe 3 sau 6 luni. Intrucit atletii respectivi sint la prima abatere, au primit cea mai usoara sanctiune", a declarat Iolanda Balas-Soter, presedinte al FRA.

  © Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

  Ultima ora

  editorial

  Să ne luăm tricolorii înapoi!

  Nicolae GRECU

  Să ne luăm tricolorii înapoi!

  Fie că suntem dinamovişti sau stelişti, fie că ne credem cetăţeni ieşeni sau botosăneni, doar naţionala noastră se numeşte România.

  Filmuletul zilei

  opinii

  Doi mari învăţaţi: Gheorghe Ivănescu şi Eugeniu Coşeriu (III)

  Eugen MUNTEANU

  Doi mari învăţaţi: Gheorghe Ivănescu şi Eugeniu Coşeriu (III)

  Autorul articolului încheie schiţarea, începută în foiletoanele anterioare, a portretelor celor mai importanţi lingvişti pe care Iaşul i‑a dat ştiinţei universale.

  Nevoia de echilibru

  arh. Ionel OANCEA

  Nevoia de echilibru

  Acelaşi mare arhitect şi om de cultură amintit aici mereu, George Matei Cantacuzino, compara împrejurimile Iaşului istoric, cu podgoriile, livezile, fâneţele, pădurile şi iazurile ei, presărate cu mănăstiri şi conace, cu Toscana Florenţei. Astăzi, peisajul acesta fabulos a dispărut. Este proba limpede a inexistenţei culturii urbane a locuitorilor şi a administratorilor, în aceeaşi măsură.

  Confruntarea. De dorit, de evitat?

  pr. Constantin STURZU

  Confruntarea. De dorit, de evitat?

  Motto: „Vreme este să taci şi vreme să grăieşti”  (Eclesiastul 3, 7)

  pulspulspuls

  O mare minune dumnezeiască la saloanele Covid de la Iaşi

  O mare minune dumnezeiască la saloanele Covid de la Iaşi

  Pentru că e uichend, haideţi să fie, conform tradiţiei, tot fără politichie, deşi e campanie. 

  Caricatura zilei

  Untură specială

  Editia PDF

  Bancul zilei

  Îi datoram multe coronavirusului. A reusit sa-i aduca pe români înapoi în tara si a putut sa le înve (...)

  Linkuri

  Alte ziare locale

   Intrebarea zilei

   Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

   vezi raspunsuri

   Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.