Anunturi de Mica Publicitate
Abonament la editia electronica
Iasi Tv Life
TeleM
TVR Iasi Telejurnal
Abonament la editia tiparita

Zece intrebari pentru Diego Gomez

GALERIE
%PIC_TITLE%
    - +

    - Cum asteapta echipa Argentinei partida cu Romania? Cu incredere, presupun...

     - Argentina nu este niciodata sigura de victorie. Capitanul nostru nejucator isi respecta intotdeauna adversarii, chiar daca acum considera ca vom fi avantajati de forma de moment a jucatorilor si de faptul ca jucam acasa. Tito Vazquez a urmarit turneele ATP din Chile si Buenos Aires ca sa vada cum se misca ai nostri, dar i-a urmarit si pe Ungur si Hanescu. Le-a cerit ziaristilor un DVD cu meciul dintre Hanescu si Wawrinka, pentru a-l analiza in liniste.

     - A fost facuta pacea cu jurnalistii, dupa cearta de la Mar del Plata? (N.R.: Acum doi ani a existat un conflict deschis intre jurnalisti si jucatori, dupa semifinala pierduta la Mar del Plata in fata Spaniei)

     - Conflictul a fost stins imediat, nu a fost vorba despre o disputa pe teren lung. Jurnalisti si jucatori, toti eram sub presiune, care a fost accentuata si de gustul amar al infringerii.

     - De ce nu joaca Juan Martin Del Potro?

     - Juan Martin este sanatos, dar joaca numai pe suprafete dure in aceasta parte a sezonului.  Probabil se va alatura echipei de Cupa Davis pentru meciul din sferturi, daca nu va suferi vreo alta accidentare.

     - Cum se simte David Nalbandian dupa accidentarea de la Buenos Aires?

      - Vinerea trecuta Nalbandian a confirmat faptul ca sufera de o hernie inghinala la piciorul sting, dar va juca in Cupa Davis in orice conditii. El are acesta problema din 2007, dar durerile s-au acutizat in timpul meciului cu Potito Starace din primul tur al turneului de la Buenos Aires (n.r.: meci cistigat de Nalbandian).

     - Apropo de Nalbandian: am inteles ca e foarte greu sa obtii un interviu cu el...

     - Nalbandian e intotdeauna foarte solicitat. De aceea e dificil sa gasesti o fereastra intre toate solicitarile pe care ofiterul sau de presa le primeste in mod regulat.

     - Greu de ales, pentru partidele de simplu, intre Monaco, Nalbandian si Chela. Cine crezi ca va juca?

     - Nalbandian va juca sigur la simplu. Monaco va fi probabil al doilea, chiar daca Tito a facut echipa astfel incit sa aibe mai multe optiuni la simplu. Dar s-a pus in situatia dificila de a alege intre Monaco si Chela, amindoi in forma foarte buna.

     - Iar la dublu, Schwank cu...cine?

     - Chela, cu siguranta. Anul trecut au facut impreuna semifinala la Wimbledon (n.r.: si au pierdut clar,in trei seturi, in fata perechii Horia Tecau / Robert Linstedt)

     - Cite bilete s-au vindut pina acum?

     - 6,000 de bilete s-au vindut pina acum pentru fiecare zi, la care se adauga 4000 de bilete pentru sponsori, scoli de tenis si protocol. Dar mai este aproape o saptamina, si Asociatia Argentiniana de tenis este convinsa ca arena se va umple aproape de capacitatea maxima (14000 de locuri)

     - Crezi ca 2011 poate fi anul mult doritului triumf argentinian in Cupa Davis?

     - in fiecare an ne dorim lucrul asta!!! in 2011, daca Nalbandian, Del Potro si ceilalti vor fi sanatosi si disponibili, Argentina are foarte mari sanse sa cistige Cupa Davis.

     - Pronostic pentru meciul cu Romania?

     - Nu va fi usor, dar Argentina va invinge: 3-2 sau 4-1

    Prognoza meteo : la ei e cald si soare !

    Dupa ce, in urma cu 10 zile, desfasurarea turneului ATP de la Buenos Aires a fost serios perturbata de ploaie (semifinalele si finala jucindu-se in aceeasi zi), pentru meciul de Cupa Davis Argentina-Romania meteorologii anunta vreme frumoasa, ideala pentru tenis. Sfarsitul verii australe va aduce in capitala Argentinei un timp insorit, fara precipitatii, cu temperaturi in timpul zilei intre 26 si 28°C. Este posibil ca vineri, 4 martie, sa se produca slabe innorari trecatoare. Vintul va sufla slab, viteza lui urmind sa nu depaseasca 6 km/h.  Sintem convinsi ca si jucatorii nostri, aflati deja pe continentul sud-american de la inceputul lunii februarie, au avut suficient timp la dispozitie pentru a se adapta conditiilor climatice, complet diferite de cele de acasa.


    © Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

    Ultima ora

    editorial

    Moştenirea toxică ce o vor lăsa rectorii ajunşi la al treilea sau al patrulea mandat

    Dan CONSTANTIN

    Moştenirea toxică ce o vor lăsa rectorii ajunşi la al treilea sau al patrulea mandat

    Dacă distinsul profesor „X” sau remarcabilul „Z” au putut să treacă peste lege, eu de ce nu aş putea?

    opinii

    Roboţi

    Codrin Liviu CUȚITARU

    Roboţi

    Robotul a trecut, treptat, de la „plimbarea” convulsivă pe coridoarele Universităţii, la alergarea „profesionistă”. Se arăta capabil să sară şi peste obstacole, plăcerea sa supremă fiind „să evite” deliberat, în viteză, femeile de serviciu îngenuncheate pe ciment şi prinse în efortul răzuirii gumelor de mestecat aruncate iresponsabil. Îngrijitoarele se speriau îngrozitor şi ţipau injurios după Robogică (foarte des îl numeau „pocitania dracului”!).

    Despre discursul regionalist din Moldova (II)

    George ŢURCĂNAŞU

    Despre discursul regionalist din Moldova (II)

    Delestaţi de centru şi captivi între statalismul teritoriului post-sovietic de la est de Prut şi desconsiderarea de la nivelul Bucureştiului, moldovenii din România aleg soluţia cea mai simplă: ştergerea sau renunţarea la identitate. Exemplele sunt multiple şi deseori invocate în scrieri mai vechi, de la divergenţele teritoriale bucovineană (în plin nucleu statal al Moldovei), vrânceană şi gălăţeană, la tendinţele actuale ale tinerilor de a migra pentru studii spre centrele universitare externe Moldovei, deseori mai prost cotate decât Iaşul în sistemul universitar. În aceste condiţii, să nu înţelegi necesitatea unor mişcări care militează pentru scoaterea Moldovei din izolarea impusă de către centru e cam prea mult!

    Spărgătoarea de coduri

    Bogdan ILIESCU

    Spărgătoarea de coduri

    Viaţa unui copil de acum 40 de ani (şi aproape sigur şi înainte) era absolut fascinantă pentru că era înmuiată din plin în toată istoria omenirii şi în tot ce avea mai valoros, adunat până atunci, în cărţi. Da, lucrurile alea cu un aer prozaic, mărturia perpetuă a unei invenţii seculare, care, prin natura lor de a păstra scris orice gând pe care i-l încredinţai, obligau la multă atenţie, şi mare responsabilitate şi scriitorul, şi cititorul.

    pulspulspuls

    Calcule matematice: am putea avea o premieră la locale la Iaşi de ne va durea mintea

    Calcule matematice: am putea avea o premieră la locale la Iaşi de ne va durea mintea

    Dacă tot v-am servit ieri aicea niscai aritmetică electorală de Bahlui, haideţi să continuăm şi azi cu olecuţă de analiză matematică plus geometrie diferenţială tot pe tema asta incitantă! Nu de alta, dar acuşi încep iar simulările de alegeri, şi măcar să fim pregătiţi.

    Caricatura zilei

    La reciclat pet-uri și doze

    Când Sistemul Garantie Colectare te pune pe gânduri

    Cumpara editia digitala

    Vremea in Iasi

    Curs valutar

    Parteneri

    Intrebarea zilei

    Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, a declarant intr-un interviu dat jurnalistului american Tucker Carlson ca nu va ataca niciun stat NATO. Credeti ca isi va respecta cuvantul dat?

    vezi raspunsuri