Anunturi de Mica Publicitate
Abonament la editia electronica
Iasi Tv Life
TeleM
TVR Iasi Telejurnal
Abonament la editia tiparita

vineri, 29.03.2024

Advertorial

Motive pentru care mai bine alegi o tigara electronica in fata unei tigari obisnuite (P)

GALERIE
logo_voore
  • logo_voore
- +

Cu totii stim cat de periculos este fumatul si ca acesta duce la dezvoltarea a nenumarate afectiuni serioase, insa ultimii ani au adus poate cea mai buna alternativa: tigarile electronice. Acestea sunt de nenumarate tipuri si este imposibil sa nu dai peste o varianta care sa te satisfaca pe deplin. Descopera gama de produse Voore, acesta fiind un magazin online foarte bine dotat, unde ai toate sansele sa alegi o tigara electronica de cea mai buna calitate.

Cu siguranta, nu sunt multi cei care apreciaza mirosul fumului de tigara, care este intens, se impregneaza in haine, in pereti si in piele, insa un asemenea disconfort este eliminat odata cu folosirea tigarilor electronice care nu emit fum, ci vapori, iar mirosul nu este neplacut. 

In acelasi timp, tigarile electronice vin si ele cu riscuri pentru sanatate, insa conform nenumaratelor studii efectuate in acest sens sunt mult mai putin nocive decat tigarile obisnuite. Cu circa 95% mai putin nocive, astfel ca reprezinta o alternativa foarte buna la fumat, viciu care duce la moartea a milioane de oameni in fiecare an. In prezent nu s-au gasit informatii care sa lege folosirea tigarii electronice de deces. 

Magazinul Online Voore ofera optiune variate si aici ai toate sansele sa gasesti o optiune care sa te multumeasca pe deplin. Sunt fel si fel de arome din care sa alegi, asa ca poate iti plac cele de fructe, de ciocolata, de prajituri, de energizant, de tabac si nu numai. 

Daca iti doresti sa renunti la fumat pentru ca acest obicei isi lasa amprenta asupra sanatatii tale, atunci descopera gama de produse Voore, iar alegerea unei tigari electronice poate fi primul pas catre o viata mai buna. Ai parte de libertate deplina la alegerea cantitatii de nicotina, fie poti renunta definitiv la aceasta. 

Exista multe persoane care se opun tigarilor electronice afirmand ca acestea sunt chiar mai nocive decat tigarile traditionale, insa nu exista nici cea mai mica dovada in acest sens. Pentru a-ti satisface dorinta de a fuma, tigara electronica poate fi partenerul perfect. Dupa ce se face trecerea de la tigarile obisnuite la cele electronice, renuntarea la acestea din urma devine o sarcina mult mai usoara. Daca iti doresti sa ai acces la cele mai bune produse, atunci magazinul Voore este locul ideal pentru tine.

Toate produsele si informatiile de care ai nevoie le gasesti la numai un click distanta, ceea ce presupune ca de fiecare data cand alegi sa cumperi de la Voore vei face mari economii de timp. Totul este mai simplu si mai comod ca niciodata, astfel ca merita savezi chiar acum optiunile disponibile aici. Gama este diversificata si cuprinde nenumarate tipuri de tigari electronice, pentru incepatori si avansati, pentru utilizatori pasivi si nu lipsesc accesoriile aferente. Bineinteles, este disponibila si o gama diversificata de e-lichide care sa acopere preferintele tuturor, de la cele fructate, la cele cu prajituri, mentolate, cu tabac si nu numai.

Preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele, ceea ce presupune ca atunci cand faci trecerea la o tigara electronica, viciul tau va costa mult mai putin in comparatie cu fumatul. Oricum beneficiezi inclusiv de sprijin deplin la Voore, astfel ca ai parte de toate informatiile de care ai nevoie pentru a-ti fi mult mai simplu sa iei o decizie inspirata care sa te multumeasca pe deplin.

Daca esti in cautarea unei solutii pentru a renunta la fumat, atunci poti descoperi gama de produse Voore si alege o tigara electronica care iti va schimba viata!

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Cine profită de madam Şoşoacă

Pavel LUCESCU

Cine profită de madam Şoşoacă

Campania care urmează la Iaşi nu trebuie să devină un circ de tip Şoşoacă, decât dacă vrem să ne batem joc de viitorul acestui oraş. Nu vreau să spun că madam SOS România ar trebui ignorată, ci că n-ar fi rău dacă am încerca să înţelegem mai mult ce are în cap când vine vorba de viitorul oraşului şi mai puţin ce vrea ea să ne vândă, adică scandal.

opinii

Distrugerea statuilor

Alexandru CĂLINESCU

Distrugerea statuilor

Frenezia negatoare woke e urmarea obscurantismului, a fanatismului şi a inculturii. Ideologii woke au cale liberă în mass-media, au pătruns în universităţi şi în şcoli. Acţiunile lor n-au nimic comun cu adevărul istoric. Ei pretind că fac dreptate celor ai căror strămoşi au fost umiliţi şi exploataţi, în realitate manipulează istoria şi adâncesc fracturile sociale.

De ce este atât de aspru Postul Mare?

pr. Constantin STURZU

De ce este atât de aspru Postul Mare?

Faţă de celelalte posturi de peste an, Postul Mare (care precede Sfintele Paşti) este considerat unul aspru, atât din punct de vedere alimentar, cât şi din alte puncte de vedere. De ce este – sau ni se pare a fi – Postul Mare atât de aspru? De ce, în genere, ne este atât de greu să postim? Din mulţimea de posibile răspunsuri, să reflectăm azi la trei dintre ele.

Roboţi

Codrin Liviu CUȚITARU

Roboţi

Robotul a trecut, treptat, de la „plimbarea” convulsivă pe coridoarele Universităţii, la alergarea „profesionistă”. Se arăta capabil să sară şi peste obstacole, plăcerea sa supremă fiind „să evite” deliberat, în viteză, femeile de serviciu îngenuncheate pe ciment şi prinse în efortul răzuirii gumelor de mestecat aruncate iresponsabil. Îngrijitoarele se speriau îngrozitor şi ţipau injurios după Robogică (foarte des îl numeau „pocitania dracului”!).

pulspulspuls

Un mare mister la liberalii ieşeni: cine va primi de la Bucale pâinea şi cuţitul listelor din toamnă?

Un mare mister la liberalii ieşeni: cine va primi de la Bucale pâinea şi cuţitul listelor din toamnă?

Un mare mister tace şi face pe piaţa politichiei locale în această perioadă, stimaţi electori: cine va face listele de candidaturi de la parlamentarele din toamnă la liberalii ieşeni? 

Caricatura zilei

La reciclat pet-uri și doze

Când Sistemul Garantie Colectare te pune pe gânduri

Cumpara editia digitala

Vremea in Iasi

Curs valutar

Parteneri

Intrebarea zilei

Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, a declarant intr-un interviu dat jurnalistului american Tucker Carlson ca nu va ataca niciun stat NATO. Credeti ca isi va respecta cuvantul dat?

vezi raspunsuri