Anunturi de Mica Publicitate
Abonament la editia electronica
Iasi Tv Life
TeleM
TVR Iasi Telejurnal
Abonament la editia tiparita

10 trucuri de frumusete pe care le poti aplica pe timpul noptii

GALERIE
frumusete, noaptea
  • frumusete, noaptea
- +

Cateodata esti atat de ocupata incat ritualurile de infrumusetare nu-si mai gasesc loc in programul incarcat. Cu toate acestea, ar trebui sa ai grija de tine si sa nu te neglijezi. 

Daca simti ca nu ai putea sa incluzi zilnic sau macar saptamanal cateva ore pentru tine, incearca aceste sfaturi de infrumusetare pe care le poti aplica inainte de culcare, propuse de elle,ro.

1. Picioare mai fine

Daca nu ai timp de pedichiura, poti obtine picioare catifelate la tine acasa in timpul noptii. Inainte sa te culci, maseaza-ti talpile cu vaselina cosmetica si apoi pune-ti o pereche de sosete. Cand te vei trezi picioarele tale vor fi mai putin uscate, iar posibilele bataturi si crapaturi din zona calcaiului vor incepe sa se vindece.

2. Schimba-ti pozitia de somn

Daca de obicei dormi pe burta sau intr-o parte, este momentul sa incerci sa iti schimbi pozitia de somn. Aceasta nu este foarte potrivita deoarece poate cauza acumularea lichidelor, ducand la formarea pungilor de sub ochi. Pentru a evita acest lucru incearca sa dormi pe spate.

3. Tratament pentru unghii

In timpul somnului iti poti ajuta si mainile sa arate mai bine, nu doar picioarele. Daca ai unghiile uscate, aplica o cantitate mica de ulei de cocos pe cuticule inainte sa te culci. In functie de cantitatea aplicata, poti alege daca vrei sa porti si manusi. Cand te vei trezi unghia va fi hidratata si va avea un aspect mai bun.

4. Buze mai catifelate

Uleiul de cocos are foarte multe intrebuintari. Pe langa folosirea lui pe unghii, il poti aplica in cantitate mica si pe buze. Acestea se vor hidrata in timpul noptii si le vei simti foarte moi si catifelate dimineata.

5. Hidrateaza-ti parul

Inainte de a te culca, aplica un balsam de par leave-in si lasa-l sa actioneze peste noapte. Este momentul perfect pentru ca parul tau sa se bucure de hidratarea de care are nevoie. Daca dimineata nu va arata foarte bine il poti spala, insa acesta isi va mentine hidratarea.

6. Aranjeaza-ti parul

Exista o multime de feluri in care iti poti aranja parul inainte de culcare pentru a arata bine si a doua zi. Il poti impleti sau il poti intoarce pe o bentita pentru a crea bucle lejere. Daca vrei, il poti lasa sa se usuce in timpul somnului si vei obtine un look natural. Experimenteaza si gaseste stilul potrivit pentru tine.

7. Gene mai lungi

Foarte multe femei isi doresc gene mai lungi. Un mod de a le obtine este sa iti aplici pe gene o cantitate mica de ulei de ricin. Asigura-te ca folosesti o periuta curata pentru gene. Lasa uleiul sa actioneze peste noapte si dimineata clateste-ti ochii cu apa calda inainte de a-ti spala fata. Nu vei vedea rezultate peste noapte, insa vei fi multumita peste cateva luni.

8. Albeste-ti dintii

Albirea dintilor este un lucru pe care il poti face in timp ce dormi. De obicei trebuie sa lasi orice produs de albire sa actioneze pentru o perioada, asa ca ai putea face asta in timpul noptii. Exista chiar si cateva remedii naturale pe care le poti folosi pentru a albi dintii, de exemplu bicarbonat de sodiu. Aplica pe dinti putin bicarbonat de sodium si lasa-l sa actioneze timp de 5 minute si apoi clateste. De obicei nu ai voie sa bei sau sa mananci nimic dupa aceasta procedura, asadar este perfect sa faci asta inainte de culcare.

9. Foloseste un umidificator

Daca ai pielea uscata incearca sa folosesti un umidificator in camera in timp ce dormi. Va creste nivelul de umiditate si iti va hidrata pielea. Ai grija sa schimbi zilnic apa pentru a impiedica formarea bacteriilor in interiorul aparatului.

10. Fete de perna din satin sau matase

Fetele de perna din bumbac nu afecteaza doar pielea, ci si parul. Cercetatorii au descoperit ca bumbacul poate crea presiune asupra pielii atunci cand dormim, iar acest lucru duce la aparitia ridurilor. Lenjeria din satin nu face asta si, in plus, va reduce numarul firelor de par rupte. Acum ai un motiv bun pentru a te rasfata cu lenjerii de lux.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Moştenirea toxică ce o vor lăsa rectorii ajunşi la al treilea sau al patrulea mandat

Dan CONSTANTIN

Moştenirea toxică ce o vor lăsa rectorii ajunşi la al treilea sau al patrulea mandat

Dacă distinsul profesor „X” sau remarcabilul „Z” au putut să treacă peste lege, eu de ce nu aş putea?

opinii

Roboţi

Codrin Liviu CUȚITARU

Roboţi

Robotul a trecut, treptat, de la „plimbarea” convulsivă pe coridoarele Universităţii, la alergarea „profesionistă”. Se arăta capabil să sară şi peste obstacole, plăcerea sa supremă fiind „să evite” deliberat, în viteză, femeile de serviciu îngenuncheate pe ciment şi prinse în efortul răzuirii gumelor de mestecat aruncate iresponsabil. Îngrijitoarele se speriau îngrozitor şi ţipau injurios după Robogică (foarte des îl numeau „pocitania dracului”!).

Despre discursul regionalist din Moldova (II)

George ŢURCĂNAŞU

Despre discursul regionalist din Moldova (II)

Delestaţi de centru şi captivi între statalismul teritoriului post-sovietic de la est de Prut şi desconsiderarea de la nivelul Bucureştiului, moldovenii din România aleg soluţia cea mai simplă: ştergerea sau renunţarea la identitate. Exemplele sunt multiple şi deseori invocate în scrieri mai vechi, de la divergenţele teritoriale bucovineană (în plin nucleu statal al Moldovei), vrânceană şi gălăţeană, la tendinţele actuale ale tinerilor de a migra pentru studii spre centrele universitare externe Moldovei, deseori mai prost cotate decât Iaşul în sistemul universitar. În aceste condiţii, să nu înţelegi necesitatea unor mişcări care militează pentru scoaterea Moldovei din izolarea impusă de către centru e cam prea mult!

Spărgătoarea de coduri

Bogdan ILIESCU

Spărgătoarea de coduri

Viaţa unui copil de acum 40 de ani (şi aproape sigur şi înainte) era absolut fascinantă pentru că era înmuiată din plin în toată istoria omenirii şi în tot ce avea mai valoros, adunat până atunci, în cărţi. Da, lucrurile alea cu un aer prozaic, mărturia perpetuă a unei invenţii seculare, care, prin natura lor de a păstra scris orice gând pe care i-l încredinţai, obligau la multă atenţie, şi mare responsabilitate şi scriitorul, şi cititorul.

pulspulspuls

Calcule matematice: am putea avea o premieră la locale la Iaşi de ne va durea mintea

Calcule matematice: am putea avea o premieră la locale la Iaşi de ne va durea mintea

Dacă tot v-am servit ieri aicea niscai aritmetică electorală de Bahlui, haideţi să continuăm şi azi cu olecuţă de analiză matematică plus geometrie diferenţială tot pe tema asta incitantă! Nu de alta, dar acuşi încep iar simulările de alegeri, şi măcar să fim pregătiţi.

Caricatura zilei

La reciclat pet-uri și doze

Când Sistemul Garantie Colectare te pune pe gânduri

Cumpara editia digitala

Vremea in Iasi

Curs valutar

Parteneri

Intrebarea zilei

Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, a declarant intr-un interviu dat jurnalistului american Tucker Carlson ca nu va ataca niciun stat NATO. Credeti ca isi va respecta cuvantul dat?

vezi raspunsuri