anunturi
grandchef
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

100 de ucraineni au mâncat gratuit în Gară şi Vamă de la restaurantul "La Prânz" (FOTO)

GALERIE
La pranz
  • La pranz
- +

Reprezentanţii restaurantului au precizat vineri că pun la dispoziţie 50 de meniuri, refugiaţilor ucraineni. Alte 56 au fost plătite de către clienţii restaurantului. 

Astăzi, reprezentanţii restaurantului au precizat că au dus peste 100 de meniuri în Gara Iaşi şi Vama Sculeni. Fiecare dintre meniuri a avut mai multe feluri. "Astăzi am dat startul campaniei noastre de ajutorare a refugiaţilor din Ucraina. Echipa restaurantului La Prânz a livrat peste 100 de meniuri complete, jumătate fiind contribuţia noastră, iar cealaltă jumătate contribuţia unor ieşeni mărinimoşi. Am reuşit să ducem mâncare pentru refugiaţii ajunşi în Vama Sculeni şi Gara Iaşi. Ne bucurăm că am reuşit să facem ziua un pic mai frumoasă mai multor mame şi copii speriaţi şi dezorientaţi. Mulţumim tuturor celor care s-au alăturat campaniei noastre. În măsura posibilităţilor, vă rugăm să vă implicaţi. Ajutorul dumneavoastră chiar contează", a precizat Adrian Acostoaiei.

Cei care doresc să se alăture campaniei umanitare, pot cumpăra minim un meniu în avans. De altfel, toate meniurile se vor adăuga la cele livrate zilnic. Plata se poate realiza la terasa restaurantului din strada Sfântul Sava, nr. 2 - în spatele Primăriei Municipiului Iaşi. Preţul unui meniu complet este 26 de lei (ciorbă 11 lei + fel principal 15 lei). Relaţii suplimentare pot fi cerute la numărul de telefon 0788 254 782.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

De partea bună a istoriei

Mihai CHIPER

De partea bună a istoriei

Cu schimbarea instituţiilor, a statului, a justiţiei, a sănătăţii, a educaţiei am dat greş. Totuşi, suntem „de partea bună a istoriei”. Cum se poate aşa ceva?

opinii

Doi eremiţi (II)

Codrin Liviu CUȚITARU

Doi eremiţi (II)

Concluzia programului transcendentalist este că, în ultimă instanţă, civilizaţia şi, implicit, modernitatea (individului/ comunităţii) trebuie să-şi asume responsabilitatea pentru ruperea omului de arhetip şi împingerea lui spre un prizonierat al materialităţii (perisabilităţii).

Modele de regionalizare (IV)

George ŢURCĂNAŞU

Modele de regionalizare (IV)

E regionarea poloneză un model de bune practici? (continuare)

Micul sculptor de creiere

Bogdan ILIESCU

Micul sculptor de creiere

„Nu mă pot gândi la vreo nevoie în copilărie atât de puternică ca nevoia de protecţie a unui tată.” Sigmund Freud

pulspulspuls

Gogonele sau harbuz murat? Iată ce se mai întâmplă în cămara cu zacuscă şi murături de la partidoiul ieşean!

Gogonele sau harbuz murat? Iată ce se mai întâmplă în cămara cu zacuscă şi murături de la partidoiul ieşean!

Haidaţi pe azi, stimaţi telespectatori, să ne băgăm olecuţă nasul şi în cămara cu borcane puse deoparte de la partidoiul ieşean, ca să vedem ce meniuri ni se mai pregătesc pentru alegerile care vin! 

Caricatura zilei

Austria vrea

Editia PDF

Bancul zilei

Tata, tata! Avem lupi în bloc? Nu, puiule, vecinii îsi citesc facturile la curent si gaze!

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

    Fotografia zilei

    Intrebarea zilei

    Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.