116 dosare depuse pana acum la USAMV, la admiterea la master
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

116 dosare depuse pana acum la USAMV, la admiterea la master

GALERIE
Usamv
  • Usamv
- +

116 dosare au fost depuse până acum în total la studiile de master la Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară „Ion Ionescu de la Brad” (USAMV) Iaşi, în primele trei zile de când au fost deschise înscrierile online, dar şi la sediul fizic al facultăţilor. În mod concret, la Facultatea de Agricultură au fost depuse 59 de dosare, la Facultatea de Horticultură au fost depuse 25, în timp ce la Facultatea de Zootehnie au fost depuse 32, în contextul în care Facultatea de Medicină Veterinară are un trunchi comun licenţă ^ master şi nu admite individual studenţi la studii de master.

Admiterea se va derula în perioada 6-19 iulie pentru cei care-şi depun dosarele la sediul facultăţilor şi 6-17 pentru cei care apelează la înscrierea online. În ceea ce priveşte numărul de locuri la studiile de masterat, candidaţii au la dispoziţie 555 de locuri, dintre care 440 sunt locuri la buget. Admiterea candidaţilor la studiile universitare de masterat se face prin concurs, criteriile de departajare fiind proba de interviu la sediul universităţii sau online, cu aprecierea prin „admis” sau „respins” şi rezultatele obţinute la examenul de finalizare a studiilor de licenţă.

 

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Raport

Cătălin ONOFREI

Raport

Un secol de împliniri măreţe!

Filmuletul zilei

opinii

„Securiti”

Briscan ZARA

„Securiti”

Bogaţii sunt nişte oameni terifiaţi de lume, înspăimântaţi de accidente, de boli, de moarte, de imprevizibil, necunoscut. Lor nu trebuie să li se întâmple nimic atâta timp cât au banii necesari pentru a-şi construi protecţie şi a reduce la minimum posibilitatea ca un rău să li se întâmple. Nimic nu poate fi lăsat la voia întâmplării, totul trebuie asigurat, prevăzut. Cu cât eşti mai bogat, cu atât riscul este eliminat, de orice fel ar fi el. La fel şi libertatea…

Recensământul General Agricol-runda 2020

Ciprian IFTIMOAEI

Recensământul General Agricol-runda 2020

Un diagnostic al agriculturii şi dezvoltării rurale în România.

Acolo unde America s-a născut

Mihai DORIN

Acolo unde America s-a născut

Un loc de neevitat în orice sejur american este Philadelphia. Istoria Lumii Noi începe cu Columb, însă istoria libertăţii americane începe în acest oraş providenţial. Aici s-a pus piatra de temelie a unei mari naţiuni, ce avea să înalţe idealul libertăţii la rangul de politică universală. Până la 4 iulie 1776, coloniile americane acceptaseră statutul de copii ascultători ai metropolei londoneze. 

pulspulspuls

Bugetul Iaşului, problemă de famiglie în cazul unui ales pesede

Bugetul Iaşului, problemă de famiglie în cazul unui ales pesede

Apropo de haloimisul politic de Bahlui al negocierilor şi votării bugetului local de ieri, haideţi să vă povestim pe astăzi şi o micuţă picanterie de famiglie, dacă tot s-a înfierbântat lumea pe tema asta! 

Caricatura zilei

Viteză

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.