120 de angajaţi ai companiilor din clădirile UBC Palas au plantat 3.000 de copaci
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

COMUNICAT DE PRESA

120 de angajaţi ai companiilor din clădirile UBC Palas au plantat 3.000 de copaci

GALERIE
angajati UBC plantat copaci
  • angajati UBC plantat copaci
- +

Ce poţi face într-o zi de sâmbătă însorită? Să contribui la protejarea mediului plantând copaci! Acesta a fost planul a peste 120 de angajaţi ai companiilor cu sedii în clădirile de birouri United Business Center din ansamblul Palas Iaşi, care au acceptat invitaţia de a participa la acţiunea de împădurire „Un arbore plantat, o şansă pentru un viitor curat!”.

 

O pădurice cu 3.000 de puieţi de gorun înverzeşte, începând de sâmbătă, 14 aprilie 2018, o zonă din satul Poieni, comuna Schitu Duca, printr-o iniţiativă a United Business Center Palas Iaşi şi a Asociaţiei Alternativa Urbană. Peste 120 de tineri care îşi desfăşoară activitatea în clădirile de birouri din ansamblul din centrul oraşului şi-au dedicat ziua de week-end unui scop nobil, de a contribui la protejarea mediului înconjurător. Voluntarii au găsit motive de bucurie în demersul lor de a da viaţă unui areal din judeţul Iaşi şi, timp de şase ore, au pus mâna pe lopeţi pentru a planta copăceii. Arborii au fost puşi la dispoziţie de Direcţia Silvică Iaşi, din cadrul Regiei Naţionale a Pădurilor ROMSILVA. Pe lângă muncă, participanţii s-au delectat şi cu peisajele pe care natura le oferă primăvara.

 Acţiunea „Un arbore plantat, o şansă pentru un viitor curat!” s-a aflat la cea de-a doua ediţie, după cea din noiembrie 2017, atunci când alţi 2.500 de copaci au fost sădiţi în aceeaşi zonă. Iniţiativa este organizată de United Business Center exclusiv pentru angajaţii companiilor din clădirile de birouri din ansamblul Palas Iaşi şi, pentru că s-a bucurat de succes, va continua cu noi apeluri de mobilizare pentru împădurirea vecinătăţilor Iaşului.

 Ansamblul Palas sprijină şi susţine iniţiativele care au ca scop protejarea mediului înconjurător şi economisirea resurselor. Compania IULIUS este preocupată în permanenţă de alinierea proiectelor sale la standardele internaţionale de sustenabilitate. În acest sens, toate clădirile de birouri United Business Center din ansamblul Palas sunt proiectate şi dezvoltate să respecte cele mai performante tehnologii şi norme pentru clădiri verzi. 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Spre 2024

Cătălin ONOFREI

Spre 2024

Spion rus ori doar simplu mercenar român, Ponta s-a activat şi a apăsat deja butonul roşu!

Filmuletul zilei

opinii

Zona de confort

Briscan ZARA

Zona de confort

E o poziţie în care am putea sta la nesfârşit, pe care o căutăm în momentele grele, o regretăm când o pierdem, dar pe care de multe ori o şi urâm pentru că nu ne oferă nimic deosebit. Cu toţii căutăm şi găsim această stare, fără ea e greu de trăit. Pentru că vrem sa ne simţim confortabil, liniştiţi, relaxanţi. Ca orice pe lumea asta însă, foarte rar recunoaştem când suntem într-o asemenea stare şi o apreciem extrem de puţine ori.

Familia românească în lumina datelor statistico-demografice

Ciprian IFTIMOAEI

Familia românească în lumina datelor statistico-demografice

Adunarea Generală a Organizaţiei Naţiunilor Unite (ONU) a stabilit ca pe data de 15 mai a fiecărui an să se aniverseze Ziua Internaţională a Familiei pentru a sublinia importanţa pe care comunitatea internaţională o acordă familiilor. La propunerea Institutului Român pentru Drepturile Omului şi a Patriarhiei Române, ziua de 15 mai a devenit zi de sărbătoare a familiei şi în România. Pentru anul 2021, Secretarul General al ONU, Antonio Guterres, a propus ca temă de reflecţie „Familiile şi noile tehnologii”.

Trilogia. Ultimul capitol

Mihai DORIN

Trilogia. Ultimul capitol

Drama universităţilor româneşti în primele decenii ale regimului comunist nu era un subiect lesne de acceptat la începutul anilor ’90 de comunitatea academică. Istoricul Dănuţ Doboş a constatat acest decalaj dintre subiectul istoric şi receptori, preferând, pentru început să se adreseze publicului larg.

pulspulspuls

De ai noştri fug toţi ca dreacul de tămâie

De ai noştri fug toţi ca dreacul de tămâie

Nu ştim dacă aţi observat în ultimele zile cam cât de tare a decăzut Iaşul, odată cu penaliada marilor cârmaci liberali, dar haideţi să vă atragem noi atenţia la un aspect care poate v-a scăpat. 

Caricatura zilei

Rabla

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.