anunturi
grandchef
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM

vineri, 20.05.2022

13 locuri pentru internship, plătite fiecare cu 350 lei lunar, la Universitatea Tehnică

GALERIE
uti
 • uti
- +

Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi“ din Iaşi (TUIASI) a scos la concurs 13 locuri pentru internship plătit pentru semestru al II-lea. Astfel, cei 13 studenţi care vor fi aleşi în urma unui interviu şi a unui concurs de dosare, vor beneficia lunar de suma de 350 de lei, bani care se pot cumula cu bursa de studiu sau bursa socială dacă este cazul.

 Programul, care se va desfăşura în perioada 20 februarie - 28 mai 2017, fără perioada de sesiune, presupune implicarea în elaborarea de materiale promoţionale, studenţii se vor implica în organizarea de vizite ale delegaţiilor străine sau vor colabora cu echipa care se ocupă de sistemul informaţional de colaborare a universităţii cu studenţii. De asemenea, printre atribuţiile celor 13 studenţi aleşi pentru internship se numără şi activităţile de întreţinere a site-ului universităţii sau a paginii de Facebook, dar vor avea ocazia să se implice şi în organizarea de festivaluri, conferinţe sau târguri. Activităţile vor fi însă specifice fiecărui prorectorat la care studenţii vor fi repartizaţi.

Astfel, cei 13 vor putea ajunge fie la Prorectoratul de Informatizare, unde sunt 6 locuri, la Prorectoratul Servicii Studenţeşti, la Prorectoratul Relaţii Internaţionale sau la Prorectoratul Cercetare, Dezvoltare şi Inovare, fiecare cu câte 2 locuri, fie la Consiliul pentru Studiile Universitare de Doctorat, unde este un singur loc. Studenţii vor trebui să lucreze 20 de ore pe săptămână, dintre care opt la rectorat şi 12 ore vor putea fi desfăşurate în mediul virtual. Cei interesaţi de acest stagiu de practică îşi pot depune dosarele la Prorectoratul de Relaţii Internaţionale din Corpul T, la parter, camera B01, în intervalul 16 ianuarie - 14 februarie 2017. La sfârşitul stagiului vei primi un certificat din partea universităţii, care să ateste activitatea desfăşurată.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Nimic de salvat

Pavel LUCESCU

Nimic de salvat

Încăput pe mâna lui Barna, Ghinea, Drulă, Năsui şi prietenii, USR a devenit un soi de anexă libertariană a PNL, unde ar fi logic să şi sfârşească, alături de gaşca Câţu-Gorghiu.

opinii

Simple notaţii

Alexandru CĂLINESCU

Simple notaţii

Sorin Oprescu mi-a fost dintotdeauna profund antipatic, şi asta înainte să aflu despre matrapazlâcurile lui. Îmi părea un şmecher de „capitală”, un ins cu apucături golăneşti, vulgar şi agresiv. Îl situam cam pe aceeaşi treaptă cu Becali, deşi la acesta din urmă mai puteam detecta nişte urme de umanitate. Am aflat, în urma condamnării lui Oprescu, ceea ce, probabil, ştia destulă lume: doctorul lucra în stil mare, cerea şpăgi colosale, avea - precum mafioţii - oameni de încredere care îl protejau şi îşi asumau treburile riscante. 

Tencuiala antiseismică

Neculai SEGHEDIN

Tencuiala antiseismică

Desigur, o legendă urbană, unul din miturile care însoţesc toate amintirile, povestirile, convingerile legate de cutremur, care au dus la dezvoltarea unei adevărate culturi a seismului în România.

Love story la “om la lună”

George PLEȘU

Love story la “om la lună”

Se face curând un an de zile de când nu am mai scos din player-ul maşinii cd-ul cu albumul În caz de om la lună, strigaţi „om la lună, stânga/ dreapta” după caz.

pulspulspuls

Unde a dispărut de-o vreme şi de ce madam Şoşo, cea mai cu greutate sinatoare de Iaşi

PULS

Unde a dispărut de-o vreme şi de ce madam Şoşo, cea mai cu greutate sinatoare de Iaşi

Multă lumea ne-a tot întrebat în ultima vreme unde o fi dispărut din peisaj sinatoarea de Iaşi cu cea mai mare greutate (la quintale ne referim, nu la influenţă, evident), dar şi cu gura cea mai mare. Ei bine, stimaţi telespectatori, am apelat pentru un răspuns la această spinoasă problemă a politichiei locale, naţionale şi, de ce nu, chiar evropeneşti am putea spune, la aceeaşi sursă a noastră care ne-a spus câte una sau alta la momentul candidaturii ei la Iaşi pe listele auriste, când mai nimeni nu ştia de un’ s-o ia pe madam: adicătelea amicul Archibald Tănase, stimaţi telespectatori, că sigur vă era olecuţă dor de el, nu-i aşa?

Caricatura zilei

Cireșe, nu ruble

Editia PDF

Bancul zilei

Doi rechini : - Ce faci, ma? - Am fost bolnav... - Pai, ce-ai avut?  - Am mâncat un general rus si o saptamân (...)

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.