170 de români sunt blocați pe aeroport, în Antalya, de peste 10 ore

duminică, 16 iunie 2024, 09:24
2 MIN
 170 de români sunt blocați pe aeroport, în Antalya, de peste 10 ore

170 de români sunt blocați pe aeroport, în Antalya. Ar fi trebuit să plece aseară, însă, după ce au stat 2 ore în avion, au fost debarcați. 

Pasageră: Un zbor charter de români care trebuiau să plece după o vacanță în Antalya. Aveam avion la 23:50, am ajuns în aeroport pe la 21 și ceva. Ne-am anunțat că are întârziere, pe flight radar vedeam că o să fie întârziere pentru că zborul nostru nici măcar nu ajunsese de la București. Ne-au îmbarcat pe la ora 1:30, iar pe la 2:15 ne pregăteam de decolare. Am mers pe pistă foarte mult, am stat, căpitalul ne-a anunțat la un moment dat că este o chestiune tehnică a aeronavei pe care speră că ar trebui să o rezolve în 10-20 de minute, lucru care bineînțeles că nu s-a întâmplat. După aproape două ore de stat în aeronavă, au decis că trebuie să ne facă debarcarea. Ne-au dus la poarta la care ne îmbarcasem inițial, și de atunci suntem aici. Fără să știm ce o să se întâmple cu noi. Echipajul care ar fi trebuit să plece cu noi nu mai poate pleca că are numărul de ore maxime atinse. Aeronava s-ar fi reparat. Sunt atâtea întrebări pe care le avem, încât nu mai contează.  Este o incertitudine.   Dacă găsesc echipaj cu care să ne trimită acasă și o poartă liberă unde să ne facă îmbarcarea. Aceste două condiționări pe care le avem, care nu depind de noi.

Compania aeriană nu a furnizat nicio informație, chiar dacă printre pasageri se aflau și copii mici. După o așteptare de peste zece ore, oamenii au reușit să ajungă la destinație abia după miezul nopții.

Aceasta nu este prima situație de acest gen. În urmă cu două luni, 180 de români au fost blocați timp de peste 12 ore în același aeroport, după ce zborul programat a fost anulat. Printre pasageri se aflau femei însărcinate, copii și bătrâni.

Digi24, Adevarul

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii