20 de lei, brăţara pentru Serile FIE şi Opera Film Festival
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

sambata, 17.04.2021

20 de lei, brăţara pentru Serile FIE şi Opera Film Festival

GALERIE
opera, iasi, fie
  • opera, iasi, fie
- +

La Serile FIE şi Opera Film Festival (locuri pe scaune), dar şi în zonele F ale celorlalte spectacole,  unde locurile sunt în picioare în perimetrul festivalului, organizatorii pun la dispoziţie biletele tip brăţară, în valoare de 20 ron.  Cei care doresc să participe la evenimentele din cadrul FIE trebuie să ştie că există mai multe tipuri de
bilete, pe măsura fiecărui buzunar, organizatorii dorind astfel să faciliteze accesul a cât mai multor persoane,
din diverse medii sociale. Există bilete tip brăţară, în valoare de 20 de lei, cu care posesorii vor avea acces, pe scaun, la toate Serile FIE şi toate spectacolele Opera Film Festival, dar şi la zonele F ale celorlalte spectacole, acestea din urmă fiind locuri în picioare în perimetrul festivalului. Biletele se pot achiziţiona de la punctele de
Informare FIE amplasate în Iaşi în Piaţa Unirii, Bulevardul Ştefan cel Mare şi Parcul Copou. Spectacolele la care intrarea se face cu bilet de 20 lei:
IAŞI OPERA FILM FESTIVAL (14 - 18 iunie 2013) - Primul festival de proiecţii culturale în aer liber va aduce la Iaşi, de la Viena, cinci din cele mai valoroase producţii de operă din anii 2011 şi 2012, în montări regizorale şi interpretări de referinţă, parte a unei colecţii accesate de organizatorii de festivaluri de profil din întreaga lume.

-„TOSCA“ de Giacomo Puccini, Royal Opera House, Londra, 2011. Solişti: Angela Gheorghiu, Jonas Kaufmann (14 iunie 2013).

-OPERAVOX - Animated Operas (15 iunie 2013): „Flautul fermecat“ de Wolfgang Amadeus Mozart; „Bărbierul din Sevilla“ de Gioacchino Rossini; „Carmen“ de Georges Bizet; „Aurul Rinului“ de Richard Wagner; „Rigoletto“ de Giuseppe Verdi; „Turandot“ de Giacomo Puccini.


-ANDREEA BOCELLI - „One Night în Central Park“, 2011 (16 iunie 2013).

-ANDREA CHÉNIER, de Umberto Giordano, Festivalul de Operă Bregenz, Germania, ediţia 2011/2012 (17 iunie 2013).

-„LA BOHÈME“, de Giacomo Puccini, Festivalul de la Salzburg, Austria, 2012. Solişti: Anna Netrebko,
Piotr Beczala, Nino Machaidze (18 iunie 2013).Serile FIE (14 - 18 iunie 2013) - Organizate în parteneriat cu „Ziarul de Iaşi“, serile FIE vor consta în desfăşurarea a cinci talk-show-uri la scenă deschisă. Serile FIE reprezintă pentru public o ocazie unică de a întâlni personalităţi din diverse domenii (mass-media, literatură, artele spectacolului, regie, film, critici, divertisment, ş.a.), care împărtăşesc din experienţa lor participând la talk-show-uri realizate pe scenă, în aer liber.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

De la Koudela la Schär, via Şovre

Nicolae GRECU

De la Koudela la Schär, via Şovre

Corectitudinea politică în sport începe să însemne respectarea ad litteram a unor reguli, indiferent cât de stupide ar fi.

Filmuletul zilei

opinii

Metamorfoze ale protocronismului sau despre incompetenţa cu ştaif (IV)

Eugen MUNTEANU

Metamorfoze ale protocronismului sau despre incompetenţa cu ştaif (IV)

În acest episod, autorul serialului se referă critic la încercările unui cunoscut etnolog contemporan de a impune ideea existenţei unui „mit fondator” românesc, bazat pe figura împăratului roman Traian, cuceritor al Daciei.

Iar şi iar despre pocăinţă

pr. Constantin STURZU

Iar şi iar despre pocăinţă

Pocăinţă nu se poate face decât în timp. Când se termină timpul, omul nepocăit "se încremeneşte în moleşeala sufletului şi în nesimţire". Există şi atunci un soi de pocăinţă, dar "pocăinţa lui de acolo este un regret pentru viaţa lui greşit trăită, dar unit cu neputinţa de a se mişca din ea" (Părintele Dumitru Stăniloae). 

Cum a devenit Europa un model civilizaţional?

Aurelian-Petruș PLOPEANU

Cum a devenit Europa un model civilizaţional?

Ideile vehiculate în rubrica de azi, aparţinând marelui filozof francez Rémi Brague (1947-), deşi par străine de tărâmul economiei, au un rol important în înţelegerea modului cum s-au născut şi consolidat valorile şi instituţiile occidentale care caracterizează azi o naţiune civilizată, inclusiv sub raport economic.

pulspulspuls

Un deştept Grămadă

Un deştept Grămadă

Până mai ieri, indiferent de guvern, PSD sau PNL, fostul dipotat local PMP Grămadă avea numai cuvinte de laudă despre orice ministru al Sănătăţii.

Caricatura zilei

Mita-n mască

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.