anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

23 de note de 10.00 la examenul de titularizare în învăţământ de la Iaşi

GALERIE
examen titularizare
  • examen titularizare
- +

Rata de promovare, nota minimă fiind 7.00, a fost de 57%

 

Ieri au fost făcute publice rezultatele concursului naţional de titularizare, la nivelul judeţului Iaşi rata de promovare înainte de contestaţii fiind de 57,64%. Mai exact, acest procent reprezintă ponderea candidaţilor care au obţinut note mai mari sau egale cu 7.00. Comparativ cu anul trecut, procentul de promovare este mult mai mare, când doar 44,87% dintre candidaţi au obţinut peste 7. La nivelul judeţului, la această sesiune a titularizării 23 de candidaţi au obţinut nota 10, iar 799 de candidaţi au obţinut note între 7 şi 9,99. La proba scrisă, la nivelul judeţului s-au prezentat 1.466 de candidaţi din totalul de 1.594 de înscrişi. În centrele de evaluare au fost notate însă doar 1.386 de lucrări, deoarece 73 de candidaţi s-au retras din concurs, din motive personale sau medicale, în conformitate cu prevederile metodologiei. Niciun candidat nu a fost eliminat din examen pentru tentativă de fraudă, iar lucrările a 7 candidaţi au fost anulate din motive legate de nerespectarea metodologiei. Din promoţia curentă 60,81% dintre candidaţi au obţinut note peste 7.

Contestaţiile pot fi depuse la sediile inspectoratelor şcolare sau transmise prin mijloace electronice şi astăzi, 5 august, până la ora 12.00. Rezultatele finale se vor afişa la sediile inspectoratelor şcolare şi pe site-ul destinat sesiunii din acest an al titularizării, pe data de 11 august. Pentru angajarea pe perioadă nedeterminată, adică pentru titularizare, candidaţii trebuie să obţină la proba scrisă minimum nota 7. Pentru angajarea pe perioadă determinată, adică pentru suplinire, este necesară minimum nota 5. Repartizarea candidaţilor pe posturile didactice vacante, publicate pentru angajare pe perioadă nedeterminată, se va face în ordinea descrescătoare a notelor obţinute la proba scrisă. Aceasta se realizează în şedinţe publice sau on-line, organizate de către inspectoratele şcolare în intervalul 12 - 14 august. 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Opțiunile geopolitice ale Europei în confruntarea dintre America și China

Alexandru LĂZESCU

Opțiunile geopolitice ale Europei în confruntarea dintre America și China

Deşi europenii au evitat până acum, în general, să adopte o atitudine excesiv de contondentă în raport cu China şi nici nu s-au raliat poziţiei americane, pe care totuşi o împărtăşesc în mare parte, au devenit tot mai îngrijoraţi şi mai iritaţi de atitudinea tot mai agresivă a Berlinului.

Filmuletul zilei

opinii

La masa oficială

Nichita DANILOV

La masa oficială

În aparenţă, înfăţişarea bonomă lui Medvedev degaja linişte şi echilibru. Dar asta era doar aparenţă. Căci pixul pe care preşedintele îl învârtea între degete în timp ce stătea în prezidiu exprima destul de multe. Nesiguranţă? Plictiseală? Nerăbdare?

Viaţa ca teatru, omul ca spectacol

Dana ȚABREA

Viaţa ca teatru, omul ca spectacol

Dacă viaţa ar fi asemenea unei scene de teatru, atunci omul nu ar putea fi decât actor sau spectator. Metafora vieţii ca teatru, în sensul scoaterii din context a replicilor lui Jaques din As You Like It de William Shakespeare, conduce la o interpretare prejudiciată („Lumea-ntreagă e o scenă şi toţi oamenii sunt actori”). 

Ultimele zile

Michael ASTNER

Ultimele zile

După ce petrec săptămâni bune la ţară, la Amnaş, cum-necum vine momentul în care parcă simt că gata, ajunge. Şi asta dincolo de eventualele chestiuni concrete ce-ar fi de rezolvat la oraş. Iar din momentul acela, al fixării datei plecării, ultimele zile capătă un ritm şi-un conţinut al lor: încep să pregătesc curtea şi casa pentru absenţa mea, să fac, adică, oareşce ordine, să fac curat etc.

pulspulspuls

O mare minune dumnezeiască la saloanele Covid de la Iaşi

O mare minune dumnezeiască la saloanele Covid de la Iaşi

Pentru că e uichend, haideţi să fie, conform tradiţiei, tot fără politichie, deşi e campanie. 

Caricatura zilei

Dacia Debut

Editia PDF

Bancul zilei

Îi datoram multe coronavirusului. A reusit sa-i aduca pe români înapoi în tara si a putut sa le înve (...)

Linkuri

Alte ziare locale

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.