26 de locuri de parcare, la aceeaşi adresă, licitate pe WhatsApp
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

26 de locuri de parcare, la aceeaşi adresă, licitate pe WhatsApp

GALERIE
licitatie locuri parcare
  • licitatie locuri parcare
- +

Primăria a lansat o nouă licitaţie pentru închirierea de locuri în parcări de reşedinţă. Potrivit unui anunţ publicat pe site-ul municipalităţii, sunt disponibile 26 de locuri în parcarea de pe str. Pantelimon Halipa nr. 9. 

Cei interesaţi să participe la procedura de licitaţie, care va avea loc pe 20 mai prin intermediul aplicaţiei electronice WhatsApp, trebuie să facă dovada că locuiesc în unul dintre următoarele blocuri: G2, H6, H7, H8 şi 850. Data limită de înscriere la licitaţie este 18 mai.

Costurile se ridică la 65 de lei, sumă necesară pentru garanţia de participare (50 lei), taxa aferentă caietului de sarcini (10 lei) şi taxa de participare (5 lei). Toate documentele se depun electronic. "În lipsa confirmării primirii documentelor pe adresa de email licitatii.camera12@gmail.com, înscrierea şi participarea la licitaţie nu este validă. Relaţii suplimentare privind condiţiile de participare se pot obţine de la Directia Exploatare Patrimoniu, telefon 0232/264.246 – int.113,114", se arată în anunţul Primăriei. 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Italia sau Finlanda?

Nicolae GRECU

Italia sau Finlanda?

Ce cale se va alege pentru naţionala României în urma Euro2020?

Filmuletul zilei

opinii

Seimeni (XIII). Ucenicia în meşteşugul pescuitului cu undiţa (2)

Eugen MUNTEANU

Seimeni (XIII). Ucenicia în meşteşugul pescuitului cu undiţa (2)

Autorul serialului rememorează în continuare cu emoţie şi descrie amănunţit primele lecţii de pe parcursul iniţierii sale în umila sectă a pescuitorilor cu undiţa de la Dunăre.

Îndemnuri de la Maica Siluana

pr. Constantin STURZU

Îndemnuri de la Maica Siluana

Tot cu gândul la Maica Siluana (1944-2021). Şi la ceea ce ne-a învăţat. Nu atât din cărţi, cât din cele trăite, experiate. Deschid un volum al său care-mi este foarte aproape de inimă: "Uimiri, rostiri, pecetluiri". Cuprinde o sută de "capete de învăţătură", de folos celui ce caută ieşirea din starea de păcat şi intrarea în bucuria lui Dumnezeu. Împărtăşesc cu voi câteva sclipiri din îndemnurile şi încredinţările sale.

Perspectivă inversă

arh. Ionel OANCEA

Perspectivă inversă

O dată cu realizarea primului plan urbanistic general al Iaşului în anii 1996-1998, managerul de atunci al proiectului a propus informatizarea regulamentelor de urbanism aferente zonelor funcţionale şi situaţiei juridice ale terenurilor astfel încât acestea să poată fi extrase automat la întocmirea certificatelor de urbanism. 

pulspulspuls

Ce are firma de lactate a soacrei cu relaţiile de biznis ale lui dom’ premare? Ehe: are, şi încă foarte multe...

Ce are firma de lactate a soacrei cu relaţiile de biznis ale lui dom’ premare? Ehe: are, şi încă foarte multe...

Dacă tot auzim că unii cetitori se plictisesc în casă de la atâta ploaie pe afară, am zic că numai bine pe azi să vă servim la lectură ceva fain, uşurel, fără colesterol şi, evident, cu multă coenzima Q10, ca să meargă şi chircit la birou, dar şi lăfăit în fotoliu. 

Caricatura zilei

Asta zebră!

Editia PDF

Bancul zilei

De acum, la internarea în spital pacientii sunt obligati sa aiba: extinctor, trusa de prim ajutor si lanterna (...)

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.