3 Fapte despre starul de la Stuttgart, Chris Führich: prietena, salariu și credința (P)

miercuri, 19 iunie 2024, 09:47
3 MIN
 3 Fapte despre starul de la Stuttgart, Chris Führich: prietena, salariu și credința (P)

Chris Führich este unul dintre jucătorii care au avut o ascensiune rapidă în sezonul 2023/24 din Bundesliga. Atacantul de la VfB Stuttgart și-a demonstrat abilitățile prin performanțe remarcabile, ajungând astfel să fie convocat la echipa națională a Germaniei.

Dar cine este cu adevărat Chris Führich, cel care cu trei ani în urmă juca încă în a doua ligă germană și care ar putea fi prezent la EURO 2024?

Trei fapte despre Chris Führich: prietena sa, salariul său în noul contract cu Stuttgart și credința sa.

Chris Führich: prietena rămâne privată

Datorită golurilor și asisturilor sale, Führich a ajuns recent tot mai mult în lumina reflectoarelor. Pe lângă performanțele sale de pe teren, și viața sa privată este de interes pentru mulți, așa că se pune întrebarea: cine este prietena lui Chris Führich?

Ca mulți alți oameni celebri, Führich încearcă să-și păstreze viața privată cât mai departe de ochii publicului. Într-un interviu, el a menționat că este într-o relație, dar nu se știu mai multe detalii despre actuala prietenă a lui Chris Führich.

Chiar și aruncând o privire pe profilul său de Instagram, nu aflăm mai multe. Mai degrabă, acolo sunt doar fotografii cu el însuși.

În perioada petrecută la 1. FC Köln, între 2017 și 2019, Führich a apărut la gala “70 de ani 1. FC Köln” alături de prietena sa. Totuși, dacă acea domnișoară este și actuala femeie din viața sa, rămâne secretul său.

Salariul lui Chris Führich: cât câștigă la Șvabi

Chris Führich s-a făcut remarcat în 2. Bundesliga și a ajuns la VfB Stuttgart. Rapidul extremă stângă este sub contract cu șvabii din vara anului 2021 și a devenit rapid un pilon important în ofensiva echipei.

După ce în vara anului 2021 a semnat inițial un contract de patru ani, valabil până în 2025, cu un salariu anual estimat la 850.000 de euro, Führich și-a câștigat prin performanțe puternice o prelungire de contract, care a venit și cu o creștere salarială.

Salariul lui Chris Führich în noul contract cu Stuttgart ar trebui să fie de 1,5 milioane de euro pe an. Noul contract este valabil până în vara anului 2028.

În clasamentul intern al salariilor la VfB Stuttgart, Führich a urcat astfel în treimea superioară. Noul salariu al lui Führich este comparabil cu cel al lui Deniz Undav la VfB.

Totuși, cei doi cei mai bine plătiți jucători, Alexander Nübel și Serhou Guirassy, care câștigă fiecare aproximativ 3,5 milioane de euro pe an, nu sunt depășiți nici de salariul lui Führich și nici de cel al lui Undav.

Credința: Führich se roagă în fiecare zi

Führich s-a dezvoltat în Bundesliga ca unul dintre cei mai periculoși mijlocași din punct de vedere al golurilor. După ce marchează, el arată cu degetele spre cer în semn de mulțumire.

Credința joacă un rol important în viața lui Chris Führich, astfel că el se roagă zilnic.

Într-un interviu, Führich a declarat: „Credința mă însoțește de mai mulți ani și rugăciunea zilnică îmi dă multă putere. Și în fotbal apar situații dificile, așa cum am experimentat la VfB în ultimii doi ani, iar atunci credința mă ajută să merg mai departe.”

Credința lui Chris Führich s-a dezvoltat încă din tinerețe. El a spus că a fost întotdeauna o parte din el.

„În ultimii ani, acest lucru a devenit tot mai intens, pentru că am început să mă ocup mai mult de acest aspect. Am întâlnit oameni și am făcut conexiuni care m-au ajutat să mă aprofundez și mai mult în acest subiect.”

Cât de importantă este credința pentru el arată și un tatuaj pe pieptul său: Führich și-a făcut un mare tatuaj cu o cruce din dragoste pentru Dumnezeu.

Credința îl ajută, de asemenea, să rămână cu picioarele pe pământ și recunoscător. Deși creștin declarat, care se arată modest în public, îi place să se răsfețe în privat.

Astfel, Führich vine uneori la terenul de antrenament al VfB cu iubitul său Porsche. Și acolo credința sa este vizibilă: pe spatele mașinii sport atârnă o mare cruce neagră.

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii