Anunturi de Mica Publicitate
Abonament la editia electronica
Iasi Tv Life
TeleM
TVR Iasi Telejurnal
Abonament la editia tiparita

Advertorial

3 modele de dressinguri în vogă pe care trebuie să le ai în casa ta

GALERIE
Dressing 2
  • Dressing 2
- +

Când îți amenajezi locuința, știi și tu cât e de important să găsești dressingul perfect, care să se potrivească cu toate celelalte piese de mobilier și decorațiuni. Cu cât acesta este mai frumos amenajat și mai bine organizat, cu atât îți va face mai mare plăcere să arunci o privire în garderobă.

La fel de important este și exteriorul, care trebuie ales în funcție de stilul camerei și de dimensiunile sale. Și pentru că opțiunile în materie de dressinguri sunt aproape nelimitate, iată câteva dintre cele mai râvnite modele ale momentului pe care și tu le poți avea la tine acasă!

Dressinguri cu oglinzi, adevărate bijuterii

Ești în căutarea unor dressinguri elegante care să se potrivească perfect cu decorul minimalist și obiectele luxoase din locuința ta? Atunci optează pentru dressinguri cu oglinzi, care să îți lumineze încăperea. Acoperite în întregime sau parțial cu oglinzi în diferite forme, aceste modele sofisticate vor conferi iluzia de profunzime în dimensiune și vor propaga într-un mod cât mai plăcut lumina naturală. Astfel, camera va căpăta un aspect vesel și deschis. Unde mai pui că vei avea ocazia să îți admiri ținutele mai des sau să te privești chiar și când stai în pat? Dressingurile placate cu oglinzi se încadrează cel mai bine în decorurile all white sau black and white, dar pot fi integrate cu succes și în decorurile colorate.


Dressinguri uni, un reper al eleganței

Dacă nu ești adepta unor dressinguri în culori puternice, care să contrasteze cu celelalte obiecte de decor și preferi un model mai odihnitor, în nuanțe calde, alege dressinguri uni, elegante și de bun-gust. Se încadrează perfect în orice stil de design și pot fi întreținute cu ușurință. Unde mai pui că se numără printre cele mai căutate modele de dressinguri din acest sezon? Nuanțele neutre, de maro, bej sau gri taupe au întâietate, deoarece au rolul de a deschide spațiul și de a oferi acel aspect aerisit de care orice dormitor are nevoie. În plus, datorită acestor nuanțe naturale vei reuși să îți organizezi mai bine articolele vestimentare din punct de vedere cromatic. Ține cont că se poartă modelele lucioase, care conferă un plus de eleganță spațiului tău. Optează pentru piesele cu mai multe uși glisante, în funcție de       numărul articolelor vestimentare pe care le ai în garderobă.

Dressinguri cu imprimeuri, un plus de originalitate

Printurile sunt și ele o modalitate inedită de a-ți pune în valoare piesele de mobilier. Dacă îți plac, alege dressinguri cu imprimeuri care te reprezintă și care îți completează perfect decorul. Unde mai pui că cei mici vor fi extrem de încântați de priveliștea pe care o oferă? Imprimeurile vegetale, inspirate din vegetația luxuriantă, sunt favoritele anului 2018 în materie de printuri.

Acum că ești la curent cu toate noutățile în materie de dressinguri moderne pentru locuința ta, intră pe FAVI.ro, unde vei găsi o mulțime de modele potrivite nevoilor tale cu ajutorul cărora să îți creezi decorul pe care l-ai visat întotdeauna!

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Alianţa PSD-PNL, mai puternică decât Putin?

Cosmin PAȘCA

Alianţa PSD-PNL, mai puternică decât Putin?

Să luăm exemplul Iaşului. Peste un an-doi, Marius Ostaficiuc va afirma că filiala AUR a fost „capturată” şi va reveni la PSD, Tudor Ciuhodaru îşi va redescoperi „umanismul” şi se va întoarce la partidul lui Dan Voiculescu (aripa televizată a PSD), iar Ciprian Paraschiv îşi va aminti că a fost cândva liberal. Şi mulţi alţii, totul multiplicat cu 41 la nivel de ţară. Controlează azi PSD-PNL România cu 55%? Să vedeţi peste doi-trei ani când o să râdă de Putin cu alea 87% ale lui.

opinii

Bunici obraznici

Briscan ZARA

Bunici obraznici

Bunicii îşi descoperă în nepoţi un scop în viaţă şi nu-i lasă pe aceştia să înveţe nimic din propriile greşeli. Având mult timp la dispoziţie, ei execută toate treburile, odraslele neavând voie să mişte un deget. Mâncarea li se serveşte la pat, în faţa televizorului, totul este aranjat în farfurie în aşa fel încât plodul să nu facă altceva decât să îşi bage singur în gură. Dacă lenea e prea mare, chiar şi acest mic inconvenient se rezolvă de către mereu atenţii şi mereu săritorii bunici: copilul e hrănit în gură. El nu trebuie să îşi aleagă hainele, să îşi spele vasele din care a mâncat, nu mai vorbesc de gătit. Copiii crescuţi de bunici nu ştiu să facă nimic! Pentru că nu au fost lăsaţi să facă. Li s-a pus totul la nas.

Noi, femeile

Cristina DANILOV

Noi, femeile

O fată nu trebuie să rupă cămașa colegului pentru a scăpa de batjocura lui. O adolescentă are dreptul de a citi pe o bancă în parc, așa cum citeam eu cândva, fără să fie agresată și apoi umilită de autorități doar pentru că este femeie. Se poate? Desigur, egalitatea între sexe e un principiu care se învață și societatea de azi ne cere tuturor să facem efortul de a ieși din stereotipurile în care ne-am format și să participăm deschiși la această lecție a umanității.

Între artă şi credinţă

Nichita DANILOV

Între artă şi credinţă

Se pare că noi nu încercăm să ne împăcăm cu gândul că trăim într-o lume imperfectă şi dorim, cu tot dinadinsul să transformă imperfecţiune în perfecţiune, gândind şi, mai ales, acţionând, cât mai corect politic. Aliniindu-ne, cu alte cuvinte, la noile standarde ale politicilor culturale, care dau naştere la noi aberaţii ideologice, la fel de nocive ca şi cele din perioada comunismului, la ameninţări şi la vărsări de sânge.

pulspulspuls

Câteva observaţii din dronă asupra întâmplărilor nefericite de la Vniversitate

Câteva observaţii din dronă asupra întâmplărilor nefericite de la Vniversitate

Acuma, dacă tot s-a terminat cu agitaţia de la Vniversitatea din Copou, haideţi să facem două-trei observaţiuni mai detaşate, fără presiunea votului, presiune care a tot apăsat şi în afara instituţiei în aceste ultimel zile. 

Caricatura zilei

Putin a mai câștigat un mandat de președinte al Federației Ruse

Vladimir Putin a câstigat alegerile prezidentiale din Rusia cu 87,97 la suta.  

Cumpara editia digitala

Vremea in Iasi

Curs valutar

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Intrebarea zilei

Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, a declarant intr-un interviu dat jurnalistului american Tucker Carlson ca nu va ataca niciun stat NATO. Credeti ca isi va respecta cuvantul dat?

vezi raspunsuri