4 Idei pentru amenajarea teraselor în 2021. Despre pergole retractabile
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi

4 Idei pentru amenajarea teraselor în 2021. Despre pergole retractabile

GALERIE
terasa cu pergola (1)
  • terasa cu pergola (1)
- +

Specialiștii de la Sun Leader le recomandă tuturor antreprenorilor din segmentul HoReCa, instalarea unor pergolele retractabile pentru a profita din plin de spațiile deschis pe tot parcursul anului. Pe lângă utilitate, aceste sisteme pot crea o atmosferă unică și primitoare, lucru care va contribui la câștigarea simpatiei din partea clienților.

Alegerea acestor pergole este o idee bună în contextul zilelor de azi, când se dorește respectarea reglementărilor privind siguranța și sănătatea oamenilor și de a oferi soluții de confort și eleganță în aer liber.

1. Pergole retractabile
Aceste structuri cu acoperișuri retractabile sunt foarte versatile și disponibile acum în oferta Sun Leader. Ele reprezintă soluții dedicate ospitalității și cateringului, mai ales pentru simplul fapt că au un impact estetic de mare efect și pot atrage clienții. Un avantaj foarte mare este și acela că permit acoperirea chiar și a celor mai mari suprafețe de terase. 
Prin combinații ingenioase, cu ajutorul specialiștilor Sun Leader, care au peste 40 de ani experiență în domeniu, se pot obține cele mai potrivite structuri de acoperire, din punct de vedere dimensional, în funcție de nevoile oamenilor de afaceri. 
Pergolele cu acoperișuri retractabile, din membrană PVC, sunt perfecte pentru domeniul HoReCa, comercial, rezidențial sau privat. 

2. Pergole bioclimatice


 
Acestea sunt cele mai populare, deoarece au lamele din aluminiu, care sunt rezistente, robuste și garantează o calitate de acoperire ridicată a suprafețelor. Lamelele se rotesc și permit reglarea umbririi și a ventilației naturale. De asemenea, ele oferă protecție împotriva precipitațiilor și asta este un lucru foarte important, în atragerea clienților, pe tot parcursul anului.  
În prezent, există diferite modele de pergole aluminiu care se caracterizează printr-un design extraordinar, dezvoltat pentru a spori imaginea și funcționalitatea spațiilor exterioare. Ele au un aspect ultra modern și pot fi integrate perfect în orice context arhitectural.  
Prin aceste sisteme se poate regla cantitatea de lumină și ventilația naturală atunci când se dorește, sau chiar se poate crea un spațiu special, dedicat fumătorilor. În timpul verii, pergola protejează de radiațiile ultraviolete mai puternice și poate menține un microclimat ideal sub acoperișul ei. De asemenea, în timpul iernii, ea poate fi accesorizată cu încălzitoare adecvate, pentru a îmbunătăți confortul clienților care servesc masa la terasă, atunci când este foarte frig afară. 

3. Pergole cu închideri de sticlă glisantă


 
Protejată cu elemente transparente, cu închideri de sticlă glisantă, spațiul terasei poate fi închis sau deschis parțial sau complet, în funcție de condițiile meteorologice și de numărul de clienți de la terasă, fără a compromite cea mai bună vedere a spațiului public înconjurător. 
Impactul estetic al pereților din sticlă, transparenți, este senzațional, el va atrage mai mulți clienți cu siguranță, indiferent de perioada din an. 

Închiderea temporară a fronturilor laterale se poate realiza de profesioniștii de la Sun Leader și prin alte tipuri de sisteme, cum ar fi perdele zipscreen, care protejează de soare, praf, vânt și insecte. 

Pergolele pot fi personalizate și cu spoturi integrate de tip LED, care creează o atmosferă și mai specială la terasă, mai ales după-amiaza, după ce a apus soarele. 

4. Pergole pentru amenajarea teraselor pentru evenimente
 
Există și pergole cu structuri independente în oferta Sun Leader, care sunt perfecte pentru realizarea de evenimente diferite: petreceri, nunți, banchete. Acestea sunt modele inovatoare, pot fi realizate prin combinarea a două pergole identice, care sunt alipite printr-o structură de aluminiu.

La terasele de lățime mai mare, se pot instala și mai multe sisteme de pergole, astfel se creează un mediu perfect de distracție și relaxare. Prin aceste proiecte, gradul de impermeabilitate nu este afectat, deci ploile și ninsorile nu reprezintă nicio problemă. 

În acest an, aceste pergole sunt o modalitate perfectă de a crește numărul de locuri la un restaurant și de a impresiona și atrage clienții. 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Vremea păcatelor, era păcătoşilor

Nicolae GRECU

Vremea păcatelor, era păcătoşilor

Eliminarea campionilor României din CCE (Cupa Calicilor Europei) este momentul suprem al umilinţei fotbalului autohton. Să sperăm că mai rău nu se poate.

Filmuletul zilei

opinii

Conservarea textelor vechi între diortosire şi editare ştiinţifică* (III)

Eugen MUNTEANU

Conservarea textelor vechi între diortosire şi editare ştiinţifică* (III)

Argumentaţia autorului în favoarea editării ştiinţifice a textelor vechi se sprijină în acest foileton pe prezentarea unei iniţiative nefericite de a edita Pravila de la Govora (1640), monument important al vechii culturi româneşti.

Despre post

pr. Constantin STURZU

Despre post

Postul nu este doar o perioadă mai specială a anului liturgic, ci şi şansa de a ne reevalua viaţa, pregătind sau operând deja schimbări adecvate voii divine. Postul îmi stârneşte dorul după libertatea cea în Dumnezeu. Postul dă gust vieţii. 

Capitalismul privit şi înţeles ca hiperobiect (I)

Aurelian-Petruș PLOPEANU

Capitalismul privit şi înţeles ca hiperobiect (I)

În articolul de astăzi, voi rezuma o serie de idei, opinii şi conjecturi legate de capitalism formulate de Horia-Roman Patapievici, în cadrul unei excelente conferinţe susţinută la Bursa de Valori Bucureşti acum fix 5 ani.

pulspulspuls

O dramoletă înduioşătoare între un domn bine şi o doamnă directoare

O dramoletă înduioşătoare între un domn bine şi o doamnă directoare

O întâmplare înduioşătoare s-a petrecut în urmă cu câteva săptămâni pe holurile liceului negruzzist, o dramoletă cu nuanţe adolescentine, dar trăită de personagii în toată firea din târgul acesta atât de dulce. 

Caricatura zilei

Crenvurșt nevegetal

Editia PDF

Bancul zilei

- "Pentru o digestie buna beau bere. Daca nu am pofta de mâncare, beau vin alb. Daca am tensiunea scazuta, beau vin ros (...)

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.