400 de seniori în IT se adună în aprilie la Iași pentru DevExperience, conferința internațională absolut normală de IT
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

vineri, 23.04.2021

Eveniment

400 de seniori în IT se adună în aprilie la Iași pentru DevExperience, conferința internațională absolut normală de IT

GALERIE
Anastasiia-Voitova.2bd9963dBianca-Buisman.21d01e38community-events-levi9__ai.65d1a4e1community-events-levi9__cicd.afe508d5community-events-mambu__testing.df4f1202Community-Events-WantsomeCorina-Pip.3ebee083David-Schmitz.7144c60aElisabeth-Hocke.b24c46b7Eva-Lettner.05fea04eVlad-Galu.a853cd50workshop-kubernetes-Adam-Sandor.bd14dc48workshop-react-native-Vladimir-Novick.00f42832workshop-self-sufficient-system-Viktor-Farcic.2558471eworkshop-test-automators-Seretta-Gamba.df34fdbeYegor-Bugayenko.56080dddYury-Petrov.b93444a4
 • Anastasiia-Voitova.2bd9963d
 • Bianca-Buisman.21d01e38
 • community-events-levi9__ai.65d1a4e1
 • community-events-levi9__cicd.afe508d5
 • community-events-mambu__testing.df4f1202
 • Community-Events-Wantsome
 • Corina-Pip.3ebee083
 • David-Schmitz.7144c60a
 • Elisabeth-Hocke.b24c46b7
 • Eva-Lettner.05fea04e
 • Vlad-Galu.a853cd50
 • workshop-kubernetes-Adam-Sandor.bd14dc48
 • workshop-react-native-Vladimir-Novick.00f42832
 • workshop-self-sufficient-system-Viktor-Farcic.2558471e
 • workshop-test-automators-Seretta-Gamba.df34fdbe
 • Yegor-Bugayenko.56080ddd
 • Yury-Petrov.b93444a4
- +

În perioada 21-24 aprilie 2018, It`s Wise organizează la Iași cea de-a treia ediție a evenimentului DevExperience, conferința internațională absolut normală de IT și singura conferință pentru seniorii în IT din Iași.

Anul acesta, conceptul ediției planează în jurul lui Elon Musk și a primei mașini în spațiu, ca un omagiu adus lucrurilor pozitive care pot fi făcute pentru omenire cu ajutorul tehnologiei. De aici și întrebarea pe care organizatorii o adresează participanților: „Want to go for a ride sometime in April? On Earth, obviously!
 
O altă noutate a ediției este tehnologia Digital Signage, o experiență multimedia modernă adusă de XSIGN și menită să îmbunătățească experiența participanților la eveniment, prin componente ca Live event agenda, Social wall, Event gamification, Partners wall, Live Q&A, Event registration sau Quick survey. Astfel, participanții vor avea mereu la îndemână informații utile și vor putea participa activ în cadrul evenimentului, prin discuții în social media, folosind platforma Q&A sau sistemul de survey. 
 
DevExperience 2018 înseamnă patru zile pline cu evenimente de IT la Iași:
 
23 aprilie: Conferința – punctul central al evenimentului. Bilete aici.
 
21 aprilie: Community Events alături de companiile partenere, la Hotel Hilton by Hampton – workshopuri Hands on Experience, locuri limitate, acces liber pe bază de înscriere online:
 
- AI Workshop: Using Neural Networks for predictions in .Net powered by Levi9;
- CI/CD Workshop: Build. Deploy. Pray. Test powered by Levi9;
- Performance testing: Charting the unknown powered by Mambu;
- REST Api testing using RestAssured powered by Wantsome.
 
22 și 24 aprilie: Workshopuri de o zi - Cei care se înscriu la oricare workshop au prânzul inclus și, automat, acces liber la conferința de luni. Workshopuri DevExperience:
 
- Build WhatsApp mobile app in a day with React Native – cu Vladimir Novick; 
- Building A Self-Sufficient System (advanced) – cu Viktor Farcic;
- Getting started with Kubernetes – cu Ádám Sándor;
- Driving Lessons for Test Automators – Seretta Gamba.
 
Conferința de pe 23 aprilie va avea loc la Hotel Internațional din Iași, se va desfășura în intervalul orar 09:00 – 18:00 și se va încheia cu nelipsita Geek Party. Evenimentul va aduna peste 400 de participanți și peste 20 de speakeri internaționali cu o mare experiență în IT și cu funcții importante în cele mai active companii de IT din lume. Printre speakerii conferinței, se numără și trei vorbitori de limba română cu povești una și una: Bianca Buisman, care a absolvit Liceul de Informatică la Iași, iar acum lucrează în Zurich, la Google; Corina Pip, Senior Test Automation Consultant în Cluj-Napoca și speaker la cele mai importante conferințe internaționale de IT din lume; Vlad Galu, plecat la fel ca Bianca Buisman din zona Moldovei și ajuns acum să lucreze ca Vice President Engineering la o importantă companie din Londra.
 

Conferința va începe cu două prezentări susținute de Yegor Bugayenko (CEO @Zerocracy & Autor The Elegant Objects) și Vlad Galu (VP Engineering @Globalsign), apoi participanții se vor împărți în cele 5 săli ale conferinței, în funcție de interesul fiecăruia:
 
- QA: Viktor Slavchev (Senior QA & Testing Trainer & Blogger), Corina Pip (Senior Test Automation Consultant), Elisabeth Hocke (Agile tester, Change agent, Team glue), Seretta Gamba (Test Automation Consultant / Test Manager)
 
- DevOps: Viktor Farcic (Senior Consultant @ CloudBees), Yury Petrov (Site Reliability Engineer @ Google), Ádám Sándor (Senior Engineer @ Container Solutions), Christos Matskas (Senior Azure Developer PFE @ Microsoft)
 
- FrontEnd: Eva Lettner (Google Developer Expert, Front End @ trigo GmbH), Marcel Cutts (Cyberpunk enthusiast, Founder @ Asgard.tech), Sebastian Golasch (Software Developer @ Deutsche Telekom), Vladimir Novick (Software Architect, Consultant, Worldwide Speaker)
 
- Future Tech: Sven Sauleau (OSS Enthusiast, Member @ BabelJS), Anastasiia Voitova (Security enthusiast & Product Engineer @ Cossack Labs), Bianca Buisman (Software Engineer @ Google), Mark West (Department Manager Data Science @ Bouvet)
 
- Architecture: Nicolas Frankel (Software Architect, Author of Integration Testing from the Trenches), Patroklos Papapetrou (Software Engineer @ Elastic), David Schimtz (Principal Architect @ Senacor Technologies), Yegor Bugayenko (CEO @Zerocracy & Autor The Elegant Objects).
 
 
 „Ne dorim ca acest eveniment să crească și să devină mai bun în fiecare an. Ne dorim să oferim comunității locale evenimente de calitate și experiențe profesionale creative. Vrem ca industria internațională de IT să știe că Iași este orașul din România unde seniorii din IT din lumea întreagă se întâlnesc în fiecare primăvară să schimbe informații și modele de bune practici sub umbrela DevExperience. Acest lucru poate deveni posibil cu sprijinul fiecărui partener și participant care s-a alăturat și care se va mai alătura de acum evenimentului. Ne bucurăm că avem deja sprijinul multor companii importante de IT, a mass-mediei locale, a bloggerilor de tech și a firmelor locale care au dorit să contribuie la acest eveniment de amploare pentru Iași”, declară Iuliana Anton și Liviu Costea, organizatorii DevExperience.
 

Parteneri DevExperience 2018:

Diamond: Mambu, Levi9, Yonder, E.ON Software Development, Tivo

Gold: Camline, Centric, Basware

Silver: Mind, Trustteam, BearingPoint

Supporter: Codefy

Learning partner: Wantsome

Digital partner: XSIGN

Charged with strategy from: EMCN

Multimedia partner: WINK

Driving partner: Casa Auto Iași

Floral & Creative Design Partner: Emoții florale

Media partners: Ziarul de Iași, iasifun.ro, Apollonia TV, Iași TV Life, InSociety, ÎnOraș.ro, Radio HIT, Tele M, TVR Iași, Viva FM

Official bloggers: anamariaghiban.ro, biancaionel.com/blog, pressonsecurity.com

Mai multe informații actualizate permanent găsiți pe site-ul oficial DevExperience – www.devexperience.ro – precum și pe conturile oficiale din social media:
 
Persoane de contact:
 
Iuliana Anton – 0758-077-920
 
Liviu Costea – 0744-678-472
 
E-mail oficial: devexperiencero@gmail.com  
 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Primăria nu are proiecte de anvergură, consilierii se încaieră pe margine

Florin NICULA

Primăria nu are proiecte de anvergură, consilierii se încaieră pe margine

Aceleaşi idei au fost rostogolite de la un buget la altul de Mihai Chirica, doar că acum nu a mai fost consensul de altădată.

Filmuletul zilei

opinii

New York şi Bucureşti în oglinzi paralele

Alexandru CĂLINESCU

New York şi Bucureşti în oglinzi paralele

Scrisă alert, fructificând o documentaţie impresionantă (studiul a avut o primă ediţie apărută în 2016 la editura americană Common Ground), exploatând inteligent o ipoteză de lucru ce se dovedeşte fertilă, cartea Marianei Neţ ne oferă o lectură pasionantă. Este, fără dublii, unul dintre evenimentele editoriale ale acestui an.

Vuia (III)

Neculai SEGHEDIN

Vuia (III)

Biograful oficial al lui Traian Vuia a fost inginerul George Lipovan (1905-1972). Acesta a studiat la Şcoala Politehnică din Timişoara, Universitatea din Paris, şcoala de jurnalişti din Paris şi la şcoala militară aeronautică din Bucureşti. În 1925, Lipovan pleacă la Paris, unde îl întâlneşte pe Vuia, de care îl va lega o puternică relaţie de prietenie, dovadă fiind îndelungata corespondenţă dintre cei doi. Lui Lipovan îi datorăm seria de cărţi dedicate lui Vuia, bazate pe mărturiile inventatorului şi pe propriile sale cercetări documentare.

Competiţia mare

Nicolae CREŢU

Competiţia mare

Viaţa însăşi este, desigur, şi competiţie: dar înţelegând prin asta, din perspectiva valorilor omului (care îl disting de animalitate), nu malthusiana sfâşiere de homo hominilupus, ci un spirit al emulaţiei meritocrate definit prin fair play. Metaforism sportiv, da: fără „dopaj”, nici blaturi sau „arbitri” părtinitori, corupţi, fără trucaje şi măsluiri. 

pulspulspuls

Oare va ajunge scaunul de la ales la 100 de mii de coco au ba?

Oare va ajunge scaunul de la ales la 100 de mii de coco au ba?

O boare de semne de îngrijorare cică ar fi trecut zilele asteape deasupra viilor politice româneşti şi ieşene, stimaţi telespectatori, după ce pe piaţă ar fi apărut datele singurului sondaj politic credibil de la alegeri încoace. Iar acolo curioşii au putut vedea, cu oarecare surprindere, evident, că AUR a trecut sesizabil peste USR. 

Caricatura zilei

Urare

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

  Intrebarea zilei

  Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.