Advertorial

5 ani de ERA Shopping Park sărbătoriți cu peste 1.000 premii în doar 2 zile

vineri, 20 septembrie 2013, 01:50
2 MIN
          Cu ocazia împlinirii a 5 ani, ERA Shopping Park are bucuria de a organiza pentru clienții săi promoția cu cele mai multe premii acordate în doar 2 zile, pe loc, fără tragere la sorți.
          Astfel, sâmbătă, 21 și duminică, 22 septembrie, pentru cumpărături de minim 100 RON din oricare magazin al său, clienții vor putea extrage un talon răzuibil prin care vor afla pe loc dacă au câștigat unul dintre cele peste 1.000 premii: bonuri valorice Carrefour, vouchere și alte sute de produse.
         Clienții se vor putea înscrie, în aceleași condiții, și la tombola în cadrul căreia vor putea câștiga la finalul weekend-ului: mobilier de la Mobexpert, electronice si electrocasnice.
         
         De asemenea, Decathlon va derula “Sâmbăta reducerilor” cu peste 500 produse la prețuri speciale.
         Tot în acest weekend, ERA Shopping Park va deschide pentru clienții săi obișnuitul târg de antichități și va pregăti pentru copii jocuri cu animatori și pictarea unei mașini la dimensiuni reale în zona de atrium.

        În același timp, ca un semn de prețuire pentru oaspeții săi, ERA Shopping Park va împărți clienților cea mai mare plăcintă din oraș care va avea peste 5m lungime și 55 kg împreună cu un pahar de vin aniversar. Prin aceste evenimente, ERA Shopping Park dorește să mulțumească tuturor ieșenilor care îi trec pragul de 5 ani, asigurându-i că le va sta în continuare la dispoziție cu aceeași amabilitate ca întotdeauna. 

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii