anunturi
grandchef
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

miercuri, 05.10.2022

Advertorial

5 factori esențiali în alegerea unui abonament de web hosting

GALERIE
imagine web
 • imagine web
- +

Un procent important din solicitările adresate unui furnizor de web hosting se referă la alegerea abonamentului de web hosting potrivit. Pentru un furnizor profesionist de gazduire web  este foarte important să se asigure că oferă clienților săi servicii corelate cu nevoile websiturilor lor.

In același timp, pentru un potențial client este important să ințeleagă principalele tipuri de web hosting si să se asigure că alege o companie de web hosting capabilă să suporte necesitățile afacerii sale, care să ii asigure buna funcționare a website-ului.
Mai jos vă prezentăm cinci factori pe care vă recomandăm să ii luați în considerare în alegerea pachetului de hosting web optim.

#1 Tipul de hosting

Pe piață sunt disponibile foarte multe tipuri de pachete de hosting. Pentru alegerea celui potrivit este important să stabiliți pentru ce tip de website intenționați să il utilizați: un blog ? un website de prezentare ? un magazin online ? Estimați evoluția traficului in cel puțin primele 3 luni; cu cât websitul este mai complex și traficul mai ridicat, cu atât veți avea nevoie de resurse mai mari și un abonament corelat cu resursele necesare.

#2 Prețul

Prețul este un factor esențial in alegerea unui abonament de gazduire web de calitate insă nu trebuie să fie unicul criteriu sau cel mai important. Alegerea unui serviciu ieftin in detrimentul calității poate avea repercusiuni mai tarziu in asigurarea funcționării websitului dvs. (sau a emailului). In general, pachetelor ieftine le lipsesc caracteristici necesare sau utile - ex. LiteSpeed Web Server, backup; de multe ori echipamentele hardware sunt din generații vechi / depășite.

#3 Experiența companiei de hosting și aria de expertiză

Fiecare website are specificul său și nevoi ce pot fi diferite de ale altor websituri. La fel cum nu toate pachetele de gazduire web sunt la fel, nici furnizorii de servicii de gazduire web nu au aceleași competențe si nu oferă aceleași tipuri de servicii de gazduire; unii provideri sunt specializați pe servicii cu prețuri reduse (ex. shared hosting) in timp ce alții sunt specializați pe soluții complexe (ex. servere dedicate, cloud, etc.).

Pentru a vă decide asupra pachetului de gazduire web potrivit, stabiliți care sunt nevoile websitului dvs. și contactați o companie de web hosting cu experiență (ex. HostX.ro) pentru a afla care este serviciul de gazduire potrivit websitului dvs.

#4 Ce include un abonament de web hosting ?

Odata ce ați stabilit care sunt cerințele tehnice, analizați ce includ abonamentele de gazduire web. Stabiliți ce oferă fiecare în plus față de concurență - ex. tool-uri SEO, certificate SSL gratuite - în multe cazuri puteți reduce costurile, îmbunătăți performanțele sau obține o mai bune indexare in motoarele de cautare doar prin alegerea unui abonament mai "cuprinzător".

In procesul de selecție tineți cont și de elemente precum:

•    Locația centrului de date

•    Este serviciul de backup a datelor inclus ?

•    Se oferă bonus pentru migrarea de la un alt provider de gazduire ?

•    Se oferă reduceri la plata in avans a serviciului ?

#5 Scalabilitatea serviciului de hosting

Incercați sa analizați evoluția websitului dvs. pentru cel puțin următoarele 3 luni. Luați in considerare vârfurile de trafic și stabiliți care sunt opțiunile în astfel de situații: providerul dvs. de web hosting vă poate oferi soluții de gazduire cu resurse mai mari - ex. servere virtuale sau servere dedicate ? Tineți cont că migrarea de la un provider la altul necesită timp și resurse și evitați companiile care nu vă pot susține afacerea pe măsura ce crește.
Daca websitul dvs. este construit pe un Content Management System (CMS) popular precum WordPress alegeți un serviciu de gazduire specializata WordPress care să vă ofere performanțe și resurse ridicate. Verificați si facilitățile privind securitatea websitului oferite de furnizorul de gazduire și chiar posibilitatea de a obține asistență tehnică specializată pentru probleme ce țin nu doar de platforma de gazduire dar și de intreținerea sau dezvoltarea websitului.

Garanțiile oferite de HostX.ro (inlocuirea rapidă a componentelor hardware defecte, uptime host server si retea 99,9%, asistența 24x7) fac din serviciile de gazduire oferite de HostX.ro soluția perfectă pentru multe tipuri de aplicații.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

O reformă care nu se va face (II)

Cătălin ONOFREI

O reformă care nu se va face (II)

Poveste cu doi înecaţi.

opinii

Mahalaua digitală

Florin CÎNTIC

Mahalaua digitală

Deşi nu prea îmi pierd timpul cu comentariile sterile de pe social media, nu încetez să mă minunez de ticăloşia, prostia delirantă şi reaua credinţă care parazitează până la sufocare opiniile articulate, chiar dacă uneori provocatoare din bula mea, ale lui Dan Alexe, Sorin Ioniţă sau Mădălin Hodor. Când scriam acest text, în urmă cu foarte mulţi ani, credeam că se va atenua în timp cotcodăceala otrăvită a smintiţilor care intervin obraznic şi contondent pe internet. După cum vedem azi, maladia s-a agravat.

A plecat ministrul. Ce ne facem?

Ioan Alexandru TOFAN

A plecat ministrul. Ce ne facem?

Aşadar, o lege scurtă şi clară (150 de pagini sau chiar 120 este deja prea mult), generală şi fără elanuri civilizatoare, împreună cu o responsabilitate mare acordată celor care predau şi învaţă. Nu ştiu dacă este soluţia potrivită. Dar măcar ne putem gândi la ea, ca alternativă la începuturile care nu se mai termină ale reformelor din educaţie şi la legile care vor să fie săpate în piatră cu mina de la pix.

Despre copilărie (I)

Radu PĂRPĂUȚĂ

Despre copilărie (I)

Copilăria mea a coincis cu primii ani ai deschiderii „domniei” lui Ceauşescu, când se instaurase o efervescenţă în societatea românească. M-am gândit să povestesc despre perioada aceea, fiindcă este bine să nu uităm învăţămintele de atunci. 

pulspulspuls

Amantele dezvoltatorilor imobiliari din târg. Scurt ghid erotic pentru developeri

Amantele dezvoltatorilor imobiliari din târg. Scurt ghid erotic pentru developeri

Astăzi vom trece în revistă câte ceva din comportamentul hormonal de vârsta aproape septuagenară a unor dezvoltatori imobiliari din târgul nostru, stimaţi telespectatori. 

Caricatura zilei

Tractorul

Editia PDF

Bancul zilei

Un sofer de TIR opreste la un popas, comanda un sandwich, o cafea si o placinta. Intra trei motociclisti rai, unul îi man&ac (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.