5 factori esențiali în alegerea unui abonament de web hosting
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

vineri, 05.03.2021

Advertorial

5 factori esențiali în alegerea unui abonament de web hosting

GALERIE
imagine web
  • imagine web
- +

Un procent important din solicitările adresate unui furnizor de web hosting se referă la alegerea abonamentului de web hosting potrivit. Pentru un furnizor profesionist de gazduire web  este foarte important să se asigure că oferă clienților săi servicii corelate cu nevoile websiturilor lor.

In același timp, pentru un potențial client este important să ințeleagă principalele tipuri de web hosting si să se asigure că alege o companie de web hosting capabilă să suporte necesitățile afacerii sale, care să ii asigure buna funcționare a website-ului.
Mai jos vă prezentăm cinci factori pe care vă recomandăm să ii luați în considerare în alegerea pachetului de hosting web optim.

#1 Tipul de hosting

Pe piață sunt disponibile foarte multe tipuri de pachete de hosting. Pentru alegerea celui potrivit este important să stabiliți pentru ce tip de website intenționați să il utilizați: un blog ? un website de prezentare ? un magazin online ? Estimați evoluția traficului in cel puțin primele 3 luni; cu cât websitul este mai complex și traficul mai ridicat, cu atât veți avea nevoie de resurse mai mari și un abonament corelat cu resursele necesare.

#2 Prețul

Prețul este un factor esențial in alegerea unui abonament de gazduire web de calitate insă nu trebuie să fie unicul criteriu sau cel mai important. Alegerea unui serviciu ieftin in detrimentul calității poate avea repercusiuni mai tarziu in asigurarea funcționării websitului dvs. (sau a emailului). In general, pachetelor ieftine le lipsesc caracteristici necesare sau utile - ex. LiteSpeed Web Server, backup; de multe ori echipamentele hardware sunt din generații vechi / depășite.

#3 Experiența companiei de hosting și aria de expertiză

Fiecare website are specificul său și nevoi ce pot fi diferite de ale altor websituri. La fel cum nu toate pachetele de gazduire web sunt la fel, nici furnizorii de servicii de gazduire web nu au aceleași competențe si nu oferă aceleași tipuri de servicii de gazduire; unii provideri sunt specializați pe servicii cu prețuri reduse (ex. shared hosting) in timp ce alții sunt specializați pe soluții complexe (ex. servere dedicate, cloud, etc.).

Pentru a vă decide asupra pachetului de gazduire web potrivit, stabiliți care sunt nevoile websitului dvs. și contactați o companie de web hosting cu experiență (ex. HostX.ro) pentru a afla care este serviciul de gazduire potrivit websitului dvs.

#4 Ce include un abonament de web hosting ?

Odata ce ați stabilit care sunt cerințele tehnice, analizați ce includ abonamentele de gazduire web. Stabiliți ce oferă fiecare în plus față de concurență - ex. tool-uri SEO, certificate SSL gratuite - în multe cazuri puteți reduce costurile, îmbunătăți performanțele sau obține o mai bune indexare in motoarele de cautare doar prin alegerea unui abonament mai "cuprinzător".

In procesul de selecție tineți cont și de elemente precum:

•    Locația centrului de date

•    Este serviciul de backup a datelor inclus ?

•    Se oferă bonus pentru migrarea de la un alt provider de gazduire ?

•    Se oferă reduceri la plata in avans a serviciului ?

#5 Scalabilitatea serviciului de hosting

Incercați sa analizați evoluția websitului dvs. pentru cel puțin următoarele 3 luni. Luați in considerare vârfurile de trafic și stabiliți care sunt opțiunile în astfel de situații: providerul dvs. de web hosting vă poate oferi soluții de gazduire cu resurse mai mari - ex. servere virtuale sau servere dedicate ? Tineți cont că migrarea de la un provider la altul necesită timp și resurse și evitați companiile care nu vă pot susține afacerea pe măsura ce crește.
Daca websitul dvs. este construit pe un Content Management System (CMS) popular precum WordPress alegeți un serviciu de gazduire specializata WordPress care să vă ofere performanțe și resurse ridicate. Verificați si facilitățile privind securitatea websitului oferite de furnizorul de gazduire și chiar posibilitatea de a obține asistență tehnică specializată pentru probleme ce țin nu doar de platforma de gazduire dar și de intreținerea sau dezvoltarea websitului.

Garanțiile oferite de HostX.ro (inlocuirea rapidă a componentelor hardware defecte, uptime host server si retea 99,9%, asistența 24x7) fac din serviciile de gazduire oferite de HostX.ro soluția perfectă pentru multe tipuri de aplicații.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

„Ajutorul” rusesc

Radu POPESCU

„Ajutorul” rusesc

Mai întâi se discreditează orice ajutor venit din partea României şi a Uniunii Europene, chiar dacă este vorba despre un vaccin omologat în Uniunea Europeană şi care este administrat gratuit populaţiei, pentru ca, ulterior, problema apărută să fie „rezolvată” prin importul a 1.000.000 de doze Sputnik din Rusia, vaccin care apoi va fi administrat, doar contra cost şi printr-o reţea comercială privilegiată, tuturor celor care vor să nu se îmbolnăvească de COVID.

Filmuletul zilei

Franta a construit în insula Reunion o autostrada-viaduct de 12,5 km (care a costat 1,7 miliarde euro), ce serpuieste prin O (...)

opinii

De la un martie la altul

Alexandru CĂLINESCU

De la un martie la altul

După un an la capătul căruia am văzut că, graţie inteligenţei umane, răul îşi are totuşi leac, e cazul să dăm prioritate lucidităţii, să ne dezbărăm de spaimele iraţionale şi să reîncepem, treptat, să trăim. Normal.

Nevoia de o nouă clădire simbol pentru Iaşi

George PLEȘU

Nevoia de o nouă clădire simbol pentru Iaşi

E timpul ca generaţia noastră să ofere o actualizare a identităţii oraşului prin construirea unei noi clădiri care să devină un reper (landmark) pentru comunitate, un punct de atracţie pentru vizitatori şi o ancoră pe harta regiunii, un atu în competiţia cu alte oraşe de talie similară din această zonă a Europei.

Odiseea, „la feminin”?

Nicolae CREŢU

Odiseea, „la feminin”?

Un titlu de carte, în librărie: Odiseea povestită de Penelopa, Circe, Calypso şi celelalte (Ed. Trei, 2020), de Marilu Oliva, trad. Beatrice Baciu. La ce să te aştepţi oare? Feminism, revendicativ, cu „retuşuri”, fie mai blânde, fie brutale, aduse epopeei homerice? Sau, şi mai rău, vreo tentativă de „rescriere” cu efect de intruziune „naratorială”, voit sau nu, „justiţiar” desfigurator? 

pulspulspuls

De ce-o fi dat bani Peni Hill patronului de la feisbuc? Şi cam cât?

De ce-o fi dat bani Peni Hill patronului de la feisbuc? Şi cam cât?

Ehehe, cred că nu se poate să nu ştiţi vorba aia a românului, stimaţi telespectatori: găgăuţă, dacă nu-i fudul, parcă nu e găgăuţă destul. Taare dreptate mai are şi românul ăsta necunoscut câteodată, zău aşa... 

Caricatura zilei

Dosar clasat

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.