Anunturi de Mica Publicitate
Abonament la editia electronica
Iasi Tv Life
TeleM
TVR Iasi Telejurnal
Abonament la editia tiparita

Advertorial

5 greseli pe care le fac adesea clientii cumparatori. Vezi care sunt si cum sa le eviti

GALERIE
5 greseli pe care
  • 5 greseli pe care
- +

Achizitionarea unei locuinte de vanzare in Sibiu este cu siguranta un mare pas pentru orice persoana. Indiferent daca este prima locuinta sau ai mai fost deja in postura de cumparator, sunt 5 greseli fecvente pe care le fac adesea clientii nostri.

Vezi aici care sunt si cum le poti evita.

1. “Cand stii ce vrei, toate drumurile merg acolo

Desigur ca este o decizie importanta si trebuie cantarita cu atentie, dar unii oameni chiar nu stiu ce isi doresc. Nu de putine ori au existat astfel de situatii dificile in relationarea agentului imobiliar cu clientul care vine cu dorinta de a achizitiona un apartament de vanzare in Sibiu, dar este foarte indecis.

Asesea clientii nu stiu exact ce isi doresc, nu se pot hotari la o zona, nu isi cunosc prioritatile si nici nu stiu ce compromis ar putea face, daca e nevoie. De aceea, consideram ca este mult mai simplu si mai eficient ca un prim pas in acest demers sa fie setarea unei proprietati tinta, deoarece “atunci cand stii unde mergi, toate drumurile duc acolo”.

2. “Sa ne intindem doar cat de lunga ne e plapuma…”

… deoarece emotiile nu trebuie lasate sa guverneze portofelul.

Aceasta situatie este una pe care o intalnim des pe piata de imobiliare Sibiu. Indiferent daca e vorba de achizitionarea unui apartament sau a unei  case de vanzare.

in Sibiu, clientii trebuie sa se hotarasca ce cauta si sa stabileasca un buget confortabil pentru achizitionare.

Sigur ca sunt mai multe preturi pentru un apartament similar sau sunt apartamente similare ale caror preturi difera foarte mult, dar nu despre asta este vorba aici. Vorbim despre acei clienti care isi pierd o luna cautand un apartament cu 3 camere decomandate in zona centrala, il gasesc, le place foarte mult, dar in momentul semnarii realizeaza ca acesta depaseste cu mult ceea ce ei isi permit.

3. “Nu mai sunt constructiile cum erau odata…”

Ca agentie imobiliara in Sibiu, avem clienti care ne spun adesea ca nu se mai construieste ca pe vremuri, ca se ridica prea repede blocurile, sigur nu e calitate.

Agentii nostri imobiliari demonteaza acest mit si le explica clientilor ca sunt constructii care sunt realmente de calitate, ca tehnica a avansat, materialele sunt mai calitative ca odinioara, iar un bun management al timpului le permite constructorilor sa termine mai repede.

4. Nu gandesc achizitia pe termen lung

In procesul de cumparare al unei locuinte, clientii trebuie sa stie ca ei cumpara o locuinta acum, dar de fapt achizitia trebuie gandita ca o investitie buna pe termen lung. Astfel, pe langa numarul de camere si pret, trebuie luate in calcul mai multe aspecte: zona, ansamblul din care face parte apartamentul, punctele de interes aflate in proximitate. Toate sunt lucruri care pot creste pretul unui apartament de vanzare in timp.

5. Vorba lunga, saracia omului

Dupa ce ati trecut cu brio toate cele 4 etape mentionate mai sus cu siguranta veti gasi ceea ce cautati. Ramane apoi un singur aspect important: TIMPUL. Obisnuim sa le spunem adesea clientilor nostril ca “locuinta pe care ai vazut-o astazi si la care vrei sa te gandesti pana maine poate fi aceeasi pe care a vazut-o o familie ieri si se va hotari lea ea astazi.”

Piata imobiliara este dinamica, cererile sunt numeroase, astfel ca daca veti pierde prea mult timp luand o decizie, s-ar putea ca altcineva sa o ia inainte.

De ce sa treceti prin aceste greseli, cand ele pot fi evitate? Alegeti cu atentie un agent imobiliar care o sa va ajute si o sa va indrume sa luati o decizie corecta.

Vezi aici oferta complete de apartamente sau case de vanzare.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Moştenirea toxică ce o vor lăsa rectorii ajunşi la al treilea sau al patrulea mandat

Dan CONSTANTIN

Moştenirea toxică ce o vor lăsa rectorii ajunşi la al treilea sau al patrulea mandat

Dacă distinsul profesor „X” sau remarcabilul „Z” au putut să treacă peste lege, eu de ce nu aş putea?

opinii

Roboţi

Codrin Liviu CUȚITARU

Roboţi

Robotul a trecut, treptat, de la „plimbarea” convulsivă pe coridoarele Universităţii, la alergarea „profesionistă”. Se arăta capabil să sară şi peste obstacole, plăcerea sa supremă fiind „să evite” deliberat, în viteză, femeile de serviciu îngenuncheate pe ciment şi prinse în efortul răzuirii gumelor de mestecat aruncate iresponsabil. Îngrijitoarele se speriau îngrozitor şi ţipau injurios după Robogică (foarte des îl numeau „pocitania dracului”!).

Despre discursul regionalist din Moldova (II)

George ŢURCĂNAŞU

Despre discursul regionalist din Moldova (II)

Delestaţi de centru şi captivi între statalismul teritoriului post-sovietic de la est de Prut şi desconsiderarea de la nivelul Bucureştiului, moldovenii din România aleg soluţia cea mai simplă: ştergerea sau renunţarea la identitate. Exemplele sunt multiple şi deseori invocate în scrieri mai vechi, de la divergenţele teritoriale bucovineană (în plin nucleu statal al Moldovei), vrânceană şi gălăţeană, la tendinţele actuale ale tinerilor de a migra pentru studii spre centrele universitare externe Moldovei, deseori mai prost cotate decât Iaşul în sistemul universitar. În aceste condiţii, să nu înţelegi necesitatea unor mişcări care militează pentru scoaterea Moldovei din izolarea impusă de către centru e cam prea mult!

Spărgătoarea de coduri

Bogdan ILIESCU

Spărgătoarea de coduri

Viaţa unui copil de acum 40 de ani (şi aproape sigur şi înainte) era absolut fascinantă pentru că era înmuiată din plin în toată istoria omenirii şi în tot ce avea mai valoros, adunat până atunci, în cărţi. Da, lucrurile alea cu un aer prozaic, mărturia perpetuă a unei invenţii seculare, care, prin natura lor de a păstra scris orice gând pe care i-l încredinţai, obligau la multă atenţie, şi mare responsabilitate şi scriitorul, şi cititorul.

pulspulspuls

Calcule matematice: am putea avea o premieră la locale la Iaşi de ne va durea mintea

Calcule matematice: am putea avea o premieră la locale la Iaşi de ne va durea mintea

Dacă tot v-am servit ieri aicea niscai aritmetică electorală de Bahlui, haideţi să continuăm şi azi cu olecuţă de analiză matematică plus geometrie diferenţială tot pe tema asta incitantă! Nu de alta, dar acuşi încep iar simulările de alegeri, şi măcar să fim pregătiţi.

Caricatura zilei

La reciclat pet-uri și doze

Când Sistemul Garantie Colectare te pune pe gânduri

Cumpara editia digitala

Vremea in Iasi

Curs valutar

Parteneri

Intrebarea zilei

Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, a declarant intr-un interviu dat jurnalistului american Tucker Carlson ca nu va ataca niciun stat NATO. Credeti ca isi va respecta cuvantul dat?

vezi raspunsuri