anunturi
grandchef
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

Eveniment

5 motive pentru a participa la deschiderea sediului UTILBEN din județul Iași, un centru inovativ de service și de vânzări de utilaje și atașamente (P)

GALERIE
02050607
  • 02
  • 05
  • 06
  • 07
- +

Compania românească UTILBEN, unul dintre liderii industriei naționale de utilaje agricole și de construcții, își deschide sediu în județul Iași, pentru a fi mai aproape de clienții din Moldova și pentru a contribui activ la dezvoltarea mediului antreprenorial din zonă.

Inaugurarea are loc joi, 7 iulie, de la ora 14:00, iar clienții, colaboratorii, partenerii și furnizorii UTILBEN sunt invitații de seamă ai acestui eveniment. Adresa este strada Transagropolis, numărul 4, în localitatea Lețcani din județul Iași, iar accesul se face în mod gratuit, pe bază de invitație.

Veți avea ocazia să vizitați, în premieră, noul atelier de service pentru utilaje agricole și de construcții, centrul de vânzări de piese și atașamente și o zonă expozițională exterioară, care se întinde pe 2.500 de metri pătrați. Gama de produse prezentate include buldoexcavatoare, miniexcavatoare, motostivuitoare, nacele, tractoare, precum și atașamente.

Antreprenori, constructori, fermieri și pasionați ai utilajelor sunt invitați să descopere cele mai noi echipamente în domeniu, menite să le dezvolte afacerea. Participanții la inaugurarea sediului UTILBEN din Iași vor avea ocazia să cunoască potențiali parteneri din domeniul lor de activitate, să beneficieze de consultanță de specialitate din partea experților UTILBEN și să testeze utilajele expuse.

Sediul UTILBEN din Iași este al treilea deschis de compania românească în decurs de mai puțin de un an, după cele din județul Cluj și București. Este un indicator clar ar evoluției rapide și dezvoltării sustenabile. Compania UTILBEN a fost fondată în anul 2006, de către soții Ruben și Oana Marian, și are peste 100 de angajați. Oferta de utilaje și atașamente agricole și de construcții cuprinde peste 30.000 de produse, regăsite pe site-ul www.utilben.ro.

Vă așteptăm la noul sediu UTILBEN în data de 07.07.2021, de la ora 14:00!


Acces: Gratuit, pe bază de invitație
Înscriere eveniment: utilben.ro/iasi
Program eveniment: 14:00 - 17:00
Adresa: Strada Transagropolis, numărul 4, localitatea Lețcani, județul Iași
PR eveniment și persoană de contact: Cătălin Vlăsceanu, specialist marketing UTILBEN, telefon 0723 12 10 11, email catalin.vlasceanu@utilben.ro

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.