Anunturi de Mica Publicitate
Abonament la editia electronica
Iasi Tv Life
TeleM
TVR Iasi Telejurnal
Abonament la editia tiparita

vineri, 29.03.2024

5 sfaturi pentru a avea succes la poker (P)

GALERIE
5sfaturisuccespoker
  • 5sfaturisuccespoker
- +

Te lupți să obții un profit decent la mesele de poker în mod constant? Rezultatele tale sunt cel mai bine descrise ca „undeva în jurul pragului de rentabilitate”?

În primul rând, nu-ți face griji pentru că nu ești singur. La fel sunt descrise și rezultatele majorității jucătorilor de poker.

Dar cu toate astea, câteva mici ajustări ale strategiei de poker îți pot transforma performanțele de joc de la mediocre la uimitoare - de la pragul de rentabilitate, la câștiguri cu adevărat satisfăcătoare.

În acest articol, îți vom oferi cinci sfaturi extrem de eficiente, care te vor ajuta să-ți duci strategia de poker la următorul nivel:

 

  • Fii perseverent și disciplinat

 

În dezvoltarea fiecărui jucător de poker există doi numitori comuni: perseverența și disciplina. Primul este mai mult decât esențial, deoarece doar prin a fi constant te vei putea perfecționa pe toate nivelurile: citirea jocului, studierea adversarilor, probabilitățile de joc, reguli poker... toate aceste skill-uri se dezvoltă în mintea jucătorului și se învață simultan cu jocul.

Acest tip de abilități pot fi obținute doar prin ore multe de practică. A deveni un jucător profesionist de poker poate fi foarte complicat dacă nu ești constant și te lași descurajat de fiecare dată când jocul nu se petrece conform așteptărilor tale. Cheia este să nu renunți pentru a putea dezvolta și îmbunătății tacticile și strategiile tale în continuare.

În ceea ce privește disciplina, este vital să nu pierzi controlul imediat ce se percepe o ușoară îmbunătățire a tehnicii. Mulți jucători din întreaga lume și-au văzut așteptările de a deveni mari jucători de poker ruinate din cauza lipsei lor de autocontrol, pariind sume mari doar pentru a se vedea apoi căzând pradă falimentului.

Disciplina este, de asemenea, necesară pentru a putea împărți fondurile de care dispui și pentru a știi să folosești doar o parte din ele în timpului jocului de poker. 

 

  • Vizionează turnee și campionate de poker  televizate

 

În orice disciplină, vizualizarea ajută la consolidarea conceptelor și transformă studiul unei activități într-o activitate mai plăcută și mai productivă. Același lucru este valabil și în poker: turneele televizate sunt o sursă valoroasă de cunoștințe pentru jucătorii care doresc să-și îmbunătățească jocul, deoarece au ocazia să privească din exterior și astfel, este mult mai ușor de înțeles dinamica pokerului profesionist.

Fiecare piesă, mișcare și probabilitate este studiată în direct și explicată de comentatori, oferind informații de neprețuit spectatorilor. Acest lucru se întâmplă deoarece campionatele de poker caută să mărească audiența, făcând conținutul mai accesibil, ceea ce îi ajută și pe jucătorii de poker mai puțin experimentați să înțeleagă aspecte pe care nu le-au putut înțelege până acum.

Ca și în cazul oricărui alt sport, consecvența în vizionarea și urmărirea jocurilor difuzate ajută la înțelegerea mai bună a modului în care funcționează jocul. Multe dintre aceste programe includ o previzualizare în care poți vedea conținuturi de mare interes și unde sunt reproduse rapoarte dedicate unui tip de joc sau unui aspect specific al jocurilor de poker, ajutând la extinderea fundalului cultural din jurul acestor campionate și la învățarea de noi aspecte legate la poker.

Este mai mult decât recomandat să devii fan al acestor transmisiuni, nu doar pentru a vedea în direct cum se joacă un joc de poker cu jucători profesioniști, și pentru a înțelege toate variabilele care sunt gestionate simultan. 

 

  • O retragere la timp reprezintă o victorie

 

Fiecare jucător profesionist a fost în rolul de începător și fiecare începător a trebuit să se confrunte cu înfrângere la un moment dat în cariera sa. De fapt, mai devreme sau mai târziu se va întâmpla ca un jucător să fi interpretat greșit dinamica mesei și să realizeze, înainte ca jocul să se termine, că va pierde.

În aceste cazuri, nu este nimic greșit în a presupune devreme că nu ai jucat bine și că asta te va costa o anumită sumă de bani. În plus, cu cât acest lucru se face mai repede, cu atât mai bine. Acest lucru va permite jucătorului să ia o decizie din timp pentru a evita daune și mai mari, facilitând retragerea acestuia și păstrând o parte din fondurile sale pentru jocurile viitoare.

Ori de câte ori înfrângerea este practic asigurată sau riscurile care trebuie asumate sunt prea mari, retragerea devreme este cea mai înțeleaptă opțiune. 

 

  • Începe jocul de poker cu mize mici

 

Toți marii jucători de poker au fost nevoiți să treacă prin începuturi mai mult sau mai puțin complicate și toți au avut un depozit limitat la început, ceea ce i-a forțat să joace foarte precaut. A juca cu prudență este cel mai bun lucru pe care îl poate face orice începător, deoarece va fi la cheremul celorlalți jucători, iar cei mai experimentați vor putea percepe cine este jucătorul mai slab.

Deoarece niciun novice nu va putea să-și ascundă lipsa de experiență în primele jocuri pe care le joacă, este esențial ca pariurile făcute la început să fie mici pentru a limita pierderile.

Va fi extrem de greu pentru un jucător fără experiență să facă o mișcare suficient de bună cu primele pariuri pentru a deveni campionul jocului. Trucul este să nu faci pariuri exorbitante știind că va fi imposibil să învingi adversarii de la masă, așa că este esențial ca pierderile să nu depășească micile câștiguri care pot fi obținute pe parcursul jocului.

 

  • Specializează-te în limbajului corpului

 

Acesta este aspectul cel mai puțin legat de jocul de poker în sine, dar care poate aduce cele mai multe beneficii la masa de joc. Analizarea comportamentului adversarilor este unul dintre bazele pokerului, dar este imposibil să o faci corect dacă nu ai experiența și cunoștințele necesare pentru a detecta acele gesturi care dezvăluie o anumită intenție sau fapt.

Deși mulți jucători profesioniști aleg să-și acopere fața cu batiste, eșarfe, ochelari de soare și șepci, cei mai buni jucători evită toate aceste completări datorită experienței enorme pe care o au în analizarea celorlalți jucători.

A face acest lucru în timp ce încerci să ascunzi și să nu dai indicii adversarului este foarte complicat și poate reprezenta diferența între câștigarea unei mâini sau pierderea unui pariu mare. 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Cine profită de madam Şoşoacă

Pavel LUCESCU

Cine profită de madam Şoşoacă

Campania care urmează la Iaşi nu trebuie să devină un circ de tip Şoşoacă, decât dacă vrem să ne batem joc de viitorul acestui oraş. Nu vreau să spun că madam SOS România ar trebui ignorată, ci că n-ar fi rău dacă am încerca să înţelegem mai mult ce are în cap când vine vorba de viitorul oraşului şi mai puţin ce vrea ea să ne vândă, adică scandal.

opinii

Distrugerea statuilor

Alexandru CĂLINESCU

Distrugerea statuilor

Frenezia negatoare woke e urmarea obscurantismului, a fanatismului şi a inculturii. Ideologii woke au cale liberă în mass-media, au pătruns în universităţi şi în şcoli. Acţiunile lor n-au nimic comun cu adevărul istoric. Ei pretind că fac dreptate celor ai căror strămoşi au fost umiliţi şi exploataţi, în realitate manipulează istoria şi adâncesc fracturile sociale.

De ce este atât de aspru Postul Mare?

pr. Constantin STURZU

De ce este atât de aspru Postul Mare?

Faţă de celelalte posturi de peste an, Postul Mare (care precede Sfintele Paşti) este considerat unul aspru, atât din punct de vedere alimentar, cât şi din alte puncte de vedere. De ce este – sau ni se pare a fi – Postul Mare atât de aspru? De ce, în genere, ne este atât de greu să postim? Din mulţimea de posibile răspunsuri, să reflectăm azi la trei dintre ele.

Roboţi

Codrin Liviu CUȚITARU

Roboţi

Robotul a trecut, treptat, de la „plimbarea” convulsivă pe coridoarele Universităţii, la alergarea „profesionistă”. Se arăta capabil să sară şi peste obstacole, plăcerea sa supremă fiind „să evite” deliberat, în viteză, femeile de serviciu îngenuncheate pe ciment şi prinse în efortul răzuirii gumelor de mestecat aruncate iresponsabil. Îngrijitoarele se speriau îngrozitor şi ţipau injurios după Robogică (foarte des îl numeau „pocitania dracului”!).

pulspulspuls

Un mare mister la liberalii ieşeni: cine va primi de la Bucale pâinea şi cuţitul listelor din toamnă?

Un mare mister la liberalii ieşeni: cine va primi de la Bucale pâinea şi cuţitul listelor din toamnă?

Un mare mister tace şi face pe piaţa politichiei locale în această perioadă, stimaţi electori: cine va face listele de candidaturi de la parlamentarele din toamnă la liberalii ieşeni? 

Caricatura zilei

La reciclat pet-uri și doze

Când Sistemul Garantie Colectare te pune pe gânduri

Cumpara editia digitala

Vremea in Iasi

Curs valutar

Parteneri

Intrebarea zilei

Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, a declarant intr-un interviu dat jurnalistului american Tucker Carlson ca nu va ataca niciun stat NATO. Credeti ca isi va respecta cuvantul dat?

vezi raspunsuri