anunturi
grandchef
mineralia
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

COMUNICAT DE PRESA

500 de locuri de muncă, într-o clădire de birouri, în ansamblul Palas

GALERIE
Cladire noua de birouri
 • Cladire noua de birouri
- +

Compania IULIUS continuă dezvoltarea polului de business regional consolidat în ansamblul Palas printr-o nouă investiţie. Recent, compania a demarat lucrările de construcţie a unei noi clădiri de birouri clasa A, care va facilita crearea a peste 500 de locuri de muncă.

Imobilul, care va fi situat în proximitatea food court-ului ansamblului Palas şi a clădirii United Business Center 2, va avea şase etaje şi o suprafaţă de 5.100 mp închiriabili.

Pentru a asigura securitatea şi siguranţa deplină a circulaţiei auto şi pietonale în vecinătatea şantierului, pe durata lucrărilor de edificare a clădirii de birouri sunt implementate restricţii de trafic pe strada Sf. Constantin şi Elena. Acestea au fost avizate de Biroul Rutier al Poliţiei Municipiului Iaşi şi de Primăria Municipiului Iaşi. Astfel, banda de circulaţie din proximitatea ansamblului Palas a fost restricţionată, permiţând, astfel, desfăşurarea în siguranţă a lucrărilor de construcţie, precum şi a aprovizionării restaurantelor din food court şi a hipermarketului, menţinând, în acelaşi timp, relaţiile de bună vecinătate cu proprietăţile din zonă.

Compania IULIUS va investi aproximativ 11 milioane de euro în moderna clădire de birouri, iar termenul de finalizare este estimat pentru jumătatea anului viitor.

Cei 500 de angajaţi care vor lucra aici vor beneficia de dotări şi tehnologii ultramoderne, de multă lumină naturală, de terase exterioare circulabile amenajate în trepte, cu panoramă spre parcul Palas şi Palatul Culturii, de acces direct în zona de food court, precum şi de întreaga gamă de servicii din ansamblul mixt Palas.

Odată cu finalizarea noii clădiri, suprafaţa de birouri din ansamblul Palas va ajunge la 75.100 mp închiriabili, în care vor lucra 8.000 de persoane, la peste 50 de companii multinaţionale, din domeniile IT, Outsourcing, financiar-bancar etc.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Un vis de vară după Bacalaureat

Ioan Alexandru TOFAN

Un vis de vară după Bacalaureat

Nimeni nu s-a gândit, probabil, că elevul nu se stresează decât atunci când se întâlneşte cu absurdul unui sistem de învăţământ centrat pe el şi nu când i se cere să fie creativ, să gândească şi să ia în piept marile probleme ale culturii.

opinii

O lume a celorlalţi

Codrin Liviu CUȚITARU

O lume a celorlalţi

Personajele lui Ondaatje stau, prin urmare, sub semnul „dublei critici”, adică, în limbajul postcolonial, sub semnul „dublei identităţi”. De aici rezultă tipologii maleabile, dar şi, paradoxal, neconcesive.

Cinşpe regiuni de inspiraţie sovietică… (III)

George ŢURCĂNAŞU

Cinşpe regiuni de inspiraţie sovietică… (III)

În orice societate, sistemul administrativ este conceput în scopul eficientizării gestiunii resurselor umane şi naturale ale unui teritoriu. E necesar ca acest sistem să fie flexibil şi să articuleze într-o manieră echilibrată şi funcţională necesităţile fiecărui nivel de organizare (local, judeţean, regional etc.), conform principiului subsidiarităţii.

Conu’ Leonida faţă cu o lume a ielelor

Bogdan ILIESCU

Conu’ Leonida faţă cu o lume a ielelor

„My advice to other disabled people would be, concentrate on things your disability doesn't prevent you doing well, and don't regret the things it interferes with. Don't be disabled in spirit as well as physically.” (Sfatul meu pentru alte persoane cu dizabilităţi ar fi să vă concentraţi asupra lucrurilor pe care dizabilitatea dvs. nu vă împiedică să le faceţi bine şi să nu regretaţi lucrurile cu care interferează. Nu fiţi dezabilitaţi spiritual, aşa cum sunteti fizic.) Stephen Hawking

pulspulspuls

Întâlnire secretă a aurarului Georgică cu baza de la Iaşi, în toiul nopţii: se caută oameni noi

Întâlnire secretă a aurarului Georgică cu baza de la Iaşi, în toiul nopţii: se caută oameni noi

Rămaşi orfani la capitolul vizibilitate după ce mamaia Omida Şoşo a fost dată afară din partid şi, implicit, şi din filiala de Iaşi, în care a fost aleasă senatoare, cică ieşenii din acest partid au o mare problemă în ultima vreme: nu prea există în spaţiul public. 

Caricatura zilei

Rusia și-a amintit de Alaska

Editia PDF

Bancul zilei

Doctorul, panicat de o spargere de teava, suna repede instalatorul: -Hai, te rog, urgent, toata pivnita e inundata din cauza un (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.