Anunturi de Mica Publicitate
Abonament la editia electronica
Iasi Tv Life
TeleM
TVR Iasi Telejurnal
Abonament la editia tiparita

vineri, 29.03.2024

Eveniment

6 solutii de reducere a costurilor intr-o singura zi

GALERIE
imagine 1 advertorial
  • imagine 1 advertorial
- +

Compania Quartz Matrix organizeaza in parteneriat cu Bitdefender si Microsoft evenimentul “6 solutii de reducere a costurilor intr-o singura zi. Vino la atelierele de cloud Norsit!” la Hotel Unirea Iasi, Sala Cuza, in data de 6 noiembrie 2015, incepand cu ora 9.30.

Vino la Atelierele de cloud Norsit pentru a explora noi posibilitati si oportunitati pentru automatizarea proceselor din compania sau institutia ta.

Atelierele cloud Norsit ofera celor interesati sansa de a testa, evalua si interactiona cu specialistii in solutii cloud ai Quartz Matrix si ai partenerilor nostri: Bitdefender si Microsoft. Am creat un mediu interactiv, axat pe demonstratii si exemple clare legate de modul in care aplicatiile cloud oferite de Quartz Matrix aduc valoare oricarei organizatii: reduceri de costuri, eficientizarea activitatii, cresterea mobilitatii si reducerea timpului de raspuns.

Vino sa descoperi 6 metode de reducere a costurilor intr-o singura zi ca sa nu mai intampini probleme cu managementul documentelor, inventarierea mijloacelor fixe, securitatea serverelor de e-mail, securitatea datelor si accesul la aplicatiile de productivitate. In acelasi timp, obtii mai mult cheltuind mai putin prin implementarea de aplicatii software personalizate sau extinderea unor aplicatii existente pe baza cerintelor tale.

6 motive sa participi

•    Ai ocazia sa testezi 6 solutii pentru reducerea costurilor din organizatia ta. Esti fata in fata cu specialisti in domeniu, interactionezi cu furnizori de servicii si solutii cloud si descoperi tehnologii de ultima generatie pentru organizatia ta.
•    Intri in contact cu profesionisti, gasesti rezolvari la problemele din compania sau institutia in care lucrezi si te inspiri din implementarile de succes prezentate. Vei primi sfaturi de la experti cu privire la modalitatile in care iti poti accelera viitorul afacerii tale prin folosirea aplicatiilor in cloud.
•    Gasesti noi cai de dezvoltare a proceselor si operatiunilor pe care le intreprinzi si determini cea mai potrivita oferta in cloud pentru tine. Atelierele specifice te vor ghida prin 6 tipuri de solutii.
•    Descoperi cat de importante sunt informatiile din organizatia ta si cat de simplu le poti proteja.
•    Afli cum iti poti crea un birou functional 365 zile/an.
•    Beneficiezi de promotii valabile exclusiv in cadrul acestui eveniment.

Agenda evenimentului

9.30 – 10.00 – Inscriere & coffee break
10.00 – 10.15 – Ce valoare aduce Norsit organizatiei tale?  Mihai Haldan – Project manager Datacenter Norsit, Quartz Matrix
10.15 – 10.30 – Noutati si tendinte despre securitatea informationala! Liviu Arsene - Security Specialist, Bitdefender
10.30 – 10.45 – Tehnologie pentru IT sau pentru organizatie? Marius Danescu – Partner Account Manager, Microsoft
10.45 – 11.45 – ATELIERE CLOUD – Testeaza, interactioneaza, aplica!

•    Cum poti fi eficient in managementul documentelor - Trainer: Bogdan Balanica – Inginer software, Quartz Matrix
•    Inventar la zi pentru produse si mijloace fixe cu eforturi minime - Trainer: Lucian Maftei – Large Account Manager, Quartz Matrix
•    Infrastructura ca serviciu vs. investitiile in hardware  – Mihai Haldan – Project manager Datacenter Norsit, Quartz Matrix
•    Software dezvoltat la cerere – Bogdan Teodorescu – Director departament Cercetare & Dezvoltare, Quartz Matrix
•    Securitatea datelor tale si a serverelor de e-mail – Trainer: George Tintea - Security Engineer, Bitdefender
•    Biroul functional 365 zile/an cu Office 365 – Trainer: Marius Danescu – Partner Account Manager, Microsoft
11.45 – 12.00 – Coffee break
12.00 – 13.30 - Continuare ATELIERE CLOUD – Testeaza, interactioneaza, aplica!
13.30 – Networking & buffet

Adresabilitate

Sunt invitati la eveniment toti profesionistii din companii si institutii ale zonelor Iasi, Bacau, Suceava, Neamt, Botosani si Vaslui:
•    Directori generali
•    Directori IT
•    Directori economici / financiari
•    Directori achizitii,
care isi doresc sa:
•    eficientizeze activitatile din organizatie prin cresterea productivitatii,
•    obtina scaderea costurilor cu investitiile in infrastructura hardware si software,
•    pastreze datele si informatiile organizatiei in siguranta.

Vrei sa participi la atelierele de cloud Norsit? Inscrie-te pe site-ul evenimentului sau la: tel. 0736302322, 0232217248, e-mail: events@quartzmatrix.ro. Participarea este gratuita.


 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Cine profită de madam Şoşoacă

Pavel LUCESCU

Cine profită de madam Şoşoacă

Campania care urmează la Iaşi nu trebuie să devină un circ de tip Şoşoacă, decât dacă vrem să ne batem joc de viitorul acestui oraş. Nu vreau să spun că madam SOS România ar trebui ignorată, ci că n-ar fi rău dacă am încerca să înţelegem mai mult ce are în cap când vine vorba de viitorul oraşului şi mai puţin ce vrea ea să ne vândă, adică scandal.

opinii

Distrugerea statuilor

Alexandru CĂLINESCU

Distrugerea statuilor

Frenezia negatoare woke e urmarea obscurantismului, a fanatismului şi a inculturii. Ideologii woke au cale liberă în mass-media, au pătruns în universităţi şi în şcoli. Acţiunile lor n-au nimic comun cu adevărul istoric. Ei pretind că fac dreptate celor ai căror strămoşi au fost umiliţi şi exploataţi, în realitate manipulează istoria şi adâncesc fracturile sociale.

De ce este atât de aspru Postul Mare?

pr. Constantin STURZU

De ce este atât de aspru Postul Mare?

Faţă de celelalte posturi de peste an, Postul Mare (care precede Sfintele Paşti) este considerat unul aspru, atât din punct de vedere alimentar, cât şi din alte puncte de vedere. De ce este – sau ni se pare a fi – Postul Mare atât de aspru? De ce, în genere, ne este atât de greu să postim? Din mulţimea de posibile răspunsuri, să reflectăm azi la trei dintre ele.

Roboţi

Codrin Liviu CUȚITARU

Roboţi

Robotul a trecut, treptat, de la „plimbarea” convulsivă pe coridoarele Universităţii, la alergarea „profesionistă”. Se arăta capabil să sară şi peste obstacole, plăcerea sa supremă fiind „să evite” deliberat, în viteză, femeile de serviciu îngenuncheate pe ciment şi prinse în efortul răzuirii gumelor de mestecat aruncate iresponsabil. Îngrijitoarele se speriau îngrozitor şi ţipau injurios după Robogică (foarte des îl numeau „pocitania dracului”!).

pulspulspuls

Un mare mister la liberalii ieşeni: cine va primi de la Bucale pâinea şi cuţitul listelor din toamnă?

Un mare mister la liberalii ieşeni: cine va primi de la Bucale pâinea şi cuţitul listelor din toamnă?

Un mare mister tace şi face pe piaţa politichiei locale în această perioadă, stimaţi electori: cine va face listele de candidaturi de la parlamentarele din toamnă la liberalii ieşeni? 

Caricatura zilei

La reciclat pet-uri și doze

Când Sistemul Garantie Colectare te pune pe gânduri

Cumpara editia digitala

Vremea in Iasi

Curs valutar

Parteneri

Intrebarea zilei

Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, a declarant intr-un interviu dat jurnalistului american Tucker Carlson ca nu va ataca niciun stat NATO. Credeti ca isi va respecta cuvantul dat?

vezi raspunsuri