8 Martie, Because She’s Perfect
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

vineri, 23.04.2021

Eveniment

8 Martie, Because She’s Perfect

GALERIE
8martie_Little_Texas
  • 8martie_Little_Texas
- +

De 8 Martie,ora 19:00,însala Glen Rose Ballroom, Little Texas celebrează femeia ș iesența acesteia printr-o petrecere cu experiențe emoționante, unite sub conceptul “Because she’s perfect”.  Ne-au inspirat multitudinea de finițiilor atribuite femeii, emoțiile pe care ele reușesc să le transmită și frumusețea lor.

Elegantă, dar pragmatică, sensibilă dar puternică, visătoare dar atentă la detalii, în căutare de siguranță dar dornică de independență, iubitoare și capricioasă în același timp. Complexă și greu de înțeles uneori, rolul ei este unul cu o puternică semnificație pentru fiecre etapă a vieții. Mamă, soră, iubită, sau soție, fiecare femeie deține propria sa perfecțiune și toate ar trebui să aibă parte de experiențe uimitoare în această zi specială de 8 Martie.

Noi vă ajutăm să le surprindeți cu o petrecere în cadrul căreia ele vorjuca rolul principal. O petrecere florală, cu dans, moment artistic șidetalii delicate pe care le vor observa cu siguranță. Și de care se vor bucura, pentru că vom avea grijă sa facem din această seară una dedicată perfecțiunii femeii. Sub toate formele pe care aceasta le poate îmbrăca.

De ritmul serii va aveagrijă DJ Marius Voicescu, iar entertainment-ul va fi completat de către trupa de dans Quasar.

Meniu
WELCOME
Spumant, DomeniilePanciu, Riserva

STARTER
Bloom salad
Mix de salată, microflori, microplanteșipiept de rațămarinat cu ghimbirșiportocală.

MAIN DISH
Sweet Passion Infusion
Coquelet slow cooked servitalături de tagliatelle de casăși legume brunoiseînsosdulcepicant.
Wine Pairing: Serve, Terra Romana, rose, sec

DESSERT
Spring Chocolate Symphony
Mousse de ciocolată, servitalături de dulceață de zmeură.
Wine Pairing: CramaAverești, Traminer, alb, demidulce

BAR
Apăplată/minerală 500 ml
Espresso/Ceai

Rezervări la telefon: 0741.740.740
 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Primăria nu are proiecte de anvergură, consilierii se încaieră pe margine

Florin NICULA

Primăria nu are proiecte de anvergură, consilierii se încaieră pe margine

Aceleaşi idei au fost rostogolite de la un buget la altul de Mihai Chirica, doar că acum nu a mai fost consensul de altădată.

Filmuletul zilei

opinii

New York şi Bucureşti în oglinzi paralele

Alexandru CĂLINESCU

New York şi Bucureşti în oglinzi paralele

Scrisă alert, fructificând o documentaţie impresionantă (studiul a avut o primă ediţie apărută în 2016 la editura americană Common Ground), exploatând inteligent o ipoteză de lucru ce se dovedeşte fertilă, cartea Marianei Neţ ne oferă o lectură pasionantă. Este, fără dublii, unul dintre evenimentele editoriale ale acestui an.

Vuia (III)

Neculai SEGHEDIN

Vuia (III)

Biograful oficial al lui Traian Vuia a fost inginerul George Lipovan (1905-1972). Acesta a studiat la Şcoala Politehnică din Timişoara, Universitatea din Paris, şcoala de jurnalişti din Paris şi la şcoala militară aeronautică din Bucureşti. În 1925, Lipovan pleacă la Paris, unde îl întâlneşte pe Vuia, de care îl va lega o puternică relaţie de prietenie, dovadă fiind îndelungata corespondenţă dintre cei doi. Lui Lipovan îi datorăm seria de cărţi dedicate lui Vuia, bazate pe mărturiile inventatorului şi pe propriile sale cercetări documentare.

Competiţia mare

Nicolae CREŢU

Competiţia mare

Viaţa însăşi este, desigur, şi competiţie: dar înţelegând prin asta, din perspectiva valorilor omului (care îl disting de animalitate), nu malthusiana sfâşiere de homo hominilupus, ci un spirit al emulaţiei meritocrate definit prin fair play. Metaforism sportiv, da: fără „dopaj”, nici blaturi sau „arbitri” părtinitori, corupţi, fără trucaje şi măsluiri. 

pulspulspuls

Oare va ajunge scaunul de la ales la 100 de mii de coco au ba?

Oare va ajunge scaunul de la ales la 100 de mii de coco au ba?

O boare de semne de îngrijorare cică ar fi trecut zilele asteape deasupra viilor politice româneşti şi ieşene, stimaţi telespectatori, după ce pe piaţă ar fi apărut datele singurului sondaj politic credibil de la alegeri încoace. Iar acolo curioşii au putut vedea, cu oarecare surprindere, evident, că AUR a trecut sesizabil peste USR. 

Caricatura zilei

A avea sau a nu avea amendamente

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.