8 Martie, Because She’s Perfect
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

miercuri, 20.01.2021

Eveniment

8 Martie, Because She’s Perfect

GALERIE
8martie_Little_Texas
  • 8martie_Little_Texas
- +

De 8 Martie,ora 19:00,însala Glen Rose Ballroom, Little Texas celebrează femeia ș iesența acesteia printr-o petrecere cu experiențe emoționante, unite sub conceptul “Because she’s perfect”.  Ne-au inspirat multitudinea de finițiilor atribuite femeii, emoțiile pe care ele reușesc să le transmită și frumusețea lor.

Elegantă, dar pragmatică, sensibilă dar puternică, visătoare dar atentă la detalii, în căutare de siguranță dar dornică de independență, iubitoare și capricioasă în același timp. Complexă și greu de înțeles uneori, rolul ei este unul cu o puternică semnificație pentru fiecre etapă a vieții. Mamă, soră, iubită, sau soție, fiecare femeie deține propria sa perfecțiune și toate ar trebui să aibă parte de experiențe uimitoare în această zi specială de 8 Martie.

Noi vă ajutăm să le surprindeți cu o petrecere în cadrul căreia ele vorjuca rolul principal. O petrecere florală, cu dans, moment artistic șidetalii delicate pe care le vor observa cu siguranță. Și de care se vor bucura, pentru că vom avea grijă sa facem din această seară una dedicată perfecțiunii femeii. Sub toate formele pe care aceasta le poate îmbrăca.

De ritmul serii va aveagrijă DJ Marius Voicescu, iar entertainment-ul va fi completat de către trupa de dans Quasar.

Meniu
WELCOME
Spumant, DomeniilePanciu, Riserva

STARTER
Bloom salad
Mix de salată, microflori, microplanteșipiept de rațămarinat cu ghimbirșiportocală.

MAIN DISH
Sweet Passion Infusion
Coquelet slow cooked servitalături de tagliatelle de casăși legume brunoiseînsosdulcepicant.
Wine Pairing: Serve, Terra Romana, rose, sec

DESSERT
Spring Chocolate Symphony
Mousse de ciocolată, servitalături de dulceață de zmeură.
Wine Pairing: CramaAverești, Traminer, alb, demidulce

BAR
Apăplată/minerală 500 ml
Espresso/Ceai

Rezervări la telefon: 0741.740.740
 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Acord controversat, moment controversat

Lucian DÎRDALA

Acord controversat, moment controversat

Am avut parte de o dovadă elocventă a modului în care guvernul de la Berlin exercită leadership-ul politic în Uniunea Europeană: atent să inspire acţiunea Comisiei, priceput să creeze coaliţii de sprijin largi, capabil să ofere justificări pragmatice şi, mai ales, mereu atent să nu perturbe liniştea unui cadru instituţional comunitar atât de favorabil pentru companiile germane capabile de expansiune.

Filmuletul zilei

opinii

Un măscărici toxic

Florin CÎNTIC

Un măscărici toxic

Una dintre marile probleme ale Evului Media în care trăim o reprezintă idolii de carton. De regulă caraghioşi, dar, câteodată, toxici. Donald Trump va rămâne neîndoielnic în istorie, însă nu cum ar fi dorit.

Politrucii vechi și politicienii noi

Radu PĂRPĂUȚĂ

Politrucii vechi și politicienii noi

(reflecţii în urma unei audienţe)

„Când te ascult, mi se deschide inima” (II)

Alex VASILIU

„Când te ascult, mi se deschide inima” (II)

Anii frumoşi, mulţi, încărcaţi pentru Viorica Cortez de succese pe cele mai prestigioase scene ale lumii, ar putea fi ilustraţi numai prin reproducerea, chiar fragmentară, a listelor cu teatrele, partenerii, dirijorii cu care a realizat spectacole şi concerte, ale revistelor şi ziarelor ce au adăpostit cronici laudative. Lectura documentelor impresionează. Fotografiile înfăţişând-o în roluri diferite, alături de stele ale scenei lirice, stârnesc admiraţia.

pulspulspuls

Nervozitate mare pe samsarii de la cumătrie. Cu ce îi mai abureşte Peni?

Nervozitate mare pe samsarii de la cumătrie. Cu ce îi mai abureşte Peni?

Tergiversările în desemnarea celui de-al doilea vice, dar şi întârzierile în găsirea unei majorităţi care să-i sprijine viziunile edilitare şi nu numai, auzim că ar fi creat mare nervozitate în ultima perioadă în rândul şmenarilor imobiliari care, fiecare după posibilităţi ori interes, au pus umărul sau teşchereaua la dispoziţie pentru realegerea premarelui lor. 

Caricatura zilei

Febra

Editia PDF

Bancul zilei

In Antarctica s-a inregistrat cea mai scazuta temperatura de pe glob: -93,2 grade ...prin urmare va propunem sa ne reami (...)

Parteneri

Alte ziare locale

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.