Anunturi de Mica Publicitate
Abonament la editia electronica
Iasi Tv Life
TeleM
TVR Iasi Telejurnal
Abonament la editia tiparita

8 secrete pentru slabit din toate colturile lumii

GALERIE
diete, slabit
  • diete, slabit
- +

Cum sa slabesti sanatos? Daca intrebarea asta te macina in ultima vreme afla ca nu esti singurul/a. Multi dintre cei care au acumulat kilograme in plus pentru ca nu s-au abtinut de la mancare, ajung la un moment dat intr-un punct in care isi pun intrebarea si cauta un raspuns cat mai bun la intrebarea cum sa slabesti. Dupa ce observa ca hainele preferate nu-i mai incap atunci isi spun ca este de ajuns si incep sa fie interesati de ce ar putea face pentru a scapa de surplusul de greutate. Intrebarea pe care si-o pun este ce dieta ar trebui sa adopte pentru a ajunge la greutatea visata. Iata o colectie de diete din diferite tari ale lumii, ca raspund la intrebarea cum sa slabesti. O poti adopta pe cea care crezi ca ti se potriveste, potrivit sfaturilor nutritionistilor de la Reader’s Digest’s.

 Cum sa slabesti ca in Marea Britanie

Daca intri intr-un McDonald’s din Londra vei fi uimit de faptul ca fata/baiatul din spatele tejghelei nu te va intreba daca vrei un meniu mare. S-a renunntat la aceasta varianta dupa ce au observat ca nu reprezinta decat 0,1% din vanzari. Britanicii prefera portiile mai mici, poate si din cauza faptului Anglia a avut mult de suferit in cel de-al doilea razboi mondial cand s-au obisnuit sa rationalizeze mult mancarea.

 Cum sa slabesti ca in Brazilia

Carnavalul din Rio nu este singurul obicei prietenos cu corpul. Brazilienii nu se ingrasa intrucat consuma acest fel de mancare traditional la aproape fiecare masa. Iar un studiu realizat de catre jurnalul Obesity Research a scos la iveala ca o dieta bazata pe orez si fasole scade riscul de obezitate. Acest lucru se explica prin faptul ca cele doua produse au un continut redus in grasimi, insa sunt bogate in fibre ceea ce stabilizeaza nivelul de zahar din sange. Acest lucru inseamna ca o dieta bogata in orez si fasole este egala cu un corp pregatit pentru plaja.

 Consuma musli precum elvetienii

Musli este facut din fructe, nuci, alune, ovaz – produse care si-a castigat o reputatie buna din punctul de vedere al sanatatii si a controlului greutatii. Musli a fost dezvoltat de un specialist elvetian cu mai bine de 100 de ani in urma pentru ca pacientii din spitale sa se bucure de un mic dejun sanatos si de o masa de seara usoara. Fibrele din musli incetinesc digestia ceea ce inseamna ca te vei simti satul o perioada mai lunga de timp. Atentie totusi la continutul de zahar: acesta poate varia intre 2 si 14g per portie.

 Slabeste precum rusii

Casele rusesti din provincie, unde 51% dintre oraseni isi petrec vacantele si weekend-urile de vara au toate cate o gradina. Aici rusii cultiva propriile legume si fructe si consuma ceea ce ei insisi cresc. In acest fel dieta lor este plina de nutrienti. Si nu exista prea multe produse crescute in gradina care sa te ingrase.

Citeste mai departe pe sfatulparintilor.ro

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Moştenirea toxică ce o vor lăsa rectorii ajunşi la al treilea sau al patrulea mandat

Dan CONSTANTIN

Moştenirea toxică ce o vor lăsa rectorii ajunşi la al treilea sau al patrulea mandat

Dacă distinsul profesor „X” sau remarcabilul „Z” au putut să treacă peste lege, eu de ce nu aş putea?

opinii

Roboţi

Codrin Liviu CUȚITARU

Roboţi

Robotul a trecut, treptat, de la „plimbarea” convulsivă pe coridoarele Universităţii, la alergarea „profesionistă”. Se arăta capabil să sară şi peste obstacole, plăcerea sa supremă fiind „să evite” deliberat, în viteză, femeile de serviciu îngenuncheate pe ciment şi prinse în efortul răzuirii gumelor de mestecat aruncate iresponsabil. Îngrijitoarele se speriau îngrozitor şi ţipau injurios după Robogică (foarte des îl numeau „pocitania dracului”!).

Despre discursul regionalist din Moldova (II)

George ŢURCĂNAŞU

Despre discursul regionalist din Moldova (II)

Delestaţi de centru şi captivi între statalismul teritoriului post-sovietic de la est de Prut şi desconsiderarea de la nivelul Bucureştiului, moldovenii din România aleg soluţia cea mai simplă: ştergerea sau renunţarea la identitate. Exemplele sunt multiple şi deseori invocate în scrieri mai vechi, de la divergenţele teritoriale bucovineană (în plin nucleu statal al Moldovei), vrânceană şi gălăţeană, la tendinţele actuale ale tinerilor de a migra pentru studii spre centrele universitare externe Moldovei, deseori mai prost cotate decât Iaşul în sistemul universitar. În aceste condiţii, să nu înţelegi necesitatea unor mişcări care militează pentru scoaterea Moldovei din izolarea impusă de către centru e cam prea mult!

Spărgătoarea de coduri

Bogdan ILIESCU

Spărgătoarea de coduri

Viaţa unui copil de acum 40 de ani (şi aproape sigur şi înainte) era absolut fascinantă pentru că era înmuiată din plin în toată istoria omenirii şi în tot ce avea mai valoros, adunat până atunci, în cărţi. Da, lucrurile alea cu un aer prozaic, mărturia perpetuă a unei invenţii seculare, care, prin natura lor de a păstra scris orice gând pe care i-l încredinţai, obligau la multă atenţie, şi mare responsabilitate şi scriitorul, şi cititorul.

pulspulspuls

Calcule matematice: am putea avea o premieră la locale la Iaşi de ne va durea mintea

Calcule matematice: am putea avea o premieră la locale la Iaşi de ne va durea mintea

Dacă tot v-am servit ieri aicea niscai aritmetică electorală de Bahlui, haideţi să continuăm şi azi cu olecuţă de analiză matematică plus geometrie diferenţială tot pe tema asta incitantă! Nu de alta, dar acuşi încep iar simulările de alegeri, şi măcar să fim pregătiţi.

Caricatura zilei

La reciclat pet-uri și doze

Când Sistemul Garantie Colectare te pune pe gânduri

Cumpara editia digitala

Vremea in Iasi

Curs valutar

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Intrebarea zilei

Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, a declarant intr-un interviu dat jurnalistului american Tucker Carlson ca nu va ataca niciun stat NATO. Credeti ca isi va respecta cuvantul dat?

vezi raspunsuri